Flapflopen!

Flapflopen har kommit! =D

Idé brev till posten

Såhär går det när man har tråkigt och har mycket fritidTråååkigt!

Har skit tråkigt så i ren protest så har jag fixat mys på baksidan.

Före:Efter:Coolt va? Haha!

Jävla fan

Jag är smått irriterad just nu. Jag hoppas på att mitt andra paket kommer idag men det verkar vara fast i Ånge just nu. Har kollat runt lite och upptäckt att jag inte är den enda som råkat ut för detta, det finns en facebookgrupp om det ffs! DET är fan definitionen för att det är ILLA! Och inte nog med det, det verkar ha varit såhär på posten i Ånge lääänge nu. Vafan gör dom egentligen? Har dom kafferast halva dagarna eller? Seriöst sparka hela högen och anställ ett gäng berusade sengångare istället, dom lär ju få jobbet gjort snabbare! För att citera en facebook polare "DAMN YOU ÅNGE!"

???

Om underlivet är snippan, vad är då överlivet för något? :-O

I ena paketet låg:

Mina skullcandy hörlurar! :-D


Ps. dom är rosa, inte röda :-P

Pakeeet!

Tjoho! Idag ska jag hämta ut ett paket, kanske två :-D happyface idag!

How nyan cat became nyan cat

Hahahah!

Jag facerapea Jennie!Bilder

Tänkte bjuda på lite bilder från när jag fyllde år i mars, lite sent men bättre sent än aldrig haha!Jennie flinar åt någonting hahaBull och ElinaIngrid och JockeNils karlsson pysslingSötnöten!Sötnötterna!En korv och tre bönorEn Jennie och en RobertJag vet inte vad vi pysslade med riktigt, vet du Jennie? :-PAlla flippade där på slutetTill och med bögen!

Skurmopp

Idag har jag köpt en skurmopp, haha!

Ny bok

Lördag


Bilder från lördagens festligheter
Lina, Marcus och Mulle som har karatefylla bokstavligt talat.Haha Mulle tvingar Marcus att le.Lina är söt!Jennie också!Min drink + ingredienser.Dennis rökte ciggariller.Hej jag är så blek att det sticks i ögonen.Jag och Jennie.

Mitt nya fina bankkort :-)

resize_image_110 (MMS)

Mitt nya fina bankkort :-)

www.minmammafårmigattviljabegåsjälvmord.se

Jag pratade med mamma tidigare ikväll... När jag hade lagt på så grät jag. Första gången jag gråtit på ett bra tag nu. Sist jag grät var jag i en period då jag grät kring 5 gånger om dagen.

Min mamma har ärvt en hel del pengar och hon betalar för laptopen jag beställt. Eftersom att beställningen gjordes i hennes namn så kommer den att levereras till hennes närmaste postställe, hon behöver även en del hjälp med sin egen laptop, så jag föreslog att hon skulle hämta den, höra av sig och ta med sig sin laptop och komma hem till mig med allt så får jag hem laptopen och kan installera den samtidigt som jag kan hjälpa henne med hennes laptop. Men det tyckte hon blev alldeles för flängigt och jobbigt för henne. Hon tyckte att jag skulle gå/åka buss typ en halvmil hem till henne och sitta där med allt och att hon sen ska skjutsa hem mig. Det blir ju lika bängligt och flängigt för mig. Jag sa att jag tyckte det att egentligen vore det ju lättast om hon som har råd att köra och inte behöver bekymra sig över bussresekostnader  bara tog laptoparna i bilen och kom hem med dem till mig så vi kan sitta här och hålla på med laptoparna och sen far hon bara hem med sin sen när vi är klara. Nä då helt plötsligt out of the blue  så är man tydligen otacksam för att hon köper en laptop och en skitpryl från tvshop åt en. Kort sagt så är jag helt enkelt otacksam för att jag vill göra det enkelt för oss. Hon bara skriker och skriker i luren medans jag säger att det bara var ett förslag och ursäktade mig existens.

Hon tycker att jag är otacksam och bara vill ha och vill ha. Jag är inte otacksam, jag är jätteglad att jag får en laptop och en skitpryl från tvshop. Bara det att jag har inte bett om en skitpryl från tvshop. Jag blir mer tacksam över att få saker som jag faktiskt är i behov av och som jag själv valt ut. Och istället för att köpa en Dermasetra pryl från tv shop så hade man kommit billigare undan med en bodyscrub och en fotfil istället. Jag är otacksam och bara vill ha och vill ha. 1 Jag har bara bett om två saker, en laptop och en hund (som hon inte alls går med på) 2 Hon spenderar tusenlappar på skitprylar från tvshop 3 Hon spenderar 4000 på en bröllopspresent 4 Var är jag otacksam? Jag vill inte gå in på exakt hur mycket hon äver men låt oss bara säga att det är MYCKET. Hon gnäller på mig att hon spenderar så mycket pengar på en laptop åt mig och en skitpryl från tvshop som jag inte ens bett om men hon spenderar glatt 4000 på en bröllopspresent. Hon kommer senare att ärva resterande av arvet vilket och är en hel del pengar som hon säger att hon ska dela 50/50 med mig. Tro mig, jag vill som de flesta andra, väldigt gärna vara ekonomiskt oberoende. Men ska det vara på det här viset så vill jag inte ha ett enda korvöre av dom pengarna. Jag klandrar henne inte för att hon håller hårt i  pengarna, absolut inte. Men jag vill inte behöva höra en massa gnäll om hur mycket pengar hon spenderat på mig varenda gång det är minsta lilla osämja eller oenighet.

Min mamma har misshandlat mig psykiskt i hela mitt liv, och hon är troligtvis omedveten om att hon gör det. Det har konstaterats X antal gånger inom familjen att mamma är INTE frisk i huvudet. Tyvärr så finns det inga omständigheter som gör att hon ska behöva åka in på tvångsvård. MÅNGA gånger i mitt liv har jag tänkt "vad ska jag ta mig till? Åh herre gud hjälp mig, vad ska jag ta mig till?". Man har som sällan funnit svar på det. Men nu har det gått så pass långt att jag överväger på allvar att byta namn och telefon nr och flytta härifrån. Då är problemet bara att det säkerligen kommer gå ut över min stackars far som inte förtjänar något ont alls, för återigen, mamma är inte frisk i huvudet. Så vad gör man? Vad fan i helvete gör man? Och HUR gör man? Jag har nyligt uteslutit en person ur mitt liv och jag har efter en svår 6 månaders svacka börjat komma tillbaka. Och jag känner att om jag mår bättre sedan jag uteslöt den här personen ur mitt liv så kan den personen haft mycket att göra med varför jag hamnade i svackan från första början, i och med att svackan började i samband med att jag började umgås med personen. Det är inget tvivel om att jag mår dåligt av att ha min mamma i mitt liv, jag har många gånger funderat på att begå självmord bland annat pga henne, så vad är det som säger att jag inte skulle må bättre av att utesluta henne också? Den stora frågan är bara om det är värt det dom konsekvenser det kan ge.

Frågestund - Svar

Allrighty, här kommer svaren från frågestunden som utlovat!Allt bra med dig? :-)

Jovars, kunde varit sämre, kunde varit bättre.Om sanningen ska fram vill du ligga med mej då?

Anytime sexy ;-)


Hur många har du legat med!?

Oj nu ska vi se här... 8 st!


Vem är du kär i?
;-)

Hemligt än sålänge ;-)Vad är din största hemlighet? :-P

You wish ;-P


Vad är de pinsammaste du någonsin har gjort?

Det måste nog vara typ när jag råkat fisa offentligt typ

Frågestund!

Jag är back on track och nu när jag håller på att renovera mitt liv i stort sett så tänkte jag det skulle passa sig med en frågestund! Fråga vad tusan ni vill så svarar jag innan helgen är slut!
Vad gör vi? Nu kör vi!

Välkomna!

Nu är det www.foofie.se som gäller hädanefter!
Allt är inte riktigt som det ska än men det kommer, det kommer.Tyvärr är det mycket bilder som försvunnit längre bak i arkivet. Kommer att rensa och försöka återställa bilder så gott det går. Att gå bak och kolla vad man skrev för längesen är ju bland det bästa som finns med en blogg, åtminstone för sin egen del. Jag kommer nog inte blogga i all evighet men jag kommer nog aldrig radera bloggen. Tänk vad kul om typ 10 år att gå in och kolla på alla bilder och läsa allt, alla minnen. Jag har ju haft den här bloggen nu i drygt 2 år så jag har en hel del jobb framför mig med att återställa bilderna så gott det går, men jag kommer ta det lite i taget för annars måste jag typ sitta i ett dygn i sträck och pilla och fixa. Så, ja då vet ni varför det kan se lite konstigt ut längre bak i arkivet!


Midsommar!

Glad midsommar föresten!

Vissa av er kanske sitter och äter midsommar middagen nu och sköljer ner det med surt vitt vin eller kanske en snaps renat brännvin som river i halsen och värmer i magen. Själv har jag tryckt en pizza med rökt lax och sköljt ner det med cola. Just idag sitter jag och ordnar och fixar med lite grejer, men imorgon blir det festligheter! Fast det blir inget brännvin för min del utan det blir gröna drinkar som smakar banan. Fast man kanske låter sig övertalas till en snaps eller två ändå, det värmer ju så skönt i kistan!

Foofie testar

Jag har smakat de berömda Snapple dryckerna
och har bestämt mig för att recensera dessa.


Raspberry peach.
Väldigt söt och god smak.
Utmärkt dryck när man är
trött på kolsyrade drycker.

Den får 9 poäng av 10 möjliga.
Kiwi strawberry.
Den här är inte riktigt lika söt vilket
gör den till den ultimata törstsläckaren.
Smaken är frisk, fräsch, den är väldigt
uppfriskande helt enkelt.

Den får 8 poäng av 10 möjliga.
Nackdelar som gäller alla Snapple är att dom tyvärr är rätt dyra och att det är glasflaskor vilket inte är särskilt praktiskt. Men ska man bara ta hänsyn till den goda smaken så är dom super!

!!!

TJOHO! Från och med nu äger jag domänet www.foofie.se! Sug på den ni, haha!

HP Pavilion

Har just beställt hem denna fagra flapflop!Komsi komsi!

Jag är så jävla snygg idag!

resize_image_723 (MMS)

Jag är så jävla snygg idag!

Bränt kött?

Var försiktiga nu i sommar när ni ska grilla, annars kan det gå såhär...

Spootify

Tänkte dela med mig av mina listor på SpOoTiFy!
Klicka på bananen för "Party Deluxe", klicka på hårdingen för "Rocktastic"!


.

Jag är hård och besynnerlig

Tävlar ännu mer!


Och jag tävlar om denna skönhet:

Tävlar

Är med och tävlar om denna snyggingMan kan vinna vad man vill, var med och tävla ni också!
(klicka på bilden)Fixar

Fixar litegrann!

Följ min blogg med Bloglovin

Skrivbordet

För drygt 3 dygn sedan påbörjade jag projekt "rensa datorn". Det tog en hel del tid med tanke på att datorn hade blivt sanslöst seg av allt skräp. Avinstallerade massa grejer, rensade, defragmenterade, virussökte etc. Tog sin lilla tid. Nu har jag dessutom fixat så det är ordning och reda i datorn och logiskt sorterat på de olika hårddiskarna. Och se på fan, datorn är inte seg längre, wihooo! Fixade fint på skrivbordet och på msn också!

Skrivbordsbilden

Det är jävligt dött ikväll för folk är säkert ute och festar eller åtminstone har bättre saker för sig än att sitta hemma och fisa och jag orkar inte se mer Vänner idag så jag ska nog lägga mig tills sängs med en god bok snart.
Haha och föregående mening måste nog vara rekordet på längsta mening i min blogg eller något! Tjoho på den.


Puss & kram vi syns på stan!

Friends

Tar det lugnt idag och ser Vänner!

Funderar starkt på den här utbildningen


Den enda "nackdelen" är att programmet är på 6 terminer, alltså 3 år, frågan är ju om man orkar det? Programmet innefattar ämnen som verkligen berör mig... Men jag har ju ända till nästa år på mig att fundera.

Sitter i solen och schteker

resize_image_498 (MMS)

Sitter i solen och schteker

Hahaha!

Minishopping

Var in på stan och uträttade lite ärenden och införskaffade lite förnödenheter.
Nagellack, Makeup storeLiten och nätt plånbok, Någon affär....Coola glajjor, CubusUnderkläder, Cubus

Religion

Religion är som en manlig lem.
Det är okej att ha en och det är okej att vara stolt över den,
men snälla, dra inte fram den ute bland folk och börja vifta omkring med den.
Och SNÄLLA försök inte trycka ner den i halsen på folk utan att fråga först


Springer omkring på stan och ser söt ut.

resize_image_-13 (MMS)

Springer omkring på stan och ser söt ut.

Jävla copycat!

Vafan Kissie har köpt en likadan t-shirt som mig!
Vilken jävla härmapa hon är!Lördags shopping!

Idag har jag varit ute i solen och shoppat! Det här kom jag hem med:
Sommarklänning, H&MSexiga Shorts, H&MT-shirt, Gina TricotT-shirt, Gina TricotJumpsuit, Gina TricotVäska, Glitter

I'm no ones fool

Stackars Foofie. Tur att man har söta hell...

resize_image_-42 (MMS)

Stackars Foofie. Tur att man har söta hello kitty plåster!

Torsdag

Imorse steg jag upp kring 5 faktiskt. For på macken och fixade käk, såg vänner. Solade (hör och häpna!) faktiskt en halvtimma/timma imorse också, det var väldigt HOT kan jag tala om, svetten lackade! Kollade kontot och upptäckte att jag fått igen 5000 på skatten, kaching! Tog en dusch och drog in till stan och gjorde ärenden. Fixade kinamat och drog hem igen. Nu sitter jag här och kollar lägenheter i Umeå. Har inte mycket mer att tillägga just nu. Toodles!

Pretty flowers

What can I do

Bra där!

Jag upptäckte just att min dator har varit i fel tidszon sedan den var på fixar lagning a la Bull. Kan ju vara därför jag varit en timma tidig vid flera tillfällen i olika sammanhang. Min dator har stulit tid av mig, bra där!Dessutom har den varit inställd på att ändra tillbaka till "rätt" tid hela tiden när jag ändrat! Sjukt störande! Dags att ändra till rätt tidszon!

Dansa!

Alla ni som gnäller om att ni inte kan dansa borde se det här klippet och tänka om!Seriöst, den här snubben har inte ens ben men se på fan han dansar ändå!
Kan han så kan ni!

 

Inte nöjd katt o__O

resize_image_-96 (MMS)

Inte nöjd katt o__O

Canis lupus familiaris

Jag saknar att ha hund... Hundar är alltid trogna och sviker aldrig...Håller på att kolla upp kennlar för Fransk Bulldog

Lagar mat för första gången på flera månader!

resize_image_-10 (MMS)

Lagar mat för första gången på flera månader!

Måste bara tipsa om dessa lös naglar. Hur ...

resize_image_-10 (MMS)

Måste bara tipsa om dessa lös naglar. Hur bra som helst, dom suttit fast i en vecka nu, på förpackningen står det 10-11 dagar så dom verkar ju hålla det dom lovar. Har provat andra märken som bara lossnar hela tiden, vilket är värdelöst. Så nu vet ni vilka man ska köpa!

Vårstädning

Lina och Frida har varit här idag och hjälpt mig att vårstäda hela lägenheten så nu är det fräscht och fint här. Tack för hjälpen tjejer! Fick veta idag att jag får 900kr för silverbesticken jag sålde, wiho! Det enda som återstår nu är att ta en svalkande dusch och chilla resten av kvällen. Toodles!