Gå inte på det


Jag blir så irriterad på såna shampoo reklamer där dom påstår att deras shampoo innehåller näring och att det är bra för håret. Det som är ännu mer irriterande är att vissa ljushuvuden verkar tro på det.

Newsflash gott folk, hår är död materia, varför gör det inte ont när ni klipper er tror ni?! Samma sak med naglar. Eftersom hår är död materia så kan de heller inte ta upp näring, enda sättet att näringen i shampoot ska bli gynnsamt är om ni häller i er det och det är ni nog inte så sugna på va?

Det enda ni kan göra för att påverka håret och göra så att det "mår bra" är genom att äta saker som är bra för håret, så möjligtvis behöver ni lägga om er kost om håret är viktigt för er. Det krävs inte direkt MVG i rocketscience för att fatta det här, och ni som går på det där med näring i shampoot och den skiten, ni är verkligen IQ-befriade.



Random shampoo bara

 

 



Kommentarer
Andreas

Men lena då:P Va du rantar!

Du har helt rätt i att håret är dött, det är avfallsämnen och proteinkedjor som kroppen omvandlar till något för att försvara sig, och att man äter bättre för att få håret bättre innebär väl att man äter rätt sorts proteiner som kroppen skickar ut till hårrötterna så att det kommer med i hårproduktionen? Om inte annat så den enda sanning i vad de säger om schampo är väl att den i stort sett gör precis vad de säger, men bara utseendemässigt, försvaret består i att det bildas en hinna runt varje hårstrå som bevarar den eller "reparerar" hårstråt.. aja. whatever, fick nån "mahal-vet-bäst" moment, sorry:P

2009-10-28 @ 13:33:57
Foofie

Jo absolut men nu var det ju frågan om hår kan ta upp näringen som dom säger sig finns i shampoot eller inte.

2009-10-28 @ 17:47:42
Brutala Bloggen

jag blir också så trött på det där

2009-11-03 @ 13:14:36
URL: http://metrobloggen.se/ruv


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback