Tisdag

Åååh så skönt. Nu har jag gjort bort en månads praktik på Lilla Kina, betalat räkningarna och rensat kattlådan! Och imorgon kan jag ha sovmorgon! Men nu är jag filmsugen, tips på bra filmer tack!

Måndag

Ja det var den här dagen det. Har kommit hem, käkat kycklingsallad till middag. Nu sitter jag och knaprar på naturgodis. Ska nog lägga en ansikts mask och sen ska jag nog börja göra mig klar för sängen, sista dagen på praktiken imorgon! Natti natti!

Food

Har inte ätit något sen imorse... borde kanske fara på jakt efter middag... en mammut kanske?

NOSTALGI!

Som trogna läsare vet så hade jag tidigare Nostalgi Söndag här i bloggen, jag hade nog kunnat ha fortsätt med det ett tag till. Men till förr eller senare tar det slut, och allt finns inte på youtube. Jag fokuserade på barnprograms intron och serieintron från 90-talet, för att det skulle vara sånt som de flesta som läser min blogg känner igen från när de var små. Jag är en bakåtsträvare vad gäller både musik och dumburken.

Så någon gång under nästa år planerar jag att hålla en fest i nostalgins ära. Jag kommer att announca på facebook när det börjar närma sig. Tills dess får ni hålla er!

Noon

Ja det var väl inte så mycket aktivitet här på bloggen igår. Satt hemma och myste och såg film. Idag är det skyltsöndag och första advent för er som inte visste det. Här är det idag 10 - grader så jag håller mig nog inomhus idag. Kan tyvärr inte utlova särskilt mycket update på bloggen idag heller, det är faktiskt söndag och söndag är faktiskt en vilodag, enligt gud och de kristna, faktiskt! Även om jag inte är religiös så kan man få leva upp till det! Tjingeling slå en pling!

Se7en


...A proud look...
...A lying tongue...
...Hands that shed innocent blood...
...A heart that devises wicked plots...
...Feet that are swift to run into mischief...
...A deceitful witness that uttereth lies...
...Him that soweth discord among brethren...

Candy Crimes!

Ja! Candy Crimes, det var jag Jennie och Anngelica som var med!
Det var väldigt inofficiellt egentligen! Men jag tror Jennie minns i alla fall, visst gör du Jennie? ;-)













När Foofie var en fjortis

Ja, vad kul! Tänkte lägga upp massa bilder från när jag var "fjortis"! Fast jag var nog aldrig en fjortis, en emofjortis kanske, jag vet inte? Hur som helst, bilder från när jag var tonåring. Enjoy!

Här kanske det ser ut som att jag formar handen som en pistol mot huvudet men det var inte tanken.
Faktum är att jag var väldigt nöjd egentligen, jag var ju i Cypern!




Här posar jag med en enorm kanin för glatta livet!



Redigt full en nyårs!



Här posar jag fint i min söta skjorta



Gjorde en cp min inne på en toa på en fest



Saknar mina kängor!



Hånglade med söta flickor!



Kramades lite också



Hade nästan blont hår där ett tag!



Bättre en fjorre i soffan än en fnurre på snoffsen!



Dålig cam bild 1#



Dålig cam bild 2#



Dålig cam bild 3#


Här efter kommer en del av när Foofie var en fjortis som förtjänar ett eget inlägg, stay tuned!

HEEELG!

Åh så jävla skönt med helg. Har slitit som ett jävla djur på praktiken idag. Men det gick bra och sen gick jag hem i kylan, brrr. Nu är det bara måndag och tisdag kvar på praktiken sen är det avklarat. Så då är jag typ "ledig" hela december. I handels branchen får dom ju inte ta i praktikanter under decmeber månad och på sommaren för att då skulle det bli typ "utnyttjande" tjohejsan (som om det inte redan är det?). Så det ska bli skönt med "ledigt" en månad, sen är det tänkt jag ska ut i praktik igen under janurai och februari, får väl se var jag hamnar då.

Men nuuu är det heeelg så jävla skööönt. Vi får väl se om jag går i ide över helgen eller om jag far ut på äventyr. Jag skulle vilja vara antingen som ett Mumintroll eller som en flyttfågel. Mumintroll för att dom går i ide över vintern, flyttfågel för att dom flyger söderut över vintern! Som vissa av er vet så har jag ju lite underliga sömnstörningar, men att sova typ 5 månader om året skulle bli lite jobbigt. I sommras någon gång sov jag i 24 timmar i sträck, det har hänt ganska många gånger att jag sovit drygt ett dygn i sträck, men det är nog mitt rekord. Mitt rekord i antal timmar vaken har nog varit kring 36 timmar. Man är rätt sliten då kan jag tala om, det är såna gånger man lägger sig och sover och råkar sova bort en dygn ungefär.

Anywaaay... lite filmsugen nu i helgen, några tips på sevärda filmer?

Na na na na na na ni na ni na ni naaa

Ja då var den där dusch ritualen avklarad. Så nu sitter jag här och luktar fancy! (En riktig Foofie anhängare vet vad jag menar med det hähä) Börjar sent imorgon, kl 12. Sen får jag gå hem där kring 20 tiden. Har inget planerat den här helgen. Känns som att antingen sitter jag hemma och har minispa, eller så far jag ut på äventyr, mig kvittar det. Beror väl på vad jag blir med dragen på. Någon som vill ut på äventyr, bara hör av er. Och till er som vet hur det ser ut i mitt kylskåp: läs och häpna! Min kyl är "befolkad"! Där står en stor satans ost, mjölk, en vanilj yoghurt en halv kvarting scotch, en halv kvarting vodka och en flaska rött. Och i skafferiet bor det bröd! BRÖD! Har inte haft bröd hemma på flera månader. Men när osten är slut köper jag nog inte hem mer bröd. Försöker ju dra ner på kolhydrater. Det är vitt bröd som bor i skafferiet också haha, den värsta sorten.

Men nu är det snart dags för sängen, bör inte gå och lägga mig alltför sent även om jag har sovmorgon imorgon. Yes, nu ska jag sova gött inatt sen kör jag järnet på praktiken imorgon, wreoom, räser Foofie, sen är det heeelg!

 

Torsdag

Dagen började bra. När jag gick till praktiken imorse så sken solen, visst det var förbannat kallt men solen sken ju i alla fall. Senare frammåt eftermiddagen blev det snöstorm! Det blev bussen hem kan jag tala om. Har just kommit ätit en lätt middag, sitter här och varvar ner en stund. Sen är det dags för en dusch. Laters!

Jag i Malmö för många år sedan. Den vintern var det snökaos till och med i Skåne!

Snow

Det har varit en lång dag, är trött som fan. Har kollat på ung & bortskämd och varvat ner. Jag tycker det var bra att Jerry åkte ut, han är en tråkprutt. Jag gillar Paulina, för hon är schnögg, haha. Nu är det snart dags för sängen, ny dag imorgon.

Snooze

Nu måste jag gå och lägga mig, ny dag imorgon. Så nu ska jag ta på mig min snooze pyjamas och lägga mig i znarkofagen... zZzZzZzZz

Tisdag

Tjolahej! Nu har jag kommit hem från praktiken. Försovde mig imorse, blev inge bra alls. Sen på vägen till praktiken så ringer min läkare "Hej du hade en tid här på vårdcentralen idag" och jag bara "eeeh... va? Var inte det typ i början på december?" Men vi tog mötet över telefon istället. Jag ska fortsätta med min medicin och jag ska börja prata med en psykolog för att reda ut det här med mina sömnstörningar. Medicinen hjälper ju inte så bra men min läkare tyckte jag skulle fortsätta ta den så det är väl bara att lyda. Medicinen ska dämpa min depression samt hjälpa mot mina sömnstörningar. Det enda den gör är att göra mig avtrubbad och likgiltig så jag vet inte om man ska tycka att det är bra eller dåligt.


Nu sitter jag här och äter lite Fluff och tar det lugnt. Blir nog tidigt isäng ikväll. Känner mig trött och frusen... Laters!

Coke

Ikväll avnjuter jag två gamla godingar, nämligen vanilla coke och cherry coke!

Kluven

Jag känner mig väldigt kluven just nu, jag vet inte vad jag ska tänka eller tro. Borde jag ta åt mig eller borde jag bara inte bry mig? Svårt att inte göra det. Det känns som att det är oväder på gång...


Fjoff

Det var väl kanske inte så mycket drag som vi trodde att det skulle vara. Det var trevligt, men inte så mycket drag som sagt. Nu ska jag och Jennie gå och tjocka oss på MAX. Laterzx!

Xide

Sitter och smuttar på en Xide och väntar på Jennie! Jag är uppklädd, färdigsminkad och allt och sitter här och väntar på Jennie som är så jävla seg haha :-P. Nåväl hon borde vara här... vilken minut som heeelst.... sen drar vi ut på äventyr. Tjingeliing!! Pöözz!

Woodchuck

How much wood could a woodchuck chuck
if a woodchuck could chuck wood?

Trött Foofie

Nu är jag så trött efter ännu en dag med mycket att stå i. Köpte en ny vinterjacka från H&M igår, det var lite hobo varning på min gamla jacka nämligen. Sen köpte jag två dvd-filmer på coop idag. Det blev "Ett päron till farsa firar jul" och "From dusk till dawn", det var någon som sa att jag borde sen "From dusk till dawn" så jag får väl ta och göra det! Det är tydligen en såndär film man måste se någon gång i livet. Får väl lägga upp bild på jackan sen någon gång. Nu måste jag isäng. Puss och kram vi syns på stan!

Znarkofagen kallar!

Nej nu ska jag lägga mig i znarkofagen. Mycket information har pressats in innanför mitt kranium ikväll. Väldigt trött Foofie säger god natt och lovar att uppdatera mer imorgonnnn..... zzzZzZzZzZzZzZzzz....

Slofsznurs

Min niggah har ju gått och snaggat sig btw!



Vi gilla'rt, nu fattas det bara att det ska bli grönt eller någon annan tokig färg?
Rutigt kanske, eller vad säger du Jennie?

Foofie!

Jag har kurvor som Beyonce
Jag är kaxig som P!nk
Jag är classy som Victoria Beckham
Jag är sexig som Rihanna
Jag festar som Paris Hilton
Jag är galen som Lady Gaga
Kan man bli mer fulländad!?
Jag tror inte det!




Peace out!

Vinter morgon

Tjooho jag är vaken! Lite (läs: väldigt) täppt i näsan bara. Har varit hemma från praktiken måndag-tisdag, jag hade kunnat fara dit dom dagarna egentligen tänkte jag tills typ igårkväll. Fan vad täppt i näsan jag är! Värst är det när man ska äta, man får ju fan andnöd. Men jag ska fara till praktiken idag ändå, kan inte vara borta hur mycket som helst. Jag är ju inte våldsamt sjuk men samtidigt kan man ju inte gå på praktik på en restaurang och gå omkring och nysa och snora, det ser inte bra ut. Kallt som fan är det ute kan jag upplysa om bara lite sådär random.

Ha en bra dag. Köp en cykel, drick juice!

Satsumas

Jag är jävligt dålig på att äta frukt och sånt, mest pga jag är allergisk mot så mycket frukt osv. Men nyss åt jag en Satsumas men vet ni, fy fan vad äcklig den var. Nu dröjer det länge innan jag äter frukt igen, iaf Satsumas!

Bingo

Min mamma brukar spela Bingo på Bingohallen här i stan. Jag tror inte att hon någonsin övervägt tanken att spela Bingo på nätet då hon inte är så pass klyftig att hon fattar hur internet fungerar. Mamma spelar ju Bingo på Bingohallen i stan främst för att hon hoppas ju på att vinna sig en slant, och ibland gör hon ju faktiskt det, men jag tror det är mycket för att det är mer socialt att sitta på Bingohallen och spela med flera andra än att sitta hemma i tv-soffan eller framför datorn och spela. Dessutom så har ju Bingohallen i stan ett eget rökrum och det gillar väl min mamma som är stor rökare haha. Men nu för tiden kan man ju faktiskt spela Bingo på nätet samtidigt som man chattar med folk. Finns det ingen som man känner som spelar Bingo på samma sida så kanske det bara finns främlingar att chatta med men det kan ju vara spännande det också. Här finns hur som helst en sida som samlat massor av olika sidor där man kan spela Bingo på nätet om någon är sugen!

Weekend

Den här helgen har känts så konstig. Har drömt så konstigt på nätterna. Natten mellan fredag-lördag drömde jag om en liten svart ödla med orangea fläckar som spelade så söt och snäll och sen bet den i tummen och den var ju givetvis oerhört ond och giftig så jag dödde typ. Kände mig rätt konstigt när jag vaknade morgonen efter. Men konstigaste och sjukaste drömmen drömde jag ändå natten mellan lördag-söndag, då drömde jag att Jennies pojkvän tände på att smeta in snus i hufsatufsa. Också drömde jag att jag skulle försöka få tag i henne för att varna henne så han inte skulle smeta in snus i hennes hufsatufsa, kan ju inte vara nyttigt liksom. Så låg jag där i sängen i morse och kände mig bara ännu mer konstig. Jag vet ju på riktigt att både Jennie och Erik är vanlij under täckena. Jag och Jennie diskuterade det där någon dag, Jennie är vanilj säger hon. Jag har konstaterat att jag nog är lakrits isåfall, men jag är ju inte bara lakrits rakt igenom så man kan väl säga som så att jag är som en lakritspuck, glassen ni vet.

Har tagit mig en dusch för ett tag sen och sitter med en turban på skallen, imorgon är det praktik igen som vanligt så det börjar väl vara dags att lägga sig i znarkofagen snart.

Hilarious!

HAHAHHAHAHAHAHAHAAAA asså förlåt men sånthär är så jävla roligt! Men bruden har då taktkänsla iaf haha!

 

Fredag

Det här blir en lååång dag... Men det är fredag och snart helg så det känns skönt. Jag har tvingat mamma att komma och hämta mig imorgon och bjuda på go middag och lördags götta. Så gör en fattig Foofie!

Vinter

Ja jag kan ju säga som såhär att det här året kom vintern som en jävla käftsmäll. Det är klart det har snöat lite och sådär innan idag men imorse när jag skulle till praktiken så var det ta mig fan snöstorm ute, gick knappt ta sig fram. Det blev bussen hem! Så nu sitter jag här, Prisma har fått sin special mat och ny sand i lådan. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och går nog och lägger mig tidigt. Tjing

Djurkliniken i Skellefteå

Idag hade jag inbokat en kastreringstid för min honkatt Prisma på Djurkliniken i Skellefteå. Kl 08:00 när kliniken öppnar hade jag fått i uppgift att jag skulle komma in med katten, någon minut efter 8 kommer jag in med min katt.

"Det var din katt som skulle kastreras va?" - "Ja, det stämmer" svarade jag, ganska omgående blir Prisma i princip utsliten från transport buren och läggs ner på en våg. Jag får förklarat för mig att jag var 8 minuter sen och att 8 minuter är mycket för dem. Personalen verkar allmänt stressad och sur. Jag lämnar min katt hos dem, betalar och berättar att jag kommer före kl 16 och hämtar min katt.

När jag kommer tillbaka till kliniken kring 15:45 får jag förklarat för mig att min katt har blivit sydd med stygn som läker bort av sig självt för att undvika återbesök (för bortagning av stygn) pga min katt hade varit så stressad och besvärlig, samtidigt som jag får menande blickar. Jag förklarar att min katt antagligen aldrig varit hos veterinären och att det kanske inte är så konstigt att hon varit stressad. "Ja men trots det borde inte en katt bli så stressad av att vara hos veterinären", ja vad vet jag men som jag ser det så tycker jag inte att det är så konstigt att hon blir stressad och besvärlig av att först åka bil in till kliniken, vilket hon antagligen aldrig gjort förut och sen komma till veterinären där hon heller aldrig varit förr och sen bli handskad av stressad och sur personal. Djur känner av människors energi och är personalen sur och stressade när dom handskas med henne så är det väl inte så konstigt att även hon blir stressad och sur.

När jag bokade tiden för kastrering, då de behöver olika uppgifter om katten, förklarade jag läget. Prisma har varit i min ägo sedan Bull hittade henne på en parkering i Bureå. Smutsig och mager var hon. Jag badade henne och gav henne mat. Vi satte upp lappar om upphittad katt och ringde polisen, ingen saknade henne. Så jag såg henne som min. Men jag vet inte hur gammal hon är eller var hon kommer ifrån eller varför ingen saknade henne. Från första början betedde hon sig som en innekatt och hon har också då förblivit en innekatt. Hon har antagligen aldrig åkt bil fören idag och hon har antagligen aldrig varit hos veterinären heller fören idag. Hon är innekatt och hon träffar oftast bara mig. De få gånger jag haft fest eller haft ett gäng kompisar på besök så har jag stängt in henne i sovrummet så hon ska få lugn och ro. Hon är helt enkelt van vid att bo i en lugn lägenhet bara hon och jag.

Jag tycker inte det känns bra att personalen på en Djurklinik är sur och stressad och som handskas med min katt på ett ganska hårdhänt sätt. Det är klart att man som katt blir upprörd när man blir utsliten ur buren och nerlagd på en våg på ett ställe man inte känner igen sig och sen bli intryckt i buren igen. Jag vet dessvärre inte hur de handskades med min katt efter det att jag for. Men det är tyvärr inte första gången det är såhär.

Det var sommaren 2009, jag hade hand om Bulls ena katt Pippin som kissat utanför lådan några gånger hemma hos Bull. Men hemma hos mig tycktes det inte vara några problem.

Så en dag märker jag att Pippin jamar konstigt, som om han har ont. Jag blir illa till mods och ringer Bull direkt och berättar att jag är orolig för hans katt. Bull kommer och tittar till Pippin, vi kommer inte riktigt på vad som kan vara fel men resonerar som så att vi väntar till imorgon och ser hur han mår då. Då mår Pippin sämre så vi åker in till Djurkliniken på förmiddagen och för förklarat för oss att Pippin fått stopp i urinröret eller liknande. Vi följer med in i ett rum där det tar en spruta som de sticker in i urinblåsan för att tömma. Både jag och Bull upplevde att de handskades rätt hårdhänt och okänsligt med Pippin. Bull får betala kring 2000kr för tömningen, medecin och special foder. Vi åker hem igen i hopp om att Pippin ska bli bättre. Hela eftermiddagen och kvällen ligger han på samma ställe och rör sig inte ur fläcken. Morgonen efter upptäcker vi att han spytt ner hela hallen, vi åker in till kliniken omgående. Där får vi förklarat för oss att Pippin inte går att rädda och att det är bäst att han blir avlivad. Bull får betala ytterligare 500kr för att avliva sin stackars katt. Både jag och Bull grät, han var en underbar katt och betydde mycket för oss båda.

Såhär i efterhand undrar man hur de inte hade kunnat förutspå att det skulle bli på det viset. De hade kanske varit bättre om de, redan när vi kom in till kliniken första gången, förklarat vilka alternativ som fanns och hur stor chans det fanns att Pippin skulle bli bra igen. Eller om det var lika bra att avliva honom på en gång, så han slapp lida så mycket. I slutändan hade Bull betalat 2500kr för en död katt. Det är mycket pengar för en person som är sjukskriven.

Jag skriver det här inlägget för att varna, och för att visa att detta är inte okey. Det är inte okey att personal på en Djurklinik som ska handskas med djur, endel av dem sjuka djur dessutom, är sura och stressade. Att busschauffören är sur och stressad det kan man ta, men att personer som ska handskas med husdjuren som är som familjemedlemmar ska vara sura och stressade det är inte okey.

Måndag natt

Ja fy fan vad man hunnit med mycket idag. Jag har varit igång från morgon till nu i princip och jag är så jävla slut. Jag har varit på praktiken mellan 10 och 16:30 sen har jag kommit hem hängt med Jennie och småstädat, samlat pant, gick på coop och panta och köpte lite götta, for och tvättade i tvättstugan, hämtade transport bur till kisse imorgon, sorterade tvätt, klippte klor på kisse, sorterade lite mer tvätt, kollade på Desperate Housewives, sökt jobb och skickat iväg ett CV och nu sitter jag här. MEN, ny dag imorgon och nu är det dags att hoppla iväg till znarkofagen zZzZzZzZ...

Pussycat

Ja då var det ny vecka igen då. Varit på praktiken som vanligt, sen har jag hängt med Jennie ett tag. Nu är det lite småspring till tvättstugan som gäller. Ska gå över till Lina också och sno hennes transport bur. Det är ju nämligen så att lille Prisma ska kastreras imorgon, hon är rent förjävla hemsk att ha att göra med när hon är i löpen, jamar och skriker och viftar med stjärten i vädret bara man tittar på henne. Sen varken äter hon eller går på lådan när hon är i löpen och senaste månaderna har hon varit i löpen rätt ofta så som ni kanske förstår så går det ju inte ha det så. Så kattkräket ska kastreras av två anledningar:
  1. Bevara min psykiska hälsa (det lilla som nu finns kvar att bevara)
  2. Kisse får inte tyna bort.
Så ikväll får kissen ingen mat för hon ska fasta inför operationen. Så imorgon kl 8 lämnar jag henne hos veterinären också rakar och snittar dom hennes söta lilla mage och sliter ut livmodern, eller vad dom nu gör och syr små gulliga stygn som sedan ska tas bort efter ett tag, sen får jag komma och hämta henne igen där kring 16-tiden. Då vet alla det! Tjingeling!


Marinella

Fyfan jag ska aldrig mer dricka Marinella, usch! Nu ska jag fixa bakismat!

Städ

Ja men tjenare, idag är det städ dag of doom och ikväll är det party, tjing!

Satans onda krafter

Angående Paranormal Activity 2 så var den väl sådär, jag hade nog för höga förväntningar. När jag såg första filmen för första gången så grina jag, så vettskrämd var jag. Och jag blir ALDRIG rädd när jag ser skräckfilmer, brukar snarare vara road. Men jag såg både första och andra Paranormal Activity direkt efter varandra och det var inte alls samma sak. Men det blir väl så när man vet vad som ska hända (i första filmen). Jag blev dock nyfiken angående flickan Diane i förstan filmen, pojkvännen hittar en hemsida om en flicka som var förföljd av en demon som upplevt i princip sammma saker som Katie. Jag försökte göra lite research men utan framgång. I forum hävdar endel att Diane och allt som hände henne i allra högsta grad var på riktigt och endel menar att hemsidan om Diane bara var en fiktiv och temporär hemsida uppgjord enkomt för filminspelningen. Vad ska man tro? Fanns Diane på riktigt? Var hon förföljd av en demon? När man ändå är inne på det här spåret så börjar man ju tänka på Emily Rose (Anneliese Michel), endel av er kanske känner till filmen The Exorcism of Emily Rose? En film som påstås var baserad på en verklig händelse. Filmen tar upp olika perspektiv och synvinklar på händelsen, var Anneliese verkligen besatt av demoner (6 stycken dessutom)? Eller led hon helt enkelt av någon blandning mellan Schizofreni och epelepsi (personlighetsklyvning?)? Anneliese dog under exorcismen 1976.

Anneliese Michel 1952-1976

Men nu till den stora frågan, finns det änglar, demoner, spöken, älvor, aliens, enhörningar, troll, pysslingar och drakar? Det får jag grubbla över någon annan gång, nu är det så helvetes sent helt plötsligt. Behöver min skönhetssömn!

We didn't start the fire

En ny favvis!

 

Heeelg!!!

Shit pomfritt, äntligen helg. Försätter mig i sittläge för resten av kvällen, förutom lite småspring till tvättstugan. Imorgon är det extrem städning som gäller, för imorgon är det feest och alcoholics är införskaffat. Din mamma är inte bjuden. Laters!

Min gamla blogg!

Haha vad kul! Jag hittade min gamla blogg! Oh the memories!

http://www.rexotiskt.blogspot.com/

Paranormal Activity 2

Shiiit nu ska jag se Paranormal Activity 2! Har sett 1:a filmen och blev skiträdd, skrev om det i bloggen då. Och nu ska jag se uppföljaren, fan jag kommer inte kunna sova inatt!

Torsdag

Ja då har ännu en dag gått. Sitter här hemma och smaskar på lussekatter, äntligen. Börjar längta till julen, då kanske jag åker norrut och smaskar på den berömda kalix löjrommen. Imorgon är det fredag och sen är det äntligen helg, wiihoo. Men innan lördag måste det ske en extrem makeover i min lägenhet, måste städa, diska, städa, tvätta, städa, fixa, städa och städa lite till. Sen måste jag och Jennie fara och fixa alcoholics imorgon när jag slutat på praktien. Mycket som ska fixas på kort tid. Nu ska jag bara mysa resten av kvällen, myyyyyyz!

En värld full av liv

Tre energispartips för en värld full av liv ♥ släck lampan och tänd varandra ♥ sänk rumstemperaturen och värm varandra ♥ stäng av tv:n och sätt på varandra



Face off

Nu sitter jag här med ansiktsmask i nyllet. Jag trodde att jag hade glömt mina hudvårdsprodukter hos Andreas när jag var i Umeå/Nordmaling men dom hade visst legat i väskan hela tiden. Vilken tur, så som sagt nu sitter jag här med ansiktsmask och sen ska det smörjas in och sen är det faktiskt dags för sängen. Praktik imorgon igen som vanligt men det är bara torsdag och fredag kvar den här veckan och sen är det lördag och då är det feeest, och fy faaan jag måste städa. Men Jännie ska hjälpa mig så det går nog bra ändå. Nej nu ska jag gå och lägga mig i snarkofagen... zZzZzZz...

Lussekatter

MEN vet ni VAD!? Det hände mig en jättehemsk sak idag faktiskt. Jag var på arbetsintervju på Stiftsgården och sen gick jag in till stan igen för jag skulle till praktiken, så gick jag in på ICA för att köpa ett paket cigg. Jag möts av en ljuvlig doft av lussekatter och blir alldeles pilemarisk, men jag tänkte att jag skulle gå och köpa lussekatter när jag slutat praktiken sen på eftermiddagen. Så säger Sally min boss under dagen att de säljer lussekatter 4 st för 20:- fett värt tänker jag. Sen när jag slutat för dagen och går till ICA så fanns det bara EN ENDA lussekatt till stackars lilla mig! Så det är faktiskt synd om mig idag. Men imorgon då minsann ska jag köpa lussekatter!

 

BLOOD

Såhär såg folket ut på Halloween festen jag var på i lördags. Och ja, det är riktigt blod.


Fancy

Idag köpte jag Jessica Simpsons parfym Fancy, den doftar alldeles underbart!

dag 2 på praktiken

Då var dag 2 på praktiken avklarad. Jag är så ovan så jag har så väldans ont i fötterna, men det går över och man vänjer sig till slut. Jag har kommit hem och tagit mig en dusch, sen har jag bara suttit här i min nya pyjamas och ätit pepparkaksdeg. Imorgon ska jag på en arbetsintervju så önska mig lycka till. Det blir en lång dag imorgon, ska på arbetsintervjun kl 10 och det är en bit dit så måste nog stiga upp kring 8 sen ska jag till praktiken direkt efter och blir nog där kring 21 tiden på kvällen. Så jag ska gå och lägga mig snart så jag orkar imorgon. God natt allesammans.

...Längtar till paradiset...

Evigheten

Ovan molnen är himlen alltid blå...



Och efter det...



...Evigt mörker....

Praktik

Idag är det min första dag på praktiken på Lilla Kina i stan, önska mig lycka till! More updates laters!

Hem ljuva hem

Nu har jag äntligen tagit mig hem och tagit mig en dusch. Nu ska jag bara läsa lite bloggar sen ska jag lägga mig i sängen och läsa Glaze och Nu! sen ska jag sova. Första dagen på praktiken imorgon ju, imorgon får ni veta var jag ska praktisera. More updates tomorrows, tjing!