Kissie


Jag har just upptäckt en sak...  Kissie är medlem på bloggplus. En sån sida som hjälper en att få fler besökare till sin blogg. Inte så underligt att hon kommit ikapp Kenza och Blondinbella, hon har väl suttit och tryckt hela dagarna så hon ska få extra mycket besökare och pressa sig uppåt. Nå vad tror ni om detta?





Kommentarer
Daniel

Sv: Jag antar att du röker och att det är därför du skriver sådär? För att du själv ska må bättre? En kompis till mig hade en morfar som dog av passiv rökning och min kusin hade för några år sen svårt att andas. Hon gick då till doktorn och han sa att hon hade rökastma. Lite konstig att hon hade det när hon aldrig haft en cigarett i munnen! Men det finns såklart en förklaring - hennes mamma rökte inomhus!



Tror inte att Sverige förbjuder rökning på krogar och liknande av ingen som helst anledning.



Passiv rökning är farligt och dödar tusentals varje år.

2009-09-14 @ 09:28:21
URL: http://danielkl.se
Daniel

Sv: Om det så "bara" var en om året som dog av passiv rökning så är det då fortfarande för många som dött av det. Ingen ska behöva dö av rökning när de inte ens röker själva!



"Passiv rökning är den cigarettrök som den som inte röker ändå får i sig genom inandning. Forskning visar att den till och med är farligare än om man hade rökt cigaretten själv. Om du röker, röker alltså även alla i din omgivning. Ungefär 75 % av röken från en cigarett sprider sig i luften omkring. Tänkvärt är att passiv rökning också omfattar den rök som rökaren för med sig via kläder, hår och utandningsluft; alltså hjälper det inte mycket att gå ut och röka eftersom man tar med sig en del av röken in igen."



"Om du är gravid och utsätts för passiv rökning är detta direkt skadligt för ditt ofödda barn. Passiv rökning påverkar ditt ofödda barn på samma sätt som om du själv hade rökt under graviditeten, och det räcker med enstaka bloss i ett rum för att luften ska försämras."

__6746.aspx" rel="nofollow">http://www.ltkalmar.se/lttemplates/SubjectPage__6746.aspx



http://www.suntliv.nu/AFATemplates/Page.aspx?id=631



Jag tror det är du som måste göra lite research!

Du skadar dina vänner när du röker, även om du inte blåser rök rakt i ansiktet på dem. Så är det helt enkelt.

2009-09-14 @ 12:24:07
URL: http://danielkl.se
Daniel

Sv: Självklart tror jag inte på allt jag läser på internet. Jag tror inte på att det är farligare att andas in röken än att själv röka, verkligen inte. Men det är fortfarande farlig med passiv rökning. Tror du på allvarligt att en människa som lever tillsammans med en rökare är lika frisk som en som lever med en icke-rökare?

2009-09-14 @ 22:29:19
URL: http://danielkl.se
Daniel

Nej, men det tror inte jag heller, inte om man bara bara ibland står bredvid nån i busshållplatsen som röker. Men problemet är att det nästan alltid är någon som röker vid busshålplatsen. Det går liksom inte att undvika rökare vart man än är, och det tror jag inte alls är bra.

2009-09-15 @ 00:19:17
URL: http://danielkl.se
Daniel

Bor du i Stockholm? Jag gör det iaf och jag tycker det är många rökare. Jo, visst kan man göra det, men man vet aldrig hur folk reagerar. Duktigt av dig iaf att gå en bit bort! =)

2009-09-15 @ 01:18:54
URL: http://danielkl.se
B E X

HJÄLP!



Vet du hur man ändrar så att man får inläggen närmare menyn? Du ser att det är ett ganska stort mellanrum på min blogg. Skulle uppskatta din hjälp! :)



KRAM

2009-09-15 @ 11:17:44
URL: http://srebecca.blogg.se/
B E X

sv; men jag vill ha den så bred. skulle du kunna hjälpa mig att flytta texten till vänster? :)

2009-09-15 @ 11:37:56
URL: http://srebecca.blogg.se/
emmae

vad är det där bloggpluss egentligen ?:)

2009-09-15 @ 12:00:14
URL: http://fjortondefebruari.blogg.se/
emmae

*bloggplus

2009-09-15 @ 12:00:30
URL: http://fjortondefebruari.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback