Singel

Jag har varit singel i 2½ år nu och börjar vara rätt trött på det. Man funderar lite titt som tätt hur man ska gå till väga för att hitta en bra partner. Krogen känns inte som ett alternativ då vi har så dåligt utbud på det här i stan. Jag har börjat fundera på datingsidor faktiskt. Tidigare har jag tänkt typ "men nää, hur seriöst kan det vara på en skala?". Men nu har jag börjat tänka om litegrann, jag har kollat runt lite och det finns faktiskt seriösa datingsidor. Jag har hört att om man vill vara säker på att det är en seriös datingsida så ska det kosta pengar. Men jag tycker att det ska det inte nödvändigtvis behöva göra. Hur konstigt skulle inte det kännas? "Jadu älskling, tänk att tack vare att jag betalade den där datingsidan så fann vi varandra" haha, hur lustigt skulle inte det vara? Jag har kikat på Spraydate som ser snyggt och seriöst ut. Där kan man dessutom hitta singlar i alla län i landet. Jag funderar faktiskt på att själv bli medlem!Kommentarer
b-lol

det handlar ju mycket om att göra sig själv tillgänglig. därför kan sådana sidor vara bra.

norrlandskontakten och happy pancake tycker jag du skall kika på.

2011-09-21 @ 14:17:33
Rebecca

Okej, nu läste jag "jag har varit snigel i 2 1/2 år nu och fattade först ingenting.Nowdays hänger ju varannan människa på dejtingsidor, så ingen skam i det!

Lycka till :)Och tack så mycket för fin kommentar! :)

2011-09-28 @ 18:53:48
URL: http://alltutom.blogg.se/
Erica

Jag har tidigare använt mig mycket av internet för att få kontakt med nya människor. Det har varit både trevliga personer för vänskap men även intressanta singelkillar för förhållande.Nu har min mamma(!) faktiskt träffat en ny, tack vare att min lillasyster gjorde en presentation till henne på en dejtingsajt! Jag tycker helt enkelt att det är awesome :)

2011-10-24 @ 05:55:46
URL: http://fanvacoolt.blogspot.com
Nicke

Man blir faktiskt förvånad över hurpass många som hittar sin partner via datingsidor på nätet idag.Enligt exempelvis Match.com så är det 55 personer dagligen som hittar en partner via deras tjänst.Happy Pancake är troligen den enda seriösa gratistjänsen, och de är inte så stora i Sverige. Hos de flesta kan man dock få ett gratiskonto så man får känna på tjänsten innan man bestämmer sig.

2011-12-29 @ 11:35:46
URL: http://www.datingsidor.com
Jessica

Tycker det är svårt att hitta bland alla <a href="http://www.datingsidor.biz">datingsidor</a> men man får helt enkelt pröva sig fram, de flesta har ju pröva på gratis.

2012-03-21 @ 19:47:21
URL: http://www.datingsidor.biz
elif

Söt blogg!

Kika in hos mig, släng gärna in en kommentar och se om du gillar den?♡

2012-10-30 @ 13:00:43
URL: http://elifsk.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback