R.I.P Fredrik

Idag tänder jag ljus för min kusin som begick självmord i helgen...

Ny mobil

Eftersom att jag fyllde år i onsdags så fick jag en sånhär i födelsedags present:Vilket är jävligt bra så man kan hänga med i dagens teknologi. Min förra telefon kunde man inte ens ha appar på så nu jävlar har jag en modern telefon äntligen!

Min nya favorit låt

Superkalas!

Det var ju superkalas här i lördags! Temat var rock, här kommer bilder!Såhär såg jag ut!Sofia var coolElin var coolLina var coolAG och FridaEmelie och jagKim och LinaJag va grymmast ever!Elin och EmelieBrudarna!Jag och Lina är bäst!Mulle var på hugget"Chrilleeeeeeeeh!!"Och sist men inte minst, gladaste Mulle ever!

21 mars

Happy birthday to me!


/Tinkerbell

Rajtantajtan

Igårkväll blev det lite rajtantajtan och en sväng på krogen!Vi hade levande ljus!Lina såg lustig ut


Jag var uppklädd och sminkad för en gångs skull!Kim var också härLina säcklade liteMulle drack ölObligtoriska Lina och Lena bilden!Jag var pilemariskMulles tröja

Grått & blåsigt

Idag blev det en liten shoppingrunda på stan med Lina, det här kom jag hem med:Linne: H&MMjuka byxor: H&MDuschkräm: H&M, Ansiktsmask: LindexJust nu dricker jag lite juice, middagen står i ugnen, det blir KÖTT!


Strawberries!

Jordgubbar med mjölk och grädde!

Skellhell

Ja då var man hemma igen då. Det är alltid full rulle här nu för tiden känns det som. Jag kom hem med bussen i förmiddags och gick hemmåt med Lina, tog en dusch och sen bar det av till solbacken för att införskaffa förnödenheter. Typ som juice, jag har börjat dricka mycket Bravo jucie nu för tiden, helst ska det vara den lila eller den tropiska. Just nu dricker jag den tropiska Bravo juicen blandat med Ramlösa rabarber, det blir som nyttig fruktläsk, godare än läsk till och med. Bravo innehåller ju inget tillsatt socker eller så, bara det naturliga fruktsockret så att säga. Så jag försöker dricka mer sånt nu för tiden istället för cola, jag dricker på tok för mycket cola annars. Jag tror jag kommer börja må bättre om jag får i mig mer sånt för jag är så dålig på att äta frukt, då är det mycket lättare att dricka juice eller smoothies. I alla fall, sen fick Lina hit levererat en stor satans tung jävla TV-bänk så då har vi möblerat om litegrann i hennes rum. Sen kom vi på att vi ska tvätta ikväll så då drog vi till Coop för att köpa tvätt och sköljmedel, också hade det brunnit lite på Coop så brandkåren var där och grejer, galet värre. Också har vi köpt massa jordgubbar som vi ska smaska på! Mmm!

Vinterkräken?

Ja då har man gjort bort vinterkräken för den här gången då. Blev dålig i fredags och har inte blivit ordentlig fören idag. Andreas blev dålig igår men blir friskare snabbare än mig verkar det som. Huvvaligen skönt att det är över nu i alla fall. Så ja här har ju inte gått många knop sedan jag kom hit. Största delen av tiden har spenderats i sängen. Ikväll är det ölkorv och film som gäller!