Sista kvällen i den här lägenheten

Näe vet ni vad, kära bloggläsare, nu är det dags. Nu ska datorn kopplas ur och ställas iordning till imorgon. FÖR IMORGON FLYTTAR JAG ÄNTLIGEN!!! Ni märker väl när jag kommer igång med datorn och internet igen i nya lägenheten. Kanske redan imorgon kväll, kanske nästa vecka, vi ser ju. Nu flyttar jag till stan, dra åt helvete Bureå!

Flytteliflytt

Ja det verkar ordna upp sig nu iaf. Jag och Bull har nu fyllt 2 bilar med mina grejer också har vi nu fixat ett släp som vi kan lasta möblerna på imorgon. Sen träffade jag nyss min hyresvärd som sa att det går bra att jag lämnar nycklarna i postlådan på skebos vaktmästeri här i Bureå senast kl 19 imorgon, och då är det ju toklugnt. Nu är det bara lite smågrejer kvar som ska ner i påsar och sånt, sen återstår städning, städning och åter städning.

Hahaha, Jennies får med påskägg på skallen

Hur ska detta gå?

Ja det var ju just snyggt. I typ sista minuten backar mormor och hennes karl ut och kan inte alls hjälpa mig med flytten verkar det som. Jag vet seriöst inte alls hur detta ska gå till. Imorgon kl 12 ska jag  lämna nyckeln till min gamla lägenhet exakt samma tid som jag ska hämta nyckeln till min nya lägenhet. Och jag har än sålänge inget släp. Det hade varit bra om man haft ett släp med tak som man kunnat börja lasta möbler på redan idag och låta stå över natten. Nu har jag dessvärre inget släp. Men nä som sagt, jag vet inte alls hur detta ska gå till. Jag får nog bära möbel för möbel på ryggen från Bureå till Skellefteå verkar det som.

Torskjävel!

Fy faaan vilken jävla tur att jag flyttar härifrån på torsdag! Jag stod utanför konsum och rökte en cigg i godan ro innan jag skulle gå in. Gå kommer en gubbe ut och får syn på mig varpå han hälsar och frågar hur det är med mig. Jag tänker att jaha vem fan är du och vad vill du, jag känner inte dig. Men whatever jag hälsade tillbaka och besvarade hans fråga. Han pratade om vädret och snön. Han frågade om jag gick skola vilket jag inte gör då frågade han om jag jobbar varpå jag svarade nej. Då börjar han babbla om att en vacker kvinna som jag kan ju sälja min kropp, usch och fy. Jag sa bara att det var nog inte min grej. "Tänk du kunde kanske tjäna en 500 kr" fortsatte han, jag var inte alls med på hans noter men jag sa bara att det lät billigt, inte så att jag ville förhandla eller något och jag visste ju inte ens vad han menade att jag skulle utföra för att kunna tjäna 500 kr på en sån grej. Då sa han att jag kunde få 1000 kr om jag sög av honom, jag svarade nej, "du kan få 1500 om du suger av mig, jag behöver inte komma in, bara suga. ingen behöver veta, det stannar mellan dig och mig. Och gå inte och anmäla mig nu". Jag sa återigen nej och sa att jag skulle in på affären och handla innan det stänger. Men fy fan vad äckligt och obehaligt det var, liksom stå alldeles utanför konsum och erbjuda första bästa tjej han får syn på pengar för en avsugning. Nä fy fan, ännu en anledning till att det blir skönt att flytta härifrån!

Nu går...

597cc16fe4dce97ec7f4016913cd582b.png

Nu går det undan. Såhär ser det ut i mitt vardagsrum just nu. Ska sova på madrassen här i natt. Det är mer eller mindre tomt i sovrummet nu. Idag har jag varit in till stan typ helt i onödan, orkar inte ens förklara varför. Sen har jag och bull farit och slängt massa skräp och sånt. Sen har vi även proppat hans bil fullsmockad med lådor och grejer, i förberedande syfte då. Kommer ha typ tusen grejer att göra imorgon och samma sak på torsdag. Vi får väl se om jag hinner uppdatera något mer imorgon för imorgon kväll lär ju datorn packas ner. Nåväl ni märker väl. Nu är jag så jävla trött, jag går nog och lägger mig när solen gått ner. Puss

Aromat

Den här bilden bjuder jag på, en liten finnig tonårs Foofie som ser en aning drogad ut.

(Beror på att jag just snortat aromat, jag har varit beroende av denna gula bordskrydda sedan väldigt ung ålder. Det hela började med att jag hade lite aromat på en macka så var jag fast. En så kallad aromatmacka, så mycket bättre än en horsemacka. Jag vet inte vad en horsemacka är för något och har heller inte testat, det är bara något jag hört. Men jag slår vad om att aromatmacka är bättre! Sedan eskalerade det bara, det gick bara utförs, jag började ha aromat i soppor och grytor och till all möjlig mat, till och med i pizza och hamburgare! Jag kommer aldrig att bli ren från detta aromatberoende, jag är för fast. Jag vill bara uppmana ALLA där ute, gammal som ung, var för fan försiktig när ni experimenterar i köket med olika kryddor! Mitt vad det är så är ni fast i ett jävla beroende och det finns fan ingen hjälp att få heller för ingen jävel tar det jävla kryddberoendet på allvar, AAAAH!! JÄVLA FASCISTER! HELVETE vad ska jag ta mig till, aromaten är sluuuut! Jag måste ut på jakt efter aromat, vänta inte uppe)

Packa alpackan!

Packar, fixar och trixar för fullt inför flytten. Nu börjar det märkas att jag håller på att flytta, tagit ner gardinerna och grejer och lådor överallt. Kissen blir alldeles till sig och galen av allt ståhej och kutar omkring i lägenheten. Idag har Bull hjälpt mig att skruva isär sängen. Sen har vi kört en massa skrot åt helvete på tippen, kändes skönt att bli av med det, då slipper man dra med det. Nu börjar det dra ihop sig, fick veta i eftermiddags att jag nog kommer kunna hämta nycklarna till lägenheten tidigare, kanske redan imorgon eller på onsdag istället för på torsdag. Det blir så awesome, längtar som tusan.

Prisma

Är så less på att bo här i skogen (dvs Bureå) så det är inte sant! När jag flyttade hit, vilket jag gjorde för att jag hade bråttom att flytta hemmifrån (eftersom mammas karl just kommit ut från fängelse då) och det var brist på lägenheter i stan, så jag flyttade till Bureå och bestämde mig för att inom ett år skulle flytta in till stan igen. Jag tänkte att nog kunde jag leva med att bo ute i skogen ett år, men det var då fan med nöd och näppe I tell you. Hur som helst så har jag bott här i 11 månader när jag flyttar, så jag lyckades hålla min tidsplan vilket känns bra.
Men jag vet inte, jag är redan less på flyttstök,vill flytta nununu. Haha har tjatat om att jag vill flytta nununu rätt länge nu känns det som. Men äh, nu ska jag göra lite nytta, tjing!

Nostalgi del 6

Helgen

Ja den här helgen har ju varit lite intressant. Först och främst har det varit typ snöstorm hela helgen, inte så kul nej men vad gör man. Förr eller senare måste det ju bli vår. I fredags var jag och sminkades och fotograferades, det var jättekul faktiskt! Tjejen som sminkade mig hade blått hår och var jättesöt, och duktig var hon också. Sen i lördags blev det spontant att fara iväg på en fest, själva festen var inte spontan men att jag for till den var spontant av mig. Men det var jättetrevliga personer där och jag har kul. Idag händer inte så mycket, jag har plockat ner alla gardiner nu. Ska väl fortsätta packa ner lite mer av det som går att packa. Flytten börjar ju närma sig nu, på torsdag flyttar jag äntligen in till stan. Så ja det börjar som vara dags att börja packa ihop det mest nu och skruva isär möbler etc så man är redo. Jag vet inte hur pass mycket bloggande det blir den här veckan men jag hoppas att jag till helgen kommer ha tid och möjlighet till att blogga på som vanligt. Ni lär väl märka. Nu ska jag fortsätta packa lite, later.

Incest

Syskonen hade sex - dömdes på fredagen


De två syskon, 20 och 17 år gamla, som haft samlag med varandra dömdes på fredagen till villkorlig dom och ungdomsvård av Kalmar tingsrätt.

Parets sexuella relation upptäcktes i november förra året av den 20-årige broderns gravida flickvän som anmälde syskonen.Åtalet gällde frivilligt sexuellt umgänge. Inget tvång har förekommit och båda parter anklagades för brott. Förutom de båda syskonen hördes fyra personer som vittnen. Tre ingår i den polispatrull som kallades till platsen.

Kom på sin pojkvän

Syskonen hade fest eftersom broderns flickvän fyllde 22 år. Flickvännen gick ut i lägenhetens kök och kom där på sin sambo när han hade sex med sin 17-åriga lillasyster.
Barnet som den 22-åriga kvinnan skulle föda endera dagen vill hon nu ha ensam vårdnad om och hon har lämnat pojkvännen.

Är förbjudet

Brottsrubriceringen sexuellt umgänge mellan syskon förekommer mycket sällan. Brottet är så ovanligt att det inte ingår i den officiella statistiken hos Brottsförebyggande rådet (Brå).Enligt Lars Petersson vid Brå förekom brottet i svenska tingsrätter enbart två gånger 2008 och sex gånger 2007.Incest har varit förbjudet i Sverige sedan århundraden. I modern tid finns genetiska och etiska motiv för ett förbud. Om nära släktingar får barn med varandra ökar risken att barnet blir missbildat. Det anses också stötande i den allmänna rättsuppfattningen om sexuella relationer mellan syskon eller mellan föräldrar och barn skulle tillåtas.

 

Artikeln

 

 


 

 

Asså helt ärligt, detta kan låta omoraliskt men jag tycker inte att något brott har begåtts, jag tycker inte att dom borde ha blivit dömda för detta. JA, det var svinigt gjort av killen att vara otrogen mot sin gravida flickvän med sin egen syster MEN är otrohet enligt svensk lag ett brott? NEJ, tyvärr inte. Incest är i Sverige olagligt JA och det är förjävligt att sånt händer när offret inte vill - men nu var ju båda med på det hela, finns det verkligen något offer eller förgripare då? Nej det tycker jag inte. Jag kan inte tycka att någon av syskonen har gjort något fel när båda två ville det, men samtidigt vill jag påpeka att jag tycker att dom inte gjorde rätt heller. Incest, innebär inte det att en familjemedlem förgriper sig på en annan familje medlem mot dess vilja? Men om båda är med på det, om båda vill? Jag tycker att sålänge båda vill samma sak så har inget fel eller brott begåtts. Kalla det fortfarande incest om man vill, men då kanske man borde peta in att det också var en frivillig incest, det är stor skillnad tycker jag. JA, otrohet är förjävligt men tyvärr inte olagligt. Incest är också fruktansvärt och dessutom olagligt, men snälla visst är det väl ändå skillnad på att bli tvingad till något och att vilja samma sak själv? Må så fortfarande vara incest om än den är frivillig, men då tycker jag inte att någon ska kunna dömmas för att ha begått ett brott för det heller.

 

Vad hände?Kul grej jag hitta


HUNDENS DAGBOK:
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!KATTENS DAGBOK:
783:e dagen i fångenskap. Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt. Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng. Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat. På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som "allergi". Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel. De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet. Men jag kan vänta. Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias..


Tråkigt


Det är tråååååkigt att bo i Bureå, jag vill flytta till stan nunununuuu!! Men det är... en vecka och två dagar kvar, nedräkning nu då. Sen blir det inflyttningsfest också, kommer lägga upp evenemanggrejs på facebook senare så dem som vill komma får osa där. I veckan händer inte så mycket fören på fredag typ, då ska jag stylas och fotograferas. Sen vet jag väl inte, ska väl packa lite i helgen. Nu ska jag fortsätta smutta på mitt äppelpajsvin resten kvällen, tjing!

 

Pokémon

Pokémon, från början fanns det typ 150 olika, nu är det väl uppe i en triljard eller så. Jag har tänkt på en sak på det här med Pokémon, det hära med att själva grejen med Pokémon är att dom ska tränas för att slåss mot varandra. Asså vad är det för jävla skitidé?! Pokémon som ska slåss mot varandra som några jävla kamphundar eller som i tuppfäktning. Okey, nu har ju Pokémon typ magiska förmågor och kan typ skjuta blixtar på varandra och skit men hela grejen med Pokémon är ju liksom att dom ska fightas mot varandra tills någon av dem faller ihop medvetslös typ. Vad fan är det för jävla Pokémonplågeri?! Pokémon är ju riktat mot barn, vad sänder det ut för signaler egentligen? Att man ska låta husdjuren kampa mot varandra? Har du någonsin frågat din Pokémon om den vill slåss? VA HAR DU DET?! Har du någonsin frågat din Pokémon om den finner det givande att slåss mot andra Pokémon eller om den blir lycklig av det? Näe fy fan, stackars Pokémon asså.

 

Och vafan är det här? Ser ni på bilden? Hälften av Pokémonen på bilden ser ju fan drogade ut, stackare!

NOSTALGI del 5Eva

Min dag börjar då super, inatt drömde jag att jag hade sex med Eva Longoria, det var underbart!

Henna

Sitter med henna i håret och har en plastpåse på skallen, inte så sexigt kanske men resultat blir nog sexigt haha. Jag fick veta idag att jag ska stylas och fotas av proffs nästkommande helg, det ska bli kul. Tack Pernilla om du läser det här, för att du rekomenderade mig. Jag är också med i en tävling där man på bästa sätt ska förmedla känslan av utanförskap i form av bild eller film. Detta är mitt tävlingsbidrag:

Annars händer inte så mycket just idag. Imorgon hade jag tänkt ta mig in till stan och fixa lite grejer, kanske tjuvtvätta lite i tvättstugan på kvällen. Vi får väl se vad som händer, nu ska jag gå och tvätta hennan ur håret.

Nämen titta!

Svampbobfyrkant!

Utomjordligt ragg


Vilket spännande mail jag fick!

Foofie tipsar

I det här inlägget tänkte jag göra en lista på hemsidor som är bra att ha bland sina bokmärken.


Har du ingen koll på vad det är för vecka? Inga problem vecka.nu har svaret.

Funderar du på vad det är på TV ikväll men har ingen TV-tablå hemma? Det är lugnt, kika på tv.nu

Sugen på ägg till frukost? Löskokta, mjukkokta eller hårdkokta men hur fan gör man? Det vet kokaagg.se

Har du glömt bort när din mormor fyller år? Kolla på birthday.se så du inte missar hennes stora dag!

Behöver du ett booty call? Lugn det finns gott om fjortisar på lunarstorm.se

Ska du bjuda på hemlagad mat till en date? Massor med bra recept hittar du på tasteline.com

internetstart.se hittar man det mesta

Book of lies

He was crippled,
But only his body was cracked.
It's not simple,
Nor is an easy matter to explain.
Lets just leave it at that she says,
And closes the holy book of lies.
She covers her eyes, denying to herself
What she thought happened.

NOSTALGI del 4 

Inatt jag drömde

Inatt drömde jag att jag red omkring på en gigantisk Sankt Bernhards, det var en fartfylld dröm kan jag tala om. Var tvungen att hålla i mig hårt som tusan i pälsen på den besten. Jag vet inte riktigt varför jag red omkring på en Sankt Bernhards, kanske vi var ute och bekämpade brottslighet eller något, vem vet.


Nu för tiden börjar jag mina dagar med en promenad, sen går jag hem igen och antingen packar, städar eller tvättar. Så ja jag antar att bloggen blir lite lidande av detta och jag förutspår att det kommer bli väldigt lite bloggande just när jag håller på att flytta (dvs den 1:a april, nej det är inte ett skämt höhö). Först och främst kommer jag vara väldigt upptagen med att få ordning på allt och sen kan man som vanligt inte räkna med att man kommer ha någon internet uppkoppling dom första dagarna. Men det är ju fortfarande drygt 2 veckor kvar tills jag flyttar så. Packar, städar och tvättar är det jag gör som sagt. Och slänger massa skit som jag inte ska ha kvar längre. Typ som trasiga kläder som jag behållit i hopp om att i framtiden kunna laga den. Men nej, nu ska allt onödigt krafs och kolijoxer, mackapärer och mojänger bort. Har väl slängt ungefär ett ton med gamla papper och smålkrafs och allt möjligt och lär väl bli ungefär ett ton till skulle jag tro. Men det känns ändå skönt att bli av med massa gammalt onödigt skit, mer plats för nytt och fräscht. Ut med det gamla och in med det nya. Men nä, nu måste jag försöka få något gjort idag. Tjing

Jag och Sankt Bernhards bäbis

Tävlar


Tävlar om denna snitsiga outfit som jag kombinerat ihop självKul med nalle puh

Foki är fin i kanten

Asså jag måste inleda med att jag hatar inte Foki och jag menar inte det här inlägget till att hacka på henne. Hon verkar trevlig och söt och har en kul blogg osv osv ni vet. Foki är ju VÄLDIGT noga med att inte skriva taskigt mot någon eller någon folkgrupp, hon är dessutom väldigt fin i kanten som inte skriver eller säger ord som kan uppfattas som stötande (då syftar jag på ord som te.x bajs, snor, spya etc). Hon är helt enkelt raka motsatsen till Kissie. Men när man är så fin i kanten att man inte skriver ord som tamponger eller mens så tycker jag bara det är fånigt. För ganska länge sen skrev Foki i ett inlägg att hon hade "M-värk" te.x. MENS heter det! Alla kvinnor menstruerar och det är naturligt, vad är det som så farligt med att skriva det ordet? Det är inte direkt så att man spyr eller något bara för att man läser det ordet. Samma sak när hon skrev ett inlägg om en kristallkrona tillverkad av tamponger, fast just ordet tamponger utelämnade hon givetvis, hon lät bilden tala för sig själv. I ett annat nyligt inlägg berättade hon att hon och hennes lillasyster höll på att baka chokladbollar. Sen frågar hon sina läsare om de kallar dessa godingar för chokladbollar eller "det där andra ordet". Hon refererar alltså "det där andra ordet" till neger, NEGER!!! Snälla någon jag tror knappast att folk skulle dyka upp med facklor och högafflar utanför fokis lägenhet bara för att hon skriver negerboll i sin blogg.

MENS, TAMPONGER, NEGER, MENS, TAMPONGER, NEGER, MENS, TAMPONGER, NEGER!!!

Shit fan nu ramlar säkert himlen ner och jag får otur i 9 år och alla mina läsare kommer haaaaata mig!

Nä seriöst Foki vi vet att även du är människa du äter, pissar, skiter, rapar, och fiser precis som oss alla andra. Du får även mens eftersom att du är kvinna. Du behöver inte förminska eller censurera. För seriöst, att vägra skriva mens och tamponger i din blogg, det är bara fånigt. Neger törs man också säga/skriva, du kommer inte brännas på bål eller något för det. Vi fattar att du vill vara en bra förebild för dina unga läsare, skitfint, men det är ingen som far illa av att läsa orden MENS, TAMPONGER eller NEGER. Och det är heller ingen som tar illa vid sig av dessa ord. Den som tar illa vid sig av ordet negerboll, varsågod och kommentera.


Fell in love with an alien


Min favoritlåt som jag nöter just nu

Skrev en...

0-7a3e8f043a9e0630f2ffebca08c954d3.png

 

Skrev en svars lapp till grannens arga lapp. För den som inte kan tyda vad som står, då det är skrivet i bläck, så står det: "Det heter faktiskt var snäll och lås dörren. Sen kan det vara bra att upplysa om VARFÖR denna dörr skall vara låst. Men det spelar kanske inte så stor roll längre då den hemska personen som inte låser efter sig snart skall flytta. Sen kan man framföra sin poäng utan att försöka få någon annan att framstå som IQ-befriad. Ha en bra dag!"

 

NOSTALGI del 3 

Oj oj...

49d8477a34d262e7bab928bb823b04ba.png

Oj oj oj, snacka om arga lappen. För övrigt förstår jag inte varför dörren ner till tvätt stugan måste låsas varje gång man ska in och ut där. Om man nu har så hemliga och värdefulla grejer där nere så får väl var och en sätta lås på sina respektive förråd. Om inte annat vore det väl effektivare att låsa porten om kvällarna. Känns liksom mest onödigt att låsa efter mig om jag håller på att tvätta då jag ändå ska dit ner om en timma igen. Men grannen tycker tydligen det är nödvändigt.

En rolig gammal gubbe

Det finns en rolig gammal gubbe här på byn. Jag var på macken och skulle köpa mjölk och coca cola. När han kommer in i butiken hör man honom sjunga en truddilutt på små grodorna för att sen komma fram till kassan och fråga om kladdkakan är slut "det kan den vara" svarar kassörskan "ja, jag ville ändå inte ha någon" sa gubben. Nähä, men varför i helvete frågar du då? Gubbstrutt

 

Vinterpromenad

Dagen startades med morgongympa och en promenad, sen blev det grötfrukost. Sen har jag inte gjort så mycket mer förutom att jag har börjat packa lite smått. Borde väl ta en sväng till tvättstugan också kanske. Sen vet jag inte riktigt. Imorgon måste jag in till stan och fixa massa grejer iaf. Nåväl, jag ska försöka få lite mer gjort idag. Tjing

Våldsstädning del 3

Ja jag kan tänka mig att min blogg inte är så himla megaintressant just nu eftersom jag har inte gjort annat än städa i 3 dagar nu. Men nu är jag så gott som klar nu. Så nu ska jag slappa och dricka cola resten av kvällen. Mer updates imorgon. Tjing.

Produktiv dag


Jajemen ännu en produktiv dag. Även idag har jag städat från morgon till kväll. Så imorgon har jag bara vardagsrummet, disken och handfatet på toa att ta hand om. Sen har jag gjort dumle muffins idag, det blev jävligt gott =D. Sovrumsmattorna är i torktumlaren i tvättstugan just nu, jag ska nog ta det lugnt resten av kvällen faktiskt. Har fått mycket gjort idag och resten hinner jag ju klart imorgon så. En grej jag ser fram emot med nya lägenheten är att där finns badkar, vilket inte finns här. Kommer vara så skönt att efter en lång och hård dag kunna gör en hårinpackning och ansiktsmask och lägga sig i ett varmt bad och slappna av. Nu ska jag gå en promenix med Erika =)

Våldsstädning


Jag är i städtrans, jag håller på att våldsstäda hela lägenheten. Men ändå hinner jag inte göra allt idag, det är ett pågående projekt. Pappa och hans fru kommer som sagt och hälsar på här på lördag så då måste det ju se representabelt ut här. Håller på att tvätta hallmattan och sen ska köksmattan få sig en omgång. Det blir kyckling sallad till middag, jag blev bjuden på så god kyckling sallad hemma hos Jennie i måndags så idag måste jag göra mer, mer, mer! Men nu har jag inte tid att sitta här och slöa, ingen ledighetskommité idag inte. Nu ska disken i köket få vad den förtjänar... moaahahahahaaaah!!


jag har ett kontrakt baby


Ja igår så var jag och sade upp kontraktet på min gamla lägenhet och skrev på kontrakt för min nya lägenhet, och det känns jävligt bra. 1 april flyttar jag in och fram tills dess har jag fullt upp. Pappa kommer och hälsar på här hos mig på lördag så jag har fullt upp fram tills dess också, våldsstädning på G oja. Sen ska det våldstvättas och våldsdiskas med. Man kan lösa så gott som allt med våld och vaselin...

Oj oj...

0-15ccc818aa7cc8c1c0cc1880d67f87de.png

Oj oj någon har krockat!