Kalix



Åker till Kalix imorgon. Min pappa fyller 50 så pappa och hans fru ska ta en tripp till sthlm och jag ska vara hemma hos dem och se efter kissemissen. Bloggandet kommer nog vara som vanligt. Ville bara upplysa er hehe.


Mjeaaaooouw!

Anna Anka


Asså seriöst, denna Anna Anka. Alla är så jävla hajpade över svenska hollywoodfruar och Anna Anka och det är så jävla mycket skriverier så det är inte sant. Och jag som alltid tycker något om allt, tycker inget om detta. Jag orkar inte tycka något om denna Anna Anka. Jag orkar inte bli hajp över det. Jag tror jag är härdad. Att läsa provocerande saker känns som vardagsmat nu förtiden, jag struntar i vad Kissie skriver, Dessie är en liten fjolla som ständigt skriver om hennes och Paows bråk, Katrin Zytomierska tycker jag fortfarande är oerhört cool, men asså denna Anna Anka. Inga kommentarer.


Btw, snacka om att det här bilden är retuscherad!

 

 

Dessie, Dessie, lilla Dessie


Som om Dessie kommer in på krogen? Och det vill hon att vi ska tro på? Näe, kyss mig i arslet. Sist jag kollade så kommer inte 15-åringar in på krogen oavsett om dom har en blogg eller inte.


 

Btw är det ens någon som orkar bry sig om Paow och Dessies bråk längre? Dom bråkar, blir vänner, bråkar blir vänner också håller om på sådär. Det känns som att det börjar bli lite utjatat, tror seriöst inte att någon bryr sig längre.

Bleeeh



Ni får ursäkta att jag varit dålig på att uppdatera, jag ber inte er om att ni ska ursäkta mig, ni får helt enkelt lov att göra det. Ni får helt enkelt lov att ha förståelse för att det inte riktigt har varit läge att blogga på senaste. Även om Pippin inte var min katt så är faktiskt jag också väldigt ledsen över att han var tvungen att bli avlivad. Det var ju trots allt jag som hade hand om honom senaste månaderna, så jag saknar honom ju också. Jag har ju alltid uppdaterat bloggen enbart när jag har något att tillföra och när jag helt enkelt har känt för det och så kommer det även att förbli.

Ikväll ska jag gotta mig, ska kanske spela lite sims 3 tills det börjar skymma. Sen ska jag och Bull se Supernatural. Så det blir en lugn kväll ikväll. Festande och sånt hinner man med någon annan helg.


Kanske lagar vi lite middag...



Angelina Jolie




Mitt skrivbordsunderlägg.

Jag & Bull


Jag har "tatuerat" Bull.





Nu är han cool.

Regnig och grå tisdag



Vila i frid Pippin...


Vad är det för fel?



Dom flesta fjortis bloggare sitter och trackar ner på olika typer av människor i sina bloggar, det rör sig oftast om "emos", flator, redheads, unga mammor etc etc. Jag barar undrar, vad är det för fel? Jag förstår inte.


"Emos"

Dom skriver att "emos" är patetiska och "gå och skär dig" eller liknande och att "emos" är "eeuuuw". För det första så är ju emo egentligen en musikgenre och har egentligen inget med livsstil att göra, men jag antar att det har blivit det på senare tid. För det andra så är det långt ifrån alla "emos" som skär sig, tragiskt nog så tror ju fjortisbloggarna att alla "emosar" skär sig. Sen tycker jag inte att det är något man skämtar om eller så, självskadebeteende är allvarliga grejer. Sen finns det såna som inte är "emo" som skär sig också. Så "emo" = skär sig, stämmer inte. Sen sitter ju fjortisbloggarna och skriver att dom tycker att folk ska acceptera deras stil att dom ser ut som dom gör osv, men ingen kommer att göra det sålänge dom inte accepterar andras stilar, personligheter och livsstilar. Personligen så tycker jag det är mycket snyggare/coolare att se ut som en "emo" än att se ut som en fjortis. Sen sitter folk också och tror att alla "emos" har haft det jobbigt och bla bla, men man behöver ju inte ha haft det jobbigt för att vara en "emo" heller. Nej asså jag förstår inte vad det är för fel på "emos" liksom...

"Emos" kan faktiskt vara söta

Flator

Dom skriver typ att flator är äckliga osv. Men asså jag fattar inte vad är det som är så äckligt med det. Är det lika äckligt att vara bög? Nej för att alla fjortisbloggare är ju kompis med Amir (gaybloggen) så att vara bög är ju supercoolt. Men att vara flata det är det tydligen något fel på. Men jag förstår inte felet? Det är ju samma sak fast tvärtom. Nej som sagt, förstår inte vad felet är. Kan ni förklara det kära Kissie eller Dessie?

Flator kan ju vara riktigt sexiga ;-)


Redheads

Ganska nyligt skrev Dessie något om att ingen vill vara rödhårig och att det är "eeuuw" typ. Men snälla någon? Ska vi börja klanka ner på varandra pga hårfärgen nu? Jag ser inget fel i att vara rödhårig och funderar faktiskt själv att färga det rött men vi får väl se hur det blir med det. Det är många som tycker att det är sexigt att vara rödhårig.

Bree Van De Kamp i Desperate Housewives är snygg i sitt röda hårsvall


Unga mammor

Okey, jag kan förstå att fjortisbloggarna tycker att det är dumt med ungar som blir mammor när dom är typ 15, men att klanka ner på dem gör det ju precis inte bättre tror jag. Sen är det ju som deras problem inte vårat.


Din unge = ditt problem


Pippin är seg



Jag tror Pippin mår bättre nu, men han är jätteseg. Han bara ligger och sover, det är det enda han gör. Ibland flyttar han på sig och ligger och sover på ett annat ställe. Han har legat på sovrumsgolvet typ hela natten tror jag, men jag flyttade honom och lade honom i fotöljen så han får ligga bekvämt, han kanske inte har orkat flytta på sig. Men jag hoppas han piggnar till snart...


Pippin innan han blev dålig...


Pippin


Hej allihopa. Har inte hunnit blogga så mycket. Jag och Bull kom hem från veterinären med Pippin för inte så länge sen. Pippin har varit jättedålig sen igår så vi for in i förmiddags, då visade det sig att han hade fått stop i urinröret typ. Men han mår nog lite bättre nu så det är nog ingen fara med honom. Men nu har jag inte tid att skriva mer, nu ska jag och Bull äta för vi har inte hunnit göra det än då vi for med Pippin till veterinären nästan direkt vi vaknade. Later

Sims 3



Här spelas sims 3 för fulla muggar.


Särskrivning




Okey nu gör vi en såndär lista för att klargöra saker och ting igen.



  1. Okey, moget, jävligt moget (eller så inte)
  2. Din fega anonyma jävel
  3. Särskrivning, jävla klappmongo
  4. Jag vet vem du är, din lilla noob.

Singel



Jag blir nog singel resten av livet, men lika bra det kanske.


Dagens hud



Suck, jag kan fortfarande inte lägga upp youtube klipp här i bloggen, är jag den enda som det inte funkar för eller? Vad fan är det för fel? Annars hade jag lagt upp ett klipp med rap attack från vakna med the voice, det är ju hur ball som helst. Dom borde ju göra en samlings cd av det. Nåväl, här kommer dagens hud iaf, i samarbete med Brutalabloggen.


 

 


Flickan



Jag vill se flickan som lekte med elden, nu nu nu nuuuu!!

 

 

Du är fan störd



Den här människan måste seriöst vara störd i huvudet som tror att jag bara får reklamkommentrarer och som tror att folk vill ha spam i sina kommentars fält och som dessutom får för sig att jag lägger upp mina kommentarer för att visa upp dem? Eeeh what?

Okey för att klargöra lite grejer:

  1. Du är stööööörd.
  2. Det är INGEN som vill ha din jävla fis reklam i sina kommentars fält.
  3. Du är patetiiiiiisk.
  4. Jag får inte alls bara reklam i mitt kommentars fält.
  5. Jag säger åt dig bäst fan jag vill att du ska ge fan i att reklamera för din blogg i andras kommentarsfält!
  6. Men sluta du att skriva till mig, puckojävel!
  7. Jag printscreenar endast din kommentar för att visa att du är störd i hela huvudet!
  8. Det är DU som är pinsam, inte jag!
  9. Jävla särskrivning, fick du IG i svenska i skolan eller? Lär dig stava för helvete! Imbecilla noob.
  10. Skit ner dig.








Det var allt.


Dagens hud


Dagens hud, i samarbete med Brutalabloggen.




(Wiiihooo, jag har revben!)



Kenza är rädd



Det har mest blivit arga inlägg idag, men nu skiter vi i det. Kenza är rädd att åka kommunalt och lägger tusentals kronor på att åka taxi överallt. Hon är rädd att hon ska stöta på haters, hon skrev i ett inlägg att haters skriver till henne varje dag nedlåtande saker till henne och till och med dödshot. Men nu förstår jag inte riktigt hur man kan tycka illa om Kenza!? Vad har hon gjort någon? Jag läser inte hennes blogg särskilt ofta, men jag har aldrig sett att hon skrivit något dumt om någon eller hängt ut någon eller något sånt. Asså ni Kenza haters där ute, asså jag bara undrar, vad fan har hon gjort er?

Endel bloggare som te.x Dessie och Kissie brukar säga att all negativ respons dom får beror på avundsjuka, det tycker jag är patetiskt. Det finns inget dom har som gör mig avundsjuk. Jag skulle inte byta ut mitt utseende eller personlighet mot att vara en blond bitchig diva som har mycket pengar och som får mycket uppmärksamhet. Så neeej inte det minsta avundsjuk.

Men ni haters som skriver till Kenza att hon är äcklig och att hon ska dö och yadayadayada, ni är antagligen avundsjuka. Kenza har lyckats sjukt bra utan att behöva provocera onödigt mycket eller förolämpa någon, hon är bara den hon är och hon verkar vara en toppen tjej! Och hon ska ha fett med cred!

Visst jag har skrivit tidigare i min blogg att jag tycker att hennes blogg är tråkig och så, men för det behöver det inte betyda att jag inte diggar Kenza som person. För det gör jag, jag diggar Kenza, och jag tycker hon förtjänar allt hon uppnåt. Jag tycker bara att hennes blogg är tråkig för hon skriver inte om något som intresserar mig. Så enkelt är det.

Kenza Zouiten

Nä nuu!


Nu blir jag förbannad asså, nu är jag less på det här. Vad är det för fel på blogg.se?! Varför ser min blogg så mongo ut till och från?! Och varför kan jag inte lägga upp youtube klipp?! Kan inte ni på blogg.se fixa de här felen någon jävla gång?!

Det är alltså inte jag som har ändrat så det blivit konstigt i designen utan det är något fel på blogg.se!

Fiiiiiixaaaa nuuuu!!!



Neeej!!!


Jag vill fortfarande inte ha reklam för era bloggar i mitt kommentarsfält! Det spelar ingen roll om ni skriver att jag kollar in er blogg eller kommenterar bara om jag är intresserad. JAG ÄR INTE INTRESSERAD ÖVERHUVUDTAGET, OCH DÄRFÖR VILL JAG INTE HA DET BLAND MINA KOMMENTARER!!! DET SPELAR INGEN ROLL VAD DET GÄLLER FÖR REKLAM, ELLER TÄVLING ELLER FRÅGESTUND! Hur svårt är det att fatta??



Man missar inte texten ovanför kommentarsfältet, så kom inte och skyll på det era imbecilla jävlar!

Läs vad som gäller, sen kan ni kommentera!

 

 

Kan ni inte acceptera reglerna för att kommentera i min blogg, låt bli då att kommentera!

Foofie hakar på



Okey jag hakar på trenden som Brutalabloggen skapade att visa mer hud i bloggen för att få mer läsare!


Foofie, nyvaken och utan smink

 

 

Spam



Jag är så trött på alla spammare, så därför skrev jag en liten text ovanför där man kommenterar som lyder:




"Här får du gärna lämna en kommentar.

Däremot är det vissa typer av kommentarer som undanbedes, och det är sådana som te.x:

"Hej, lägga till varandra via bloglovin'?"
"Hej ställ gärna en fråga på min frågestund!"
"Var med och tävla om att bli veckans blogg på min blogg"

Och annan diverse reklam. Anledningen till att jag inte vill ha sådana typer av kommentarer kan ha att göra med något eller flera av nedanstående

1. Jag vet inte vem du är.
2. Jag bryr mig inte.
3. Jag skiter i din frågestund.
4. Vad du än gör reklam för så skiter jag i det med.
5. Jag struntar i din sketna tävling.

Och om ni har tänkt komma med kritik, kom åtminstone med konstruktiv kritik!

Varsågod att kommentera!
"




Men ändå är det folk som ber om att jag ska ställa en fråga i deras frågestund eller prenumenera på deras blogg via bloglovin' eller gör reklam för en tävling som pågår i deras blogg. Sluta upp med det! Den texten ovanför mitt kommentarsfält är ganska svårt att missa, kan ni inte bara snabbt läsa vad som gäller och acceptera det?! För sålänge jag inte vet vem du är eller inte har kommenterat mycket i din blogg på senaste eller under en längre period så kommer jag inte under några som helst omständigheter att gå in på din blogg och ställa en fråga i din frågestund, eller lägga till dig på bloglovin' eller delta i din tävling. Så det är lönlöst för er att hålla på så. Så som sagt, lägg av, ni kommer ingen vart med det.

Tack för det, hej.


Som ur en brittisk thriller



Händer inte så mycket idag, men det är ju fint väder iaf.




Kissie


Jag har just upptäckt en sak...  Kissie är medlem på bloggplus. En sån sida som hjälper en att få fler besökare till sin blogg. Inte så underligt att hon kommit ikapp Kenza och Blondinbella, hon har väl suttit och tryckt hela dagarna så hon ska få extra mycket besökare och pressa sig uppåt. Nå vad tror ni om detta?



Elefanter


Jag googlade på "worlds smartest woman" och vad hittar jag? Hahahahaha!!


 

 

Hahaha!



Katrin Zytomierska



Haha jag fetdiggar Katrin asså, hon är så jävla ball! =D Vakna med the voice på torsdagar är bäst för då är Katrin med och hon snackar alltid om intressanta och spännande saker hehe. Mm, Katrin är helt klart en av mina favoriter!



Saturrrday


Blir inga festligheter för mig ikväll men däremot tänkte jag slänga in lite bilder från förra helgens festligheter.


Där är stranden *Tommy pekar*





Gaaaaalen



Åååh shit jag blir galen, galen, gaaaaaleeeen. Nu är det någon som tvättar på min tvätt dag.  Har gått dit flera gånger och kollat om han/hon är klar och tagit ut sin tvätt. Men nej! Kläderna har legat i tvättmaskin svinlänge nu + kläder i torktumlaren. Sen vill jag fan inte börja peta i någon annans tvätt och dra ut den så jag kan tvätta. Jag menar vafan dom kan ju bli sura. Inte hade väl jag velat att någon grävde i min tvätt liksom. åh jag hade velat hinna köra igång en maskin med tvätt innan jag drar till stan och uträttar ärenden. Nåväl, får se hur det ser ut senare idag helt enkelt. Annars får jag väl tvätta lör eller sön istället.

Men aaaaaaaah jag blir galen!

 

 

 

Glass


Jag kollade runt lite på youtube och tittar på klipp med Magnus Betnér. Han är så jävla grym. Så kollade jag på klippet som heter "Magnus Betnér - fittpiercing". (Går fortfarande inte att lägga upp youtubeklipp för mig här på bloggen, vilket suger) Där pratar han bland annat om jämnställdhet och Ebba Von Sydow och hennes tips såsom "Girls, när ni äter glass, då ber ni om att få det i en take away kaffe mugg. Då ser ingen att ni äter glass!". Då tänker jag liksom.... vem tusan bryr sig om dom ser en tjej sitta och äta glass liksom? Och sen varför ska man bry sig om att någon ser dig äta glass? "OMG OMG, ser du ser du!! En tjej äter glass... hur kan hon?!" eller vadå?! Asså du blir ju inte mindre "fet" av glassen du äter bara för att ingen ser dig äta glassen direkt. Och som sagt, varför bry sig om någon ser dig äta glass över huvudtaget? Jag fattar inte grejen. Eller gör ni?




Förr i tiden



Jag förr i tiden, när jag var ung. Fan vad gammal jag låter när jag skriver så, dock är jag blott bara 20 år! Men när jag var si sådär 14 år kanske då var det tufft och lite rebelliskt att göra en piercing (på något annat ställe än i öronen förståsss) så typ "alla" små tonårsbrudar ville ju självklart pierca sig. Jag hade själv en piercing under en period.



Men nu för tiden känns det som att det kommer bli "inne" med pumpade läppar, vad tror ni? Är restylane den nya "piercingen"?


Kissie sist hon sprutade in geggamojja i läpparna




Piercing som typ "aaaaalla" tonårsbrudar ville ha för några år sen.


09-09-09



Jag är lite deppig idag... Det är 09-09-09. Siffran 9 är på något sätt mitt "lyckotal" om man säger så, siffran 9 har på många sätt en speciell betydelse för mig. För länge sen... säkert närmare två år sen så planerade/önskade/hoppades jag att denna dagen... 09-09-09 skulle bli en speciell dag, gärna romantisk på något sätt. På den tiden jag var tillsammans med Daniel så drömde jag väl lite smått om en eventuell förlovning just denna dag. Nu är det ju slut mellan mig och Daniel sedan länge så det är ju absolut inget jag vill längre. Men trots det så har jag ju fortfarande liksom längtat och hoppats att denna dag skulle bli speciell för mig på något sätt, någonstans innerst inne så hade jag väl hoppats lite på att kunna spendera denna dag med någon jag älskar och så. Men nu sitter man här, ensam och singel och en aning olyckligt kär... Det känns lite deprimerande, speciellt med tanke på att denna dag, detta datum, aldrig kommer åter. Dessutom är jag vrålsnuvig och antagligen förkyld, så jag har nyst typ 50 gånger idag. Men Bull har bjudit mig på pizza idag så lite bra känns det ju ändå. (Tack Bull!)

Och nu kanske många tänker "men varför sitter du och deppar, dagen blir vad du gör den till". Det är lite svårt att på egen hand göra en dag sådär magiskt romantisk tillsammans med någon man älskar när man inte har någon som man älskar och älskar en tillbaka. Istället sitter man ju här som sagt ensam och singel, so what do to, what to do.

Sen pratade jag med mamma ett tag idag, första gången på typ hela sommaren i stort sätt. Det var det vanliga, hon snackade mest om bingon och om Abdullah. Så nja, inte så intressant.



Foofies favorit hundraser



Att jag är hundälskare visste väl dom flesta? Här kommer 2 (en för stora raser och en för små raser) listor på mina  favorit hundraser!

(Ingen speciell rankning beroende på placering)








Stora raser

1. Grand Danios
2. Boxer
3. Sankt Bernhards
4. Rottweiler
5. Doberman
6. Dogue De Bordeaux
7. Clumber Spaniel
8. Berner Sennen
9. Thai Ridgeback Dog
10.
Bullmastiff

















Små raser

1. Mops
2. Fransk Bulldog
3.
Boston Terrier
4.
Bulldog
5.
Bull Terrier
6. Staffordshire Bullterrier
7. Cavalier King Charles Spaniel
8.
Dvärg Pincher
9.
Powder Puff
10.
Japansk Spets


















Whyyy?!?



Varför går det inte att lägga upp youtube klipp längre?! Jag tycker det är jättedåligt! =(


Foto: El Miko


Sen ifall ni hade missat det så är det höst nu...

Svar på tal









Ja och jag är ju verkligen den ENDA som driver om Dessie och diverse fjortisbloggare! Huuuvvva vad omoooogen jag ääääär! Jag skriver ju typ bara om Dessie i min blogg, typ varenda inlägg nästan! Det är ju rent rubbat så mycket jag aaaaaalltid skriver om Dessie och alla fjortisbloggare! Men jätteroligt är det ju verkligen hahahahaha!!


Oj så coolt



Wow, någon har ritat dig i ansiktet. Tusan vad galet asså, helt jävla crazy, fan vad cool du är asså.  Jag och Bull har ritat snoppar på varandra idag, shit vad ball, vi är lika coola som Dessirée Nilsson!


Hallå?!



Jag var inne på aftonbladets hemsida nyss och var lite sugen på rykande färska nyheter. Men så fick jag syn på detta. Jag blir seriöst upprörd. Det är grabbens stil att se ut sådär! Låt honom se ut sådär då! Människor ser honom redan sådär på stan och i skolan, vad spelar det då för roll om han ser ut sådär på skolfotot då? Seriöst vi lever ju på 2000-talet! Det är väl upp till honom hur han vill se ut på skolfotot och hur han vill framställa sig själv. Jag förstår inte varför det är mer okey att ha 1 kg brunkräm i ansiktet och klumpig mascara och idomin läppar men att ha vitt puder i ansiktet, svart kajal och svart läppstift det är tydligen inte okey! Iaf inte på ett skolfoto uppenbarligen!

I slutändan fick han ju rätt ändå och får vara med på skolfotot!


Äckligt...


Croissants... Det är så jävla vidrigt. Jag skulle inte ens äta en om jag fick en milijon... Eller jo! Okeydå! Det kanske jag skulle... men ändå, dom är jävligt äckliga!



Tyvärr så glömde jag kameran hemma hos Tommy, så det blir inga bilder från gårdagens festligheter =(. Men jag lägger upp bilderna så fort jag får tag i kameran.

Hell yeah!



Ser ni mönstret? =D

























Porrigt...?


Jag brukar inte titta på porrfilm särskilt ofta, det har väl hänt men. En grej jag funderar på är... vad är det sexiga med att utbrista typ "OOH SHIIIT!!" när man har sex med någon? Liksom... "ÅÅHHH BAAAJS!". Eller "oh yeah come and fuck my fucking pussy with your fucking cock!" liksom jaaa, vi ser att ni har sex ni behöver inte påminna oss. Jag tänder inte på bajs och jag behöver inte bli påmind eller påminna om vad jag pysslar med =P.


 

 

Back in town


El miko is back in town. Lite längre period denna gång. Jag och hans störtsköna brud Emma tycker det vore på sin plats med en "välkommen-tillbaka" fest i hans ära! Vi hoppas att ni vill joina oss i helgen, vi är party sugna monster, raaur! All hail the mighty El Miko! And then, we shall fiest!


El Mikos blogg hittar ni bland mina länkar...


Hysteri



Jag är så less på all denna hysteri kring svininfluensan... Ibland står det att det är inte värre än en vanlig influensa, ibland står det att folk dör av det. Ibland står det att man kan bli förlamad av vaccinet mot det, ibland står det att alla bör vaccineras. Vad ska man tro på riktigt? Det känns lite som att media förstorar upp det bara för att sälja liksom. Jag menar tidigare var det ju hysteri kring fågelinfluensan och folk blev rädda för att äta kyckling. Och nu är det svininfluensan... Det känns som att dom hittar på en ny så fort hysterin kring den förra super-influensan lägger sig, vad blir det härnäst, kanininfluensan?


Akta er för monsterkaninerna!


Blondinbella



Jag följer inte Blondinbellas blogg så ofta, brukar väl kika in där kanske en gång i veckan eller så. Jag såg nu att hon hade färgat håret ytterligare lite mörkare, och jag måste faktsikt säga det att hon blev riktigt snygg i det.


 

En del säger att "hon borde inte få kalla sig själv eller bloggen för blondinbella längre nu när hon har brunt hår". Asså jag orkar inte riktigt bry mig. Hon är ju naturligt blond och har en blogg och ett varumärke som heter blondinbella, men vill hon ha brunt hår trots det, låt henne ha det då. Och en del är så "OMG OMG blondinbella har färgat håret brunt!!"... jag fattar inte varför folk ska göra så stort nummer av det. Hon kände för att har brunt hår, so? Carolina Gynning färgade också håret brunt, det blev väl fint, mer än så orkar jag inte bry mig.

 

På tal om att färga håret...

Jag funderar förresten på om jag ska färga håret orange-aktigt. På den här bilden ser mitt hår lite orange ut när solen skiner på det. Tror ni det skulle bli fint om jag färgade det så det blev ännu mer orange? Nu menar jag inte knallorange som en morot, mer diskret och mjuk orange färg.  Men vad tror ni?

 

 

Hahaha