Fest för fan

Okey, nu börjar det vara dags att se över musiklistan, det blir ju festligheter på lördag.
 

Provocerande kollektivliv

 

Dyrt?

En grej som jag och Jennie diskuterade för inte så länge sen var det här med folk som gnäller om att det är dyrt i tid och otid. Både jag och Jennie har märkt detta på restauranger, kiosker och diverse butiker. Både jag och Jennie tycker likadant om det här.

Te.x jag var och åt på en restaurang en gång och vid bordet brevid satt en man som gnällde om att det var dyrt när servitören kom för att ta upp beställningen. "Nog är det väl lite väl dyrt?" sa han i en onödigt negativ ton. För det första, vad fan ska servitören göra åt det? För det andra så blir det inte billigare för att du gnäller och för det tredje gå någon annanjävlastans och ät då eller ät hemma om du nu tycker att det är så jävla dyrt! Det är ingen som tvingar dig att äta dyr restaurang mat. Samma sak med alla andra ställen där folk gnäller om att det är dyrt. Är det dyrt? Ja men ät/handla inte där då istället för att gnälla om det. Gå hem och laga din egna jävla mat och sy dina egna jävla kläder.
 
Självklart kan jag själv tycka att det är dyrt ibland men jag yttrar det inte högt för det. Jag har ju alltid ett val liksom. Antingen så äter jag där eller köper plagget även om jag tycker att det är dyrt för att jag tycker att det trots allt är värt det eller så går jag bara därifrån. Svårare än så är det ju faktiskt inte.
 
Det är som att folk har glömt bort vad saker och ting kostar och vad det kostar att få en verksamhet att gå runt. Te.x om en restaurang bara skulle ta betalt för vad råvarorna är värda så skulle dom ju gå i konkurs så jävla fort. Man förstår ju själv att dom inte skulle gå runt på det. Hyra för lokalen ska betalas + löner till anställda, man kan inte driva en restaurang om man inte går i vinst på det. Dessutom är det ju en service du betalar för. Du får maten tillagad och serverad och efteråt behöver du inte diska efter dig (vilket är typ halva poängen med att äta ute?). Så förutom maten i sig så är det ju klart som fan att det kostar! Och det är samma sak med vilken verksamhet som helst.

Så min poäng med det här inlägget: Sluta gnälla för fan och inse att saker och ting kostar vad det kostar av en anledning.
 

Jag äter bara fyra saker

 

OMG! Nicki Minaj!

Haha oj oj. först tänkte jag typ "woooow Nicki Minaj följer mig på twitter, fett coolt"
 
 
Sen insåg jag... hmm nej...haha. Nicki Mimaj följer mig på twitter... vet inte vem det är...

 
Nicki Minaj följer inte mig på twitter... määh...
 

Kass

Fy fan. Mår ganska kasst idag känner jag. Inget går som jag vill idag, det går fan bara dåligt. Försöker fixa en grej, går dåligt, går och gör något annat en stund, det swischar i öronen, går tillbaka och försöker igen, går dåligt. Allt känns värdelöst.
 
 
Svälj lite piller så blir allt "bra"...

Mina youtube favoriter!

Okey, nu är ni kanske nyfikna på varför dom är mina favvisar. Såhär ligger det till. Jenna Marbles är en favorit bland annat för att hon är både smart, snygg och rolig. Hon har skön utstrålning, jag hade velat festa med henne! Hon lägger upp nya klipp varje onsdag. Jacksfilms är en favorit pga hans "your grammar sucks" varje fredag som är stört roligt. Men mina absoluta favoriter hos Jacksfilms är "Dupstep solves everything" också stört roligt, "Dubstep solves everything 3" comin' up! Onision är en favorit för att han är väldigt knasig, hans liv är lite som en dokusåpa till och från vilket också är rätt spännande. Han har flera kanaler på tuben men min favorit är nog ändå "Uh oh bro" där han lägger upp lite allt möjligt. MissHannahMinx är en favorit för att hon har stora pattar haha!

Euuw, dirtier than your toilet!

Tänk på hygienen!
 

Coolt nagellack nå så rå jävulst

OMG vill ha!

I lördags

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vackra norrland!

 
 
 
 
 
 

Favorit från Vänner!

 
 

Jag fick post!

 

Jag speeelar

 

Tumblr

Äsch jag raderade mitt tumblr konto, det var typ exakt samma som en blogg så det kändes bara onödigt och det verkade väldans komplicerat. Men jag signade up mig på Twitter istället haha :-P. Foofiebot heter jag där dårå.
 

Tumblr

Nu finns jag även på:
 

Jenna Marbles says:

PIPE the FUCK down, and show me your DICK!
 
 

Senaste nytt inom musik världen!

 

Internetz

 

Starry night

Nu ska jag sova som en dööööö(v/d)!


Planer inför imorgon:
  • Spela the sims
  • Städa
  • Röja undan
  • Kasta sopor
  • Fixa
  • Dona
  • Etc etc etc...
 
 

Drugs!

 

Dang it!

Nu har jag fått det svart på vitt, jag är tondöööv!
 
 

En ny favvis

 
 

Random update


I måndags upptäckte jag att mina mediciner är fan inte billiga, det här var ändå bara kostnaden för två av dem.
 

Bull har kattstrypare istället för skosnören
 


Jag köpte BB cream även fast reklamen är så sanslöst störande + ansiktsmask och sminksvampar.
 

Linaaah

Kom just hem från festligheter hos Lina, nu ska jag äta capricciosa och kolla på american dad!
 
 
Tjolahopp!
 

Slurp

Mmm slurpi slurp!
 
 

I bet she bangs like a fairy on acid

Jag ser ut som en galen bulldog på den här bilden men det bjuder jag på!
 
 

Nu finns jag även på

 
 
 

Friends

 

31:a dec - 1:a jan.


Baby I was born this way.
 


Hemma hos AG bjöds det på glass, och inte vilken glass som helst, sportig glass!
 


Han gjorde det bara.
 


Mmm, slurp!
 


Mulle blev galen av glassen!
 
 

Muntert