Jisses

Men shit vilken knäpp bild jag hittade på mig själv, ser ut som en jävla dåre haha!
 

Sååå jag

Negativ

Det snöar!

Oj oj oooj!


Sååå jag

Introducerar ny kategori i bloggen!

Jag kommer ibland att göra inlägg i en ny kategori som heter "this is so me", alltså "sååå jag". Jag kommer att publicera saker som påminner mig om mig själv helt enkelt!

Foofie leker besserwisser

Såhär går det när man har för mycket fritid.
Jag läste en artikel på norrans hemsida.





 
Jag blev lite virrförrad och såg en "rapportera fel" knapp och bestämde mig för att leka lite besserwisser och skrev följande:
 
 
Jag fick svar 3 minuter senare, kid you not, 3 minuter haha!
 
 
Haha vad rar du är Lina Andersson!

Brave

Nu har jag just sett klart filmen Brave från Disney Pixar och jag säger bara WOW! Verkligen jättebra film!
 

Storkok på världshejardagen

Idag blev det storkok!
 

Dagens ordspråk

Facebook

Det blir lite galet på Facebook ibland
 

Alma & Kalle

 
Kalle tittar när Alma äter

Dagens ordspråk

Lördagskvällen

Igårkväll i bildform.
 
 
Jag såg ut typ såhär.
 
 
Och såhär.
 
 
Mulle och AG var på plats.
 
 
Sen kom Viktor med vänner.
 
 
Dom hade med sig en tidig julkapp till mig.
 


I paketet var det toapapper haha!
 


AG och Viktor.
 


Sen blev det en sväng ut på krogen, det var något fyllo som tog bilden...
 
 
Träffade coolaste Moa.
 


Mulle läste serierna i Norran inne på Max,
 



Medans AG tryckte pommes.
 

 
Efter det blev det hemgång. Jag hade en trevlig kväll!
 

Dagens ordspråk

Almamys

 
Sen blir det festligheter :-)

Dagens ordspråk

 

Alma är här!

 
 
Hej Alma!

Dagens ordspråk

Torsdag

Idag har jag ränt runt med mamma på solbacken och i stan. Vi var på jakt efter ett par skor till som jag kan gå i till vardags. Sen blev det lite mer shopping. Vi avrundade dagen med karré och potatis gratäng till middag.
 
 
Nya Dojjor. Din Sko 299:-
 
 
Mjuk oversize tröja med mysig krage. Kapahl 299:-
 


Tunika med detaljer och snörning. Kapahl 50:-

"Nu känner jag mig som en människa igen"

Det blev inge skotittning idag, det blir imorgon istället. Jag var med Jennie idag, vi var på stan och käkade lunch och grejer samtidigt som vi försökte roa Melker. Nu händer inte så mycket, blir att chilla hemma resten av dagen.
 

Skor har man på fötterna

Imorgon ska jag och mamma iväg och kolla på skooor. Tjooohoo.
 

Beez in the trap

 
Damn, what they say about me?
I don't know man, f*ck is on your biscuit?
If I get hits, swinging on a big b*tch
I don't know man, I'm sh*ttin' on your whole life
 

Winner winner, chicken dinner

 

Nöden har ingen lag

Second reference of the number 2.

 

Dinosaur shlit

En liten björn med vingar

Jag fick en liten björn med vingar i glas, vet inte riktigt vad jag ska med den till men här sitter den.
 

En liten ramsa

Lina Lina Lina I made you out of clay, Lina Lina Lina with Lina I can play!
 
 

Asså Kalleee...USCH!

Asså när Kalle lägger en kabel då luktar det ohyggligt illa. Han är 10 månader och får Junior mat som är för katter upp till ett år. Vet inte vad som är orsaken. Jag menar det luktar aldrig såhär mycket från Prismas lortar. Ve och fasa, nu har jag i alla fall tänt rökelser som doftar körsbär.
 

Paranormal activity 4

Jag såg Paranormal activity 4 med Ashkan på bio. Han skrek, det gjorde inte jag.
 

På G ni vet

Är på G in till stan med mami. Ska kanske shoppa lite och annat tjoller.
 

Kalle

Jag har en katt här
 


Hej Kalle

Städryck på Gustav Adolfsdagen

Idag har här städats i sinne hemma hos mig. Det blev mycket gjort på bara några timmar. Det känns riktigt bra, nu ska det bara hållas efter. Men nu är jag riktigt jävla slut, jag har jobbat och kämpat på som fan. Svetten liksom bara rann. Jag tror jag ska ta en tupplur och sen en dusch eller kanske ett bad och sen ska det bara bäddas rent så är allt perfa. Sen kanske jag tjuvtvättar mattor och filtar och sånt i tvättstugan inatt, får la se. Ät grönt, släng brunt!
 

Såhär ser det ut när man är singel, ena halvan av sängen full med böcker och en kissekatt

Sååå jag


Är man virrig så är man

Solbacken

Nu bär det av till Solbacken med Mulle. Tjåhåå
 

Flowerchild

Ikväll äre fest. Ikväll är jag flowerchild.
 

Ifall att liksom

Hardcore trick or treatin'

Henna

När du har henna gegga och plast på skallen är det glassiiiiiigt.

24 timmar

Fy faaan. Jag vaknade för någon timma sen efter att ha sovit i drygt en dygn. Jag mår inte bra nu asså. Nåväl jag piggnar till sakta men säkert. Lördag kväll ska jag ut och leva rövare med Jennie efter typ ett års uppehåll så det ska bli riktigt kul. Vi gör stan osäker så passa er haha.
 

Gärrrr

Sagan om hairlooken

Jag har numera kort hår som de flesta av er vet. Jag har velat så jävla mycket med mitt hår det här året känns det som. Jag hade velat säkert hela förra året om jag skulle klippa Rihannas frilla som hon hade te.x i sina musikvideos som "rude boy" och "wait your turn". Så i början av det här året så fixade Lina frillan på min skalle. Det såg ut typ såhär:



Sen efter det kom jag på att jag ville ha deathhawk med dreads. Så Lina fixart igen haha. Hon hjälpte mig att fläta in svarta och neonrosa dreads i själva hawken så att säga. Hon klippte underhåret kortare, det var tänkt att vi skulle raka bort allt underhår men det blev inte. Jag tog ut dreadsen efter ungefär en vecka för att det kliade som fan. Har tyvärr inga bilder från det. Men jag har ju kvar dreadsen, de är i hyffsat skick fortfarande. Det kan ju hända att jag sätter i dreadsen igen någon gång i framtiden.

Men sen hade jag gjort så jävla mycket tokigt med håret så Lina fick hjälpa mig att klippa allt kort i typ samma längd. Då såg det ut typ såhär:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen dess har jag som bara låtit det vara. Jag har inte färgat det heller. Det har blivit lite längre och så. Så nu ser det ut som bilden från i lördags:




Och som ni ser så kan jag ju iaf kamma snebena så det ser ut som någon form av frisyr i alla fall. Nu vill jag ju helst bara låta det växa långt igen och nu när jag lix har klippt kort och fått bortklippt allt kluvet osv så vill jag som sköta om det från början. Så jag tvättar inte håret mer än nödvändigt och jag undviker hårtork och hårprodukter. Men DÄREMOT så skulle jag ha haft färgat håret. Jag har en svart hårfärg hemma som mamma köpte till mig på extrapris men jag vill helst undvika den. Så jag ska nog färga med henna istället. Tar aslång tid och man behöver göra det lite titt som tätt men det är iaf skonsamt för håret. Såhär såg det ut sist jag färgade med henna:




Här ser man ju till och med lite utväxt så man ser vilken skillnad det blir. Jag har både svart och röd henna hemma. Men jag tror jag ska köra på röd, håret blir som gyllene rödbrunt lite kopparaktigt och ser som mer "levande" ut.
 
Det här var sagan om årets hairlooks, DET NI! :-P
 

Shit pommfritt jag fick mail från F.B.I

Renoverat i bloggen

Så nu har jag fixat till designen lite, det såg lite tokig ut innan men nu är det ordnat. TRÖCK F5 OM NI INT SER SKILLNAD! Jag har satt upp en tillfällig header tills vidare. Det har inte tagits särskilt många bilder på mig det senaste halvåret och det känns dumt att lägga ner tid på en header med gamla bilder. Så jag ordnar en bättre header senare när jag fixat nyare och bättre bilder på mitt nylle. Dååå vet ni det. Tjooohooo!
 

Kisse kisse katt kisse katt, kisse kisse kat kisse katt! Mjaaaow!

Lilla Alma bäbisen

Här är en bild som togs vid läggdags för några veckor sen. Såhär såg det alltid ut när jag gick och lade mig i sängen för att sova. Då kom och Alma och lade sig PÅ mitt ansikte haha, så sött. Världens bästa sovkompis!
 
 
Men Almas "mamma" var och hämtade henne för ett tag sedan nu för hon saknade Alma så mycket, och det förstår jag så väl. Alma är en klok och snäll liten hund och hur mysig som helst.

För facelooken

Var på coop tidigare och hittade lite grejer på nedsatt pris. Då passar jag på, annars klarar jag mig utan sånt. Smink räcker länge för mig för jag sminkar mig bara om jag ska ut med kompisar eller på stan, vilket händer ganska sällan så. Det är nog bra för huden i ansiktet också att inte hålla på och täppa igen porerna med massa smink varje dag.
 


Men hur som helst om ni vet om bra erbjudanden på kosmetika osv så tipsa gärna så kanske man slår till. Man är ju en fattig jävel som inte köper saker på full pris :-P