Present tips


I det här inlägget hade jag tänkt tipsa om vad ni kan köpa i present om ni är sent ute i sista minuten och får panik och vet inte vad ni ska köpa. Din vän kanske fyller år och du ska uppvakta denne och vill ge en present men du är sent ute och hinner inte köpa något genomtänkt. Här kommer tips på sånt du kan få tag i snabbt i de flesta butiker.


*Blommor, det är orginellt men det funkar alltid.

*Tidning/tidsskrift. Gärna en inplastad som det följer med en "present" till tidingen. Det brukar bland annat följa med sminkpennor, ögonskuggor, solpuder, armband, scarfs, m.m. Vad är din kompis intresserad av? Det finns många olika tidsskrifter att välja bland, gillar din kompis hästar? Köp en hästtidning, eller kanske en cosmopolitan? Solo? Frida? Din polare kanske är en grabb? Köp en herrtidning, kanske en Café? Eller tidsskrifter om bilar, motorcyklar eller jakt&fiske.

*Presentkorg. Du köper en korg i valfri storlek, sen fyller du den med vad du vet att din kompis gillar. Godis/naturgodis, choklad, frukt, ölkorv, nötter, snacks, trisslotter. Låt fantasin flöda.

*Presentkort. Kanske från H&M eller Ginatricot? Eller ett presentkort från SF bio?

*Skräddarsydd pizza. Gå in på den bästa pizzerian du tar dig till och be dem göra en special pizza. Kom överens om vilka ingredienser det ska vara på och hur du vill att det ska stå på pizzan, rita gärna så resultatet sen stämmer överens med hur du hade tänkt att det skulle bli. Du kanske vill att det ska stå "Simon 18 år" med oliver te.x. Om du vill vara säker på att dom går med på att göra en skräddarsydd pizza åt dig så kan du ju erbjuda extra betalt. Se bara till att göra detta på vägen till kalaset så pizzan fortfarande är varm när ni kommer fram.


Lycka till nu hehe!
Kommentarer
=)Emmä

Hör med henne :) Gärna Nisse också, om det inte är allt för mycket besvär, vore skitkul

2009-10-21 @ 11:30:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback