NyårGott nytt år på er! Vi syns i dimman.


Nu har...

32605a8ab920d3e755a97047c72a2650.png

Nu har jennie köpt från systemet för första gången :-)

20091. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag gjorde snebena i håret, strök gardiner och hade trekant.

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Jag hade inga nyårslöften.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Några bekanta.

4. Dog någon som stod dig nära?

Nej, som tur är.

5. Vilka länder besökte du?

Jag var en sväng till Finland.

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?

Jobb, kläder, partner.

7. Vilka datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?

1 januari - då jag spydde på Jens köksgolv pga magsjuka.
21 mars - då jag firade min 20 års dag med mina goa vänner.
1 maj - då jag flyttade in i min första egna lägenhet.
13 december - min 1 års dag som singel.

8. Vad var din största framgång 2009?

Flytta in till egen lägenhet.

9. Största misstaget?

Badat för lite i sommras.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Ja, jag låg på lassa med dropp i 2 dygn i sommras.

11. Bästa köpet?

Min mobil.

12. Vad spenderade du mest pengar på?

Mat, cigg och cola haha.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Jo jag fyllde 20 hehe.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?

Lady Gaga - Bad Romance, Lazee - Rock Away, Daft Punk - Steam Machine, m.f.l.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Jag har nog varit lite gladare faktiskt.

16. Vad önskar du att du gjort mer?

Badat, dansat, grillat, kramats.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Sitta vid datorn haha.

18. Hur tillbringar du julen?

Med släkten, god mat och julkalle.

19. Blev du kär i år?

Jo det kan man väl säga.

20. Favoritprogram på TV?

Desperate Housewives naturligtvis.

21. Bästa boken du läste i år?

Jag har inte läst några böcker i år...

22. Största musikaliska upptäckten?

Lady Gaga... sen vet jag inte riktigt.

24. Något du önskade dig och fick?

Kläder och smink.

25. Något du önskade dig men inte fick?

Njäe men typ inte.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?

Jag festade med mina kompisar och hade kalaskul =).

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Se fråga 6.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?

Eh, jag vet inte... bekvämt... smårockigt till fest...

29. Vad fick dig att må bra?

Bull, cigg, cola, cheezburgers, musik och alkohol.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?

Eva Longoria <3.

31. Vem saknade du?

Jonas C.

32. De bästa nya människorna du träffade?

Massa härligt Umeåfolk bland annat =).
2009 i bilder

Pippin & Sam


Jag & Bull grilladeDagen efter jag rockade på GreyscaleSöt bild på Bull i min halsdukMin första egna lägenhetHade långa naglarKollade på Desperate HousewivesHade kul på festerFestade med UmeåfolkBull pussade på NickeOch jag pussade på FridaFast det hade ju inte varit helt fel att få pussa på Eva Longoria


Jag har...

40d20f318bea0cd6ca0aeb4ed861b207.png

Jag har runkat av en ostbåge!

Här sitter...

374b8ced7bcac4f4862ac6779bce6ddc.png

Här sitter jag och smaskar på sista jul mackan för ikväll och har det gott. Hoppas ni haft en underbar julafton!

Lyckan är...

48438cfe70842f8f7106f724622536bc.png

Lyckan är total när man är fyra år och får en robot i julklapp.

Titta jul...

0-16731a73528c963ed949a3310bdcf939.png

Titta jul tomten!

God jul!

Sådär ja,...

7d592139093064ee832440b9f1d1570c.png

Sådär ja, nu har jag köpt en julklapp till mamma iaf.

Juletider
Idag har Bull varit här en sväng, vi åt skräpmat och drack bärs. Det är typ det jag gjort idag. Blir inte att uppdatera bloggen särskilt mycket såhär kring juletider, man är väl upptagen med julstök och diverse. Men jag ser fram emot nyårsafton allra mest faktiskt, då blir det partej. Lateeer

Jag blir mörkrädd...Paow skrev ett inlägg om kristendom, religioner och jordens och varelsernas födelse i sin blogg. Har skummat igenom lite kommentarer under det inlägget och jag blir fan rädd asså... hur vissa kan vara så sjukt oallmänbildade.
Såhär skriver "erika":

"såhär är det typ, Allt gott som finns och händer är gud, och allt ont som finns och händer är satan typ. men Adam och eva bodde i paradiset, sen åt nån av dom av kunskapsträdets frukt och det fick dom inte, då skickade gud ner dom till jorden där alla syndare ska leva. Om Gud finns så låter han oss göra våra egan val och göra vad vi vill, men sen när vi dör så dömmer han oss, tillexempel om du har varit god i livet så kommer du till himmlen och tvärtom till helvetet. så vi får göra vad vi vill här på jorden och döda och kriga så mkt vi vill men när vi dör så blir vi dömda till himmel eller helvete. Hoppas du förstår;)"

Allt bra som händer är guds förtjänst och allt dåligt det är satans verk? What?! Någon av dem åt av kunskapsträdets frukt, jaha? Du vet inte vem? Det är ju liksom antingen eller... Tyvärr tror jag inte Paow blev klokare av den korta lilla berättelsen om Adam och Eva. Sen förstår jag för övrigt inte varför gud inte ville att de skulle äta av kunskapsträdets frukt så de fick kunskap och insikt om vad som var rätt och fel, vill han inte att de ska kunna tänka själva eller? Och jävla dum fan som sätter dit trädet från första början om han inte vill att de ska äta av dess frukt. Han satte väl dit trädet för att testa dem, jaha varför det då? Om han nu är en sån mäktig gud varför skapar han inte lojala varelser från första början, duuuh.


"d'§" Skriver bland annat:

"...Och för det tredje: det att vi kommer från apor är inte heller 100% säkert, det är oxå ba nån gammal gubbe som har sagt så. Det är lika mycket säkert som det e säkert på Jesus, eftersom människor från Jesustiden har spridit runt det att han har funnits till sina barn som spred till sina barn osv...."


Eeeh va?! Bara någon gammal gubbe som sa så? Hahahahahhahaha!!!
Anonym skriver:

"Gud är det goda och om man då inte väljer och vara med gud då väljer man ju atomatiskt det onda om man inte är god då är man ju ond.Det är därför det finns så mycket onska. Gud har jätt oss en fri vilja och vi får antingen välja mellan onte eller gott."


Åååh snälla någon... Varför måste det vara antingen eller? Allt är inte svart eller vitt, det är betydligt mer nyanserat än så. Och snälla lär dig stava...

Och tydligen är jag ond, bara så ni vet. För jag tror ju inte på gud... HAHAHAHAHAHA!!

Anonym skriver:


"Vart finns det bevis på hur vi människor kom till på jorden? va? :S Nåt sånt bevis har aldrig jag hört om. Lyssna nu paow, du kanske tror att jorden skapades genom big bang..men vem fan skapade big bang då? Det har inte ens vetenskaparna nån TEORI på. Hur fan förklarar man det? Vissa svarar ”energi” då kan man fråga sig, vad skapade energin? Och vad skapade det som skapade energin? du kan ingenting och är totalt oallmänbildad så yttra dig inte m sånna här stora saker."


Jag har inget annat att skriva om det än: HAHAHAHAHAHhahAHAHAHAHAHAHAA!!!1!!!1!


Det enda jag har att säga om religioner i överlag är att jag har svårt för dem. Vad är det jag har svårt med kanske ni undrar? Jag har svårt för religioner som baseras på en osynlig låtsaskompis, ungefär som Alfon Åbergs osynliga vän Molgan. Det kan inte vara sunt att människor i vuxen ålder har en osynlig låtsaskompis.  Meeeen nu vill jag inte verka trångsynt här. Ni får tro på vad ni vill, jag har inte tänkt hindra er. Men jag får mig ett gott skratt.


Drool


En annan snygg människa är ju Joey Jordison...Nu blir jag nästan lite pilsk...Damn girl...Hur läcker är inte Drea de Matteo då? Ni känner igen henne från Joey och sjätte säsongen av Desperate Housewives.


Daaamn I would do ugly stuff to look like her...


Funny storyGod morgon. Jag var just på macken och skulle köpa ett paket cigaretter, stod och räknade mina pengar så säger killen i kassan: "Corner?" varpå jag svarar: "jo..." 


Oh yes, i'm a regular.


MysNu ska jag ta en varm och skön dusch och sen ska jag se desperate housewives medan håret torkar och sen ska jag gå och lägga mig i sängen som jag just bäddat rent i. Mmmys.
Julstädning på GJa det har varit en delvis produktiv dag för mig. Jag har diskat i omgångar och kollat på desperate housewives medan disken torkat i diskstället. Sen är jag nu på andra maskinen tvätt. Dom har målat om i tvättstugan så man har inte kunnat vara där så man har ju samlat på sig massa tvätt. Verkligen supersmart idé att måla om i tvättstugan i mitten på december (hmm... nej!). Men hur som helst så ska jag nog ägna större delen av helgen åt att julstäda har jag kommit i underfund med, det behövs kan jag tala om. Jag har inte direkt mycket att julpynta med men man kan ju iaf ha rent och fint hemma över jul. Jag har köpt lite glitter iaf som jag kan hänga någonstans, det blir ju gulligt...
Nä nu ska jag ta och läsa lite bloggar och snoka runt lite.

KylaIgår steg jag upp kl 08 för mormor kom och hämtade upp mig kl 09 också åkte jag in till stan. Sen satt jag hemma hos mamma och fikade och sen var var på informationsmöte på arbetsförmedlingen kl 13, det tog typ en timma om ens det. Där träffade jag Jens och Pana som var på samma möte. Jag hände med dem på stan ett tag sen drog jag hem till Jens ett tag och hängde. Sen gick jag till bussen och var hemma efter kl 19 någon gång. Nämnde jag förresten att det var satans jävla kallt ute? Jag var så jävla slut när jag kom hem. Jag satt och spela med Bull en stund men jag var så trött så jag höll på att somna så jag gick och lade mig typ kl 21 eller något sånt.

Imorse när jag vaknade kom jag på den smarta idén att jag ville dricka mjölk till smörgåsarna jag tänkte äta till frukost... Så jag tänkte att jag skulle traska iväg till konsum och köpa det. Kallt som fan var det idag igen! Så jag köpte coca cola också... det är ju fredag. Men jag har tvättdag idag så nu har jag tänkt gå och tvätta lite... later

Dennis MDennis M rekomenderar bland annat sex 3-5 gånger per dag för att få ett förhållande att hålla. Han verkar tycka som Anna Anka att om man inte suger av sin karl varje morgon så får man skylla sig själv om ens partner är otrogen. Ironiskt nog ska nu Anna och Paul Anka skiljas. Personligen tycker jag att sex 3-5 gånger per dag är lite väl att ta i, hur ska man ens hinna liksom? I början av ett förhållande faller det sig naturligt att man pippar som kaniner, hell I like it too. Men att ha sex 3-5 gånger var eviga dag i flera månader... år? Jag tvivlar starkt på att det är särskilt många som hinner eller ens orkar med det. Jag tror att det till och med blir tråkigt i längden. Om man vet att man har sex flera gånger per dag så blir det ju ingen överaskning liksom. Och om man ska ha sex så himla ofta så lär ju fantasin sina rätt fort också. Jag nöjer mig med 3-5 gånger i veckan när jag är i ett stadigt förhållande. På så sätt blir det lättare att vara spontan och man behöver inte känna att man ska måsta vara überfräsch hela tiden. Men vad tycker ni? Sex 3-5 gånger per dag som standard i ett förhållande, är det rimligt?
Sen tycker jag inte att det är ett giltigt skäl att vara otrogen bara för att din partner inte ställer upp på att ha sex med dig 3-5 gånger per dag.


PityJag känner bara för att skriva av mig lite just nu... För några veckor sen när jag hamnade på en fest där det var massa nytt folk så träffade jag en tjej som kände igen mig direkt. Hon var en vilt främmande tjej för mig då jag aldrig träffat henne förr eller ens visste vem hon var. Men hon hade läst min blogg och visste lite om mitt förflutna. Hon drog upp en grej som hände för ett år sen, det är inte så att jag tar illa upp eller så, inte alls. Det är faktiskt ganska skönt att vissa kan sätta sig i min sits och förstå att det som hände mig var inte så jävla kul.

Det handlade om att min dåvarande sambo dumpade mig för en annan tjej som jag trodde var min vän. Han dumpade mig och en vecka senare blev han tillsammans med henne. Djupare än så behöver jag inte gå in på det, ni som är nyfikna efter fler detaljer får snoka i mitt arkiv. Det har nu som sagt gått ett år sen han gjorde slut med mig och visst det är klart att jag fortfarande tycker att det dom gjorde var dålig stil, absolut, men jag är ju inte direkt arg längre. Som jag förstår det så är det många som håller med mig om att det var dålig stil, det förstår jag, men ni behöver inte tycka synd om mig. Jag vet inte om det är någon som gör det, jag bara säger det ifall att.

Jag menar, jag har det ganska bra ändå. Helt ärligt så är jag ganska glad att det blev som det blev. Med tanke på min och mitt ex's ännu tidigare historia så var det ett förhållande dömt att misslyckas. Jag säger inte att jag är glad över allt svek och förödmjukelse, jag säger bara att jag är glad att det blev ett slut på eländet och att dom förtjänar varandra. Jag menar herregud jag förtjänar någon mycket bättre som inte ljuger och undanhåller saker för mig, tyvärr råkar jag veta att han inte direkt bättrat sig i sitt nya förhållande. Jag har gjort mycket på egna ben året som gått. Jag har bland annat flyttat till egen lägenhet och utvecklats och mognat enormt mycket. Året jag spenderat själv har varit 10 gånger mer givande än vad de 2 åren jag spenderade med honom var.

Om ni känner för det så kan ni ju tycka synd om mig som inte funnit någon ny efter ett helt år. Eller så kan ni tänka att jag är en stark och förnuftig ung kvinna med skinn på näsan som inte nöjer sig med mindre. Det är upp till er. Jag ville bara att ni ska veta att jag trots alla omständigheter är glad att det blev som det blev.BarnförbudDet har tydligen varit mycket diskussioner om huruvida småbarn hör hemma på cafér och restauranger eller inte. Jag satt och kollade vakna med the voice från i torsdags då Katrin Zytomierska var med på youtube och jag måste hålla med henne asså. Jag ser inget fel i att det finns restauranger och cafér med barnförbud. Jag menar det är ju som Katrin säger, restaurang ägarna osv vill ju ha en viss nisch. Vissa restauranger vill nischa sig som familjerestauranger och vissa ställen vill nischa sig som lugna ställen där vuxna kan fly undan barnskrik och pestokrig. Det finns dom ställen dit barnen kan följa med och det finns dom ställen dit man kan fara om man vill äta sin lunch i  lugn och ro och diskutera aktier med sin kollega, är inte det bara bra? För helt ärligt, jag håller med Katrin på så många punkter. Jag menar vi svenskar är ganska mesiga om vi inte ens kan kontrollera våra barn och be dem hålla tyst och betee sig när man äter på restaurang. Jag menar seriöst, om man inte kan kontrollera sina barn och se till att dom beteer sig när man är på restaurang, då ska man inte ta med sig sina barn ut på restaurang helt enkelt. Det spelar ingen roll att barn är barn och att dom väsnas, dom ska fortfarande lära sig att när man äter ut på restaurang då uppför man sig. Det är en grej om det är en bäbis, det är lite svårt att be en bäbis som skriker att hålla käften. Men har ni ett barn som kan tala och förstå vad ni säger, då kan ni faktiskt be dem att hålla tyst, jag lovar att dom inte tar illa upp. Dom måste ju lära sig att man ska uppföra sig när man är på restaurang.
Så min slutsats är cafér och restauranger med barnförbud är bara bra. Och kan ni inte förmå er att se till att era barn uppför sig ute på cafér eller restauranger, beställ hämtmat eller takeaway.NorrlänningJag är en riktigt norrlänning... för jag har renar på min farmville.

 

 

Suck...Nu har jag lyckats gå och bli sjuk också. Nåväl, då är jag iaf berättigad att vara lat.

Grattis!
Grattis till mig som varit singel exakt ett år nu!


Idol


Ikväll var det finalen på idol då som jag förstått det. Men jävlar vilken hajp det är kring idol. Tyvärr men asså jag förstår inte grejen. Jag har aldrig följt en hel idol säsong någonsin. Det händer att jag kollar i början när det är massa folk som gör bort sig, det om något är bra TV. Men det är det enda jag tycker är bra med idol, början, då alla losers gör bort sig och man sitter och skrattar åt dem. Hur kul som helst är det. Men idol är tydligen populärare nu än någonsin, jag måste medge att jag är lite nyfiken på vad det beror på ändå. Nåväl, ni kan vill skriva en kommentar och berätta vem som vann sen.


 

 

Schtaaan


Nu ska jag och Bull in till schtaaan och uträtta lite ärenden... later


SorryJag har varit dålig på att uppdatera. Det har varit lite grejer som jag behövt fixa... Later

Okey...


Okey bitch, bring it on!Julklappar...


Jag märker att folk har börjat komma igång med julklappshandlingen nu... Det är ju kul... Det är synd bara att jag inte har råd att köpa julklappar till någon. Så ni behöver inte köpa några julklappar till mig... (syftar på mina vänner) jag kommer säkert få en slant av pappa i julklapp och sen har väl mamma säkert tänkt ta sig råd att köpa något till mig. Men jag vill inte ha julklappar av någon annan för jag har inte råd att köpa julklappar till någon av er... Men jag hoppas och tror att dom flesta av er förstår att jag tycker om er och att ni betyder mycket för mig även om jag inte har råd att köpa julklappar till er. Det är trist men jag har bara inte råd och jag kan inte göra så mycket åt det...


Yeees!


Nu blir det desperate housewives =DUpdate...

Ååhh nu blir jag ledsen! Det var JÄTTESPÄNNANDE och sen slutar det! Och nu är det säsongsuppehåll så nu kommer inte nästa avsnitt fören nästa år! Uuuuh hur ska jag klara mig utan desperate housewives så länge?! Vad ska jag ta mig till? Åååh stackars Foofie!

Nu är...

0-583679459fa3cb98455e54e2b90ba05d.png

Nu är jag på väg till bull, vi ska se en film. För övrigt är det jävligt trist väder ute.

Får det...

0-541fc707d6b326ccfcee16f3d4d045b5.png

Får det lov att vara lite vodka på tub? Borde ju förresten vara bus enkelt att smyga med sig in på krogen!

Kissies läppar


Kissies läppar just nu:


Kissies läppar nästa gång hon förstorar dem?

Gången efter det...?

 

Det är...

0-1b24ce987eb11ac43b6eacbe17ed726e.png

Det är inte så att jag tror att det ska bli krig eller något. Jag tycker bara att dom här konserverna är goda. Sen kostar dom ju bara 4,50 på Ö&B.

Utmanad


Jag har blivit utamanad av... Brutalabloggen!


3 saker som jag minns som om det vore igår:

* När jag var inlagd på sjukhuset.
* Helgerna i sommras med en viss person.
* Min 20 års fest.3 saker som jag ogillar:

* Backstabbers.
* Lingon.
* Räkningar.


3 saker som jag gillar:

* Cheezburgers.
* Facebook.
* Coca cola.


3 bloggar jag följer dagligen:

* Fokis.
* Egoinas värld.
* Rödräv.

 

3 låtar som jag lyssnar mycket på nu för tiden:

* Lady Gaga - Bad Romance.
* Beyonce - Single Ladies.
* Daft Punk - Steam Machine.3 TV program som jag följer:

* Desperate housewives <3
* Tittar inte på TV...

 

 

Nu är...

0-3411d1c35ad10e2cd1fd5c53638c0d44.png

Nu är snön tillbaka. Hoppas den stannar till efter nyår iaf, men sen kan den försvinna igen. Eller vad säger ni?

Ny design


Ny design, tryck F5!

Hahaha!Men herrgud, här sitter jag och förklarar hur dum man är om man betalar på kredit och tar onödiga lån också hamnar det en annons bland texten som jag själv inte satt dit.
Klicka då förfan inte på länken. Det är en sida som gör reklam för att man kan ta lån av dem osv. Ta aldrig lån från någon såndär skitsida. Använd dom pengar ni har och är pengarna slut så är pengarna slut. Enda gången det är okey att ta ett lån är om man ska köpa ett hus och då tar man lån från banken, inte från någon såndär skitsida.

Så, nu kan ni fortsätta med vad ni höll på med.
Update.... haha men lol nu ser jag att dom fortsätter smyga in samma reklam igen i öven detta inlägg. Som sagt, klicka inte. Aja, carry on.


LyxfällanJag har snöat in lite på lyxfällan just nu, jag ser gamla avsnitt på tv3 play. Jag tittar på det för att jag själv ska bli avskräckt från att hålla på och börja köpa saker på avbetalning eller på kredit eller ta lån och såna grejer. För jag vill inte hamna där själv. Jag har bestämt mig för att jag ska undvika så länge det bara går att köpa något på avbetalning och efter bästa mån undvika att ta lån, just nu vill jag inte ens ta ett studielån haha! Enda gången jag känner att det vore okey att ta lån vore isf om ett husköp eventuellt blir aktuellt.

Men jag blir nästan upprörd när jag kollar på endel av avsnitten... arg. Hur jävla dum får man vara som försätter sig själv och/eller sin familj i en sådan sits som många av dem gjort. Hur jävla dum får man vara? Många av dem kör bara ner huvudet i sanden, bara blundar inför 6 månaders obetalda räkningar. Tror ni problemet försvinner av sig själv bara ni inte tänker på det?! Fattar ni inte att om ni inte gör något så hamnar ni ute på gatan för helvete!! Och hur dum får man vara så att man handlar allt på kredit eller avbetalning? Kredit, asså visst fattar ni vad det innebär? Ni köper något för luftpengar som ni inte har och sen får ni hem en faktura. Fattar ni? Luftpengar! Avbetalning, fattar ni vad det innebär?! Det innebär att det tillkommer ränta och i slutändan när du betalat av klart hela grejen så har du betalat mer för den, med tanke på räntan, än vad den hade kostat om ni hade sparat ihop pengar och köpt av den på en gång. En grej du köper på avbetalning äger du inte fören du betalat av hela avbetalningen heller.

Sen snacka om vilka lyxproblem dom har asså. "Ni måste flytta till ett boende med billigare hyra" så kollar dom på en liten etta där ett par i min ålder ska rymmas, då börjar tjejen flänna och säger "det finns ingenstans jag kan vara för mig själv här *snyft*" och senare säger hon "det finns bara två fönster i lägenheten". Men herregud lilla tösen, hade ni inte köpt i princip allt ni äger och har på luftpengar som ni inte har och hade ni betalat hyran och räkningarna det senaste halvåret, ja då hade ni inte suttit i den här sitsen. Men nu var det liksom dom själva som försatt sig i den sitsen så dom hade inte så mycket till val. Du kan ju alltid låsa in dig på toa i fem minuter eller något om du vill vara ifred. Sen herregud förr i tiden så bodde typ 10 pers på samma yta som dom 2 skulle bo på, sluta whina när ni försatt er själva i den där sitsen. Oansvariga snorungar är vad dom var iaf, vet ju inte hur det går för dem nu. Bara att hoppas att de håller sig i skinnet.

Följ mina enkla råd så slipper ni bli skuldsatta haha!!

* Köp inget på kredit
* Undvik att köpa på avbetalning
* Ta inte lån för onödiga grejer
* Lev inte över era tillgångar, är pengarna slut så är dem slut.
* Ska ni köpa hus, se för fan till att någon kommer och besiktar det.

Det var nog allt haha, lycka till eller något.

Ikea sängen


Alltid när folk ska blogga om sängar... då verkar det vara många som använder bilden nedan som exempel (sängen är från Ikea och kostar 1795 kr). Många använder just den bilden som exempel om dom berättar att dom bestämt sig för att köpa en ny säng eller liknande. Vad är det som gjort att just den sängen blivit populär som exempel? Nu har ju Kissie köpt just en sådan säng. Hon är ju så himla rik, men hon köper en av de billigaste sängarna i sortimentet? Varför? Visst bara för att man är rik så behöver man ju inte alltid köpa det dyraste för det, man börjar ju bara undra liksom när hon nu skryter så mycket om hur rik hon är och är allmänt noga med att berätta vad det mesta av allt hon köper kostat.

Om ni frågar mig så är mitt ärliga svar att... jag tycker sängen är ful. Jag menar snälla någon ni ser väl att den ser ut som en parkbänk fast säng? Färgen är det inget fel på eller så men asså som sagt den ser ju fan ut som en parkbänk.

Jag tycker det finns betydligt snyggare sängar i Ikeas sortiment som till och med är ännu billigare än parkbänkssängen. Nej, fy och usch för parkbänkssängen säger jag bara. Inget mer med det.

Over and out.