Yay!


Det blev kinamat till Foofie =D. Jag och Bull drog till Lilla Kina i stan och käkade, oj så gott det var och oj så mätt jag är. Och jag har fortfarande inte druckit någon cola! Får väl se hur länge jag håller ut utan cola. Ni som känner mig/ följt min blogg en längre stund vet nog att jag normalt dricker jävligt mycket coca cola. Men jag försöker, som ni märkt, dra ner lite på coladrickandet. Visst  har jag väl druckit läsk men det är fortfarande coca colan det handlar om. Ni som känner mig vet ju att jag som sagt dricker mycket cola och jag kände nästan att det, när man skulle på macken te.x, blev som en självklarhet att man skulle köpa coca cola. Nästan så att man var lite beroende kanske. Men som sagt, försöker minska på det för det är varken hälsosamt eller bra för plånboken. Man måste tänka lite på vad man stoppar i sig och hur ofta man stoppar i sig det.



Oh ah oh ah


Jag råkade av en händelse trilla in på min gamla blogg... Jag ser då att sist jag shoppade var 10:e mars! Shit så längesen jag shoppade. Jag tycker en del shoppar ju för jämnan (oavsett om de egentligen borde lägga pengar på annat), men jag shoppar typ aldrig. Jag har ju inte direkt råd, jag måste ju se till att ha mat hemma. Men jag tänkte som såhär att någon dag framöver borde jag unna mig själv att shoppa något till mig själv. Då har jag något att visa upp i bloggen för en gångs skull. Ja, vi får väl se vad det blir. Sen är jag typ fortfarande sugen på kinamat, det får också lösas någon dag framöver tycker jag...



Foofielicious!



Åh en annan sak... jag har inte druckit coca cola på en vecka nu!




Små svampar med horn


Och nu till nästa fundering... Vad ska Foofie göra i helgen? Orkar Foofie festa? Det är klart Foofie orkar det!

Föda



Hmm vad ska Foofie äta? Less på kycklingkorv... Jag är fan sugen på kinamat, men finns det här i Bureå? Näe! Sugigt värre.





Update: Det blir chicken fajitas med Bull =D







Bloggdesign


Ikväll har jag hjälpt Adam att fixa en snyggare bloggdesign. Detta är resultatet: Outrush

Blondinbella/Brunettbella?



Asså jag fattar inte vad som är så mycket att snacka om att Blondinbella har färgat håret ljusbrunt? Jag menar visst hon kallar sin BLONDINbella, men vad är det med att hon färgat håret liksom? Folk färgar håret hela tiden. När jag märkte att hon hade färgat håret så höjde jag inte på ögonbrynet precis, jag tänkte "jaha okey". Jag fattar inte grejen helt enkelt. Det blev ju inte så stor skillnad, hon har ju fortfarande ganska ljust hår. Det hade ju varit en grej om håret hennes hade blivit nästan svart, men nu blev det ju inte det. Nä asså som sagt, jag tycker inte det är så mycket att snacka om.






Madde


Vila i frid Madde






Lördagens


Bilder från lördagens festligheter.
(snodda från Linas blogg)



     


  
Citat av Mulle (stora bilden) från kvällen.

"Det är inte djursex om man bara klappar katten"


Sill och snus



Jag har insett en sak med mig själv. Ibland händer det att jag skrattar helt utan anledning. Då pratar jag om skrattanfall. Jag pratar om ett helt oprovocerat skrattanfall. Ingen sa något roligt och jag tänkte inget roligt för att jag skulle börja skratta, jag skrattar åt ingenting så att säga. Detta "fenomen" kan uppstå vid två olika sinnesstämmingar hos mig, antingen är jag glad och på väldigt på bra humör och ja helt enkelt allmänt tillfreds för tillfället. Eller... så är jag ledsen. Folk i min omgivning kan nog ha svårt att avgöra när jag är ledsen, just för att jag skrattar, ler, skojar, och tokar mig som vanligt ändå. Jag klarar inte av att låta andra se att jag är ledsen, om det nu inte är en person som står mig väldigt nära förståss, så därför tjoar och skrattar jag trots att jag innerst inne är ledsen. Det kan också hända att det är en typ av "undanmanöver" för att skydda mig själv  för att inte börja tänka på det som tynger mig i andras närhet och börja se ledsen ut. Så ja, bara för att jag skrattar och ler så betyder det inte att jag är glad. Så är det.






Festlighter




Festligheter imorgon, jag är pepp partypeople! Raaaor! I am Foofie hear me roar!

Nemi



Jag köpte en Nemi tidning igår. Så låg jag igårkväll och tänkte avnjuta den innan jag skulle sova. Efter att ha läst tidningen känner jag mig dock otroligt besviken. Jag älskar Nemi, det är så jävla ball. Men jag tycker det är så jävla trist det här numret av Nemi när typ 60% av hela tidningen var reprisstrippar som redan varit i tidigare nummer. Man betalar typ 34 kr för en tidning då vill man inte att mer än hälften av huvudserien i tidningen ska vara repriser. Det som också är synd att i själva Nemi tidningen så är det bara kanske halva tidningen som är Nemiserier, resten är annat. Visst Zelda diggar jag och Tiny Sepuku är helt okey, men resten bryr jag mig nästan inte om. Så om Foofie fick bestämma så hade det varit mer Nemi i Nemi! Och inga repriser, vill man läsa repriser då kan man ju lika gärna läsa en bunt av några gamla Nemi tidningar istället. Näe, skärpning Lise!









Det susar i säven



Idag har det inte hänt så mycket. En tur med båten. Megasmaskig middag. Ugnstekt lax, kokt färskpotatis, gravadlax, kall sås på stenbitsrom mmm. Allmänt frid och fröjd.


Mer bilder från stugan.


   

   

   



Hehe jasi, posar kissen. Den gillade att vara med och fiska. För övrigt så är det vrålsexiga hängselbyxor som jag fiskar i, bara ifall nu undrade liksom. En annan rolig grej med den där katten är att den gillar godis, den äter allt godis man ger den! Nä nu blir det läsa Nemi, sen sova. Sweet summer dreams ya'll




Oh la la


Heheheh... åh. Satt på ballen nyss (alla som hängt med vet att ballen=balkongen) så kör en bil och parkerar alldeles nedanför. Så kliver en man ur. Jag ser inte hans ansikte, men han spatserar självsäkert mot kiosken och kastar snyggt på sig jackan. Och det långa håret samlat i en hästsvans. Jag såg honom bara bakifrån men blev ändå alldeles till mig, klämde åt tändaren så den knastrade till... OMG nu är det illa, I really need to get laid dude...

Tjofräs



Nu är jag tillbaka till civilisationen igen. Sitter här själv tills imorgon. Men har laddat med hamburgare och godis och cola. Jag och pappa var ute och fiskade men det vara bara pappa som fick 2 gäddor, jag fick napp två gånger och ena gången hann jag dra den nästan ända fram till båten, men dom släppte båda gångerna. Sen grillade vi korv och såg film. Sen tidigare idag på morgon strax efter kl 10 så kände vi en jordbävning. Hela stugan skakade, det var lite obehagligt. Bara 10 minuter efter kunde man höra om det på lokalradion, dom sa att jordbävningens styrka troligen låg på en trea på richterskalan. Epicentrum för bävningen ska preliminärt ha varit ett par kilometer nordväst om Kalix, och det är ju inte särskilt långt ifrån där jag och pappa befann oss just då.  Så ja det var ju lite spännande ändå.

För övrigt så är jag nog hemma till helgen igen.

Till havs


Alldeles strax ska jag och min fader ut till havs för att bege oss ut till stugan. Den är nämligen belägen på en ö i havet. Det var så satans varmt igår så vi hade hoppats på liknande väder idag så det hade varit läge för att bada men nej. Men vi hade tänkt övernatta så vi får hopppas på att det blir sol imorgon kanske. Jag ska iaf dricka mig några cider och blicka ut mot havet, pappa ska väl dricka sig några öl och lite vin.


Bilder från stugan




Utsikten

   


Mer update imorgon kanske



Slödag


Idag har varit en slödag. Sovmorgon sen blev det att gå och handla. Härligt väder. Tacos till middag. Sen såg vi Batman dark knight och We were soliders. Imorgon ska vi hälsa på hos farmor.


 
 

Bilder från igår...


Norrbotten


Nu är jag i Norrbotten förstår ni. Ikväll har jag varit på grillkalas och ätit massa gott. Sedan har vi glott på Batman begins. Vete tusan vad som händer imorgon men det återstår att se.




 Vackra norrland...

   

 Jag och pappa, Ceasar och midsommarmaten i norrbotten.


Norrland


Nu åker jag snart iväg. Btw, ni som är sånadär som skriver typ "snygg blogg, lägga till varandra på bloglovin'?". Snälla tänk efter. Varför skulle jag bry mig om eran blogg? Eller ni såna randoms som skriver "jag har en frågestund på min blogg just nu, ställ en fråga!" Hur fan ska jag ens ha något att undra över om jag aldrig varit i er blogg tidigare, det finns liksom inget jag är nyfiken på i ett sånt läge. Om ni vill ragga mig till att prenumenera på er blogg via bloglovin' så måste ni för det första skippa "hej, lägga till varandra på bloglovin'?" snacket, det är så löjligt. För det andra skriv intressant och finurlig respons till mina inlägg så kanske jag blir nyfiken. Och om ni vill att jag ska återkomma då får ni fan se till att ha en intressant blogg. Annars får det vara =P!

För övrigt så har jag varit duktig och lagat ett hål i mina byxor, det ni.




(Gammal bild)


Men nu har jag inte tid med detta längre, peace out!



Välbehållen



Jag fick mig hem välbehållen inatt iaf. Men nu var det tänkt att jag skulle in till stan igen idag eftersom min mama fyller år.
Jag hade då jävligt roligt igår, vi stekte! Här är enda bilden från igår men den säger allt.





Steeeeeek!


Partej


Yes som jag nämnde i något inlägg längre ner så är det festligheter på G. Just nu regnar det men jag hoppas på att det går över snart. Har just ätit parisare och nu ska jag börja fixa mig inför kvällen, sen bär det av mot schtan. Hoppas ni har det trevlig ikväll iaf! Blir väl med uppdatering imorgon. Mjao på er


(Bilder från förra festen)




     



Over the line



Jag vet att du läser min blogg. Så jag vet att du läser det här. Det jag vill säga är... du gick över gränsen. Man tar inte reda på någons nr utan att fråga dem om det är okey att du gör det! Normalt så brukar man FÅ numret! Och speciellt så börjar man inte skriva sms och ringa innan man ens vet säkert att det är okey. Jag tycker det var uppenbart att jag inte ville att du skulle ha mitt nr, jag var bara för snäll för att inte säga det rakt ut. Och sen kommer du och ringer på min dörr när jag sitter och äter helt utan förvarning, what the hell man?! Den enda som är okey att komma oanmäld är Bull, han är min bästa vän och jag litar på han så han har nyckel hem till mig. Alla mina andra RIKTIGA kompisar hade haft vett nog att höra efter om det vore okey om dom kom förbi. Jag menar va fan jag kanske har hemliga saker för mig? Jag kanske låg och knullade med någon vad vet du? Jag kanske satt och sket? Liksom jag lät inte sådär vrålpepp när du undrade ifall du fick komma förbi. Jag är ledsen att jag inte talat klarspråk med dig men såhär är det: Visst du är trevlig att snacka med på msn men det var heller inte mer än så jag ville ha det heller. Internetbuddies, inte mer. Men seriöst om du tar reda på mitt nr och dyker upp utanför min lägenhet utan förvarning, det är lite stalker beteende. Och jag vill INTE att detta ska bli värre, so this ends right here right now. Och jag kanske låter hård när jag säger att jag inte bryr mig om du säger att du var lite småkär i mig. DU ÄR KÄR I EN FANTASI! Bara för att jag pratar med dig till skillnad från andra människor så betyder det inte att jag är intresserad av mer än vänskap. Jag tycker du är trevlig att snacka med på msn och du har liksom inte varit otrevlig mot mig så jag har ingen anledning att vara det mot dig heller. But this changes everything, this was over the line. Jag är fullt medveten om att du har Aspergers och att det inte precis gör saker och ting lättare för dig, men det gör det inte det minsta okey att du börjar betee dig som en stalker!

Kontakta inte mig mer, sms:a inte, ring inte, skriv inte till mig och framförallt dyk inte upp utanför min lägenhet! Kontakar du mig ändå så har jag vänner som står bakom mig och jag lovar dig, om du besvärar mig, they will hunt you down. Och ser jag dig smyga omkring här eller ringer på dörren, då ringer jag polisen. Ta inte detta så hårt, jag vet att du haft det tufft, men det är inte direkt så mycket historia som går förlorad. Du kanske diggar mig, men du känner mig inte så väl.

Men för ditt eget bästa, kommentera inte ens det här inlägget, och gå vidare med ditt liv och låt mig vara!



AAAMAAAGAAAAD!


Oj... Igår fick jag erbjudande att vara värdinna på en av nordens största erotik mässor (Åbo), dock inte värdinna på själva mässan utan på efterfesten, men ändå. Sen är Iodine Jupiter intresserad av modeller för musikvideo/bokomslag och gjorde mig uppmärksam på det. Har dock inte tackat ja till något av dessa erbjudanden än, men visst är man väl sugen.

Om Iodine Jupiter

Om erotik mässan

Foofie testar



Ben & Jerrys phish food!





Jag har bara en sak att säga... WOOOOW!
Gudomligt!

9 poäng av 10 möjliga!


Copycats


Haha vadå härmapor? Det är nästan som när storbloggarna härmar varandra. "Vadå jag har inte härmat?" Hehe snacka om att spela dum. (Hmm... eller är dom kanske dum på riktigt?)





LOL!

El Miko is coming to town


Yes det är sant! El miko is coming back to town! Bara för att hälsa på då förståss men ändå! Det är ett stort event fattar ni väl? Festligheter på torsdag är planerat och när El miko kommer så är det festligheter med stort F! Då vet ni det Amigos!



El Miko is coming to town!


Bilden







Bilden säger allt.


Men snälla?


Asså seriöst? Tror dom på fullaste allvar att jag bryr mig vem som lagt till den och den som vän på "meetyourmessenger"?! Det enda som är relevant är väl vem som lagt till MIG som deras vän! Inte för att jag loggat in på den där sidan sen jag var 17 men ändå, sjukt störande att jag får mail om vem som lagt till den och den som vän. Sen kunde man inte läsa medelanden som inte hade att göra med "blablabla har lagt till dig som vän". För att läsa medelanden som någon skrivit till en så måste du uppenbarligen vara VIP-medlem, och för att bli VIP-medlem så måste du såklart betala för det. Visserligen kostar det bara 1 kr i "startavgift" men vad kommer det att kosta i fortsättningen isf? Det framkommer inte. Och VARFÖR I HELA FRIDEN ska jag betala för ett VIP-medlemsskap på ett community som jag aldrig använder? Jag minns inte ens varför jag blev medlem där från början. Nä asså jag tror jag tar och glömmer bort det där communityt i ungefär 3-4 år till.





Eat my pussy while I watch cartoons...


Asså det är helt sjukt, förra natten drömde jag att jag slickade Kissies fitta! Hon kunde inte få nog! Hmm jag kanske är duktig med tungan på riktigt också? Något frivilligt "offer" därute? Kom igen Kissie älskade det i min dröm!







What to do?


Vad gör man när man vill ha något från macken men regnet öser ner därute? VAD GÖR MAN?! VAD!? Jag har fan inget paraply, vafan bara för att jag är vuxen så behöver det inte betyda att jag äger ett paraply? Fan asså varför har jag inte köpt något paraply? Varför har jag inte tänkt långsiktigt som jag brukar göra?! VARFÖR?! Why is this happening to me? Jag hoppas verkligen att vi inte får sådant här väder imorgon! Då blir jag fan ledsen, då ska jag käka på Max (som jag tänkt göra ända sen jag låg på lassa och låg där och inte fick äta något och suktade något så grymt efter skrovmål med smältost och chilicheese) också ska jag på fest hos Frida, då kan det inte vara sånt här väder! Jag hoppas att det ösregnar ner allt regn nu så molnen är tömda till imorgon. Jag kan leva med att gå till macken och bli lite blöt på kuppen, bara det får vara någorlunda fint imorgon.


Videoinlägg







Disney


Det här var seriöst det bästa ljud man visste när man var liten! När man hörde detta då visste man vad som var på gång, då var det full fart mot TV:n, inget tkunde stoppa en. Sen satt man fastklistrad tills det var slut. Jag minns en gång när jag hade fått en skål glass att äta till men så glömde jag totalt bort glassen när jag tittade på TV:n så när jag tittade ner på glassen en stund senare så var den flytande haha. Jasi, det var tider det.






Det tar sig


Det tar sig. Jag känner mig fortfarande krasslig och hostar och har mig men det blir bättre. Jag är på antibiotika kur just nu så det borde ju göra susen. Sitter och knarkar halstabletter och glor på scrubs. Och på fredag är det fest, peppen! För övrigt är det ta det lugnt och vila mycket och dricka mycket vatten som gäller, jag är på tillfrisknings vägen och det är inte långt kvar nu så kan jag se mig som frisk igen. Det känns så skönt att äntligen snart vara frisk, jag är så otroligt less på att vara sjuk. Det är så oerhört tråkigt att bara sitta hemma, men det är det man måste göra när man är sjuk och vill bli frisk. Jag skulle ju kunna ränna runt och hitta på saker men då hade ju tagit betydligt längre tid att bli frisk också. Dessutom är det inte lika kul att hitta på saker när man får hostattacker lite då och då. Så det gäller bara att hålla ut! Im hangin' in there!






Bull


Jag tänkte tillägna ett inlägg till min bästaste bäste vän Bull. Han skjutsade mig till lassa när jag var sjuk, han hälsade på mig på lassa när jag var sjuk, han kom och hämtade hem mig från lassa trots att han hade en tid att passa. Vi brukar laga middag och äta den tillsammans. Efter det brukar vi ligga och jäsa i min säng. Vi brukar se filmer eller serier. Eller så sitter vi på min balkong och röker och snackar skit. Bull gillar prylar, zombies, bilar, vapen, tentakler, steampunk och paj. Jag gillar Bull, för han är min bästaste bäste vän. Vi är lite som Pumba och Tiimon ändå... fast jag är väl mer en Pumba...



Min bästaste bäste vän.


Bloggkommentatorerna


Jag fattar inte varför Bloggkommentatorerna är så hatade av många? Jag tycker dom är svinbra! Jag läser deras blogg för det hjälper mig att hålla koll på bloggvärlden + att dom skriver på ett underhållande sätt. Sen liksom bara för att dom skrivit om en särskilt blogg så blir bloggaren nästan alltid förbannad och måste bita tillbaka, haha kan dem bara inte vara glada åt publiciteten istället? Det hade jag varit! Oavsett om det dom skrev var dåligt eller bra. Inse att bloggkommentatorerna är bra!

Porr



Asså jag kollade lite på porr igår och... asså vad fan är grejen med att man ska spotta på varandra hela jävla tiden?! SNUSK! Det finns något som kallas för glidmedel, hört om det?! Shit så snuskigt och ohyffsat det såg ut! Inte blev det bättre av att dom verkligen gjorde spottljuden också. Nej hujedamej!

Svar


Jag är medlem på ett community som heter Apberget. Där har dom "dagens fråga" på startsidan när man loggat in, en del av svaren publiceras dagen efter. Här är några frågor + mina roliga svar! Enjoy.



Det gula betyder det svaret kom med


Barack Obama

Barack Obama har på börjat en karriär som artist! ^__^





Marocko tjejen



Haha jag skummade igenom lite kommentarer från ett inlägg i Kenzas blogg. Sen hittade jag den här kommentaren:




Och asså jag håller på att skratta ihjäl mig! Först beklagar "araben" det som hänt (vad som hänt är oklart, det man vet är att det är familjeangelägenheter) och direkt efteråt är det helt plötsligt en lögn?? WHAT?! Sen Kenza ARAB?! Puckojävel har du missat något eller, det står klart och tydligt under hennes presentationsbild på vänster sida att hon är HALVMAROCKANSK! Marocko ligger i nordvästra AFRIKA! Sen när är man en arab om man är från Afrika? "jag ser dig som en lilla syster för du är från samma land som jag kommer ifrån" Okey så bara för att man är från samma land så är man syskon då eller? Jävlar vad många syskon jag fick då helt plötsligt, hela Sverige liksom! Jag fattar inte, känner "Araben" Kenza överhuvudtaget? Det tvivlar jag på, och jag har svårt att förstå hur man kan se någon som man inte ens känner som ens lillasyster liksom. Vilken nöt asså! "sluta hålla på som du gör nu.." Va? Hur håller hon på?! "folk börjar hata dig" Eh? Varför ska man hata Kenza, vad har hon gjort liksom? "du hör inte det själv men ditt beteende förklaras som kaxig atittyd" Asså skojar den där "araben" fjollan eller?! Kenza kaxig? HÖRT TALATS OM KISSIE ELLER?!?!?!


Som ur en brittisk thriller


Idag har jag typ bara sovit, min största bedrift var att köpa cola på macken. Men fan att jag skulle glömma köpa halstabletter, fan. Men när man är sjuk så ska man sova/vila mycket så jag misströstar inte att jag sovit större delen av dagen. Man ska ju bli frisk någon gång också. Så som sagt, här går det inte många knop, satsar ju stenhårt på att bli frisk och då gäller det att ligga i (hihi). Så det man gör just nu är väl att roa sig med youtube, AMAAAAGAAAAAAAD jag älskar youtube!





Hahahahahaha! Asså jag tycker han var lite söt ändå, fasten han hade typ världens största bulle i skrevet.


Saker ni kanske inte visste


Saker ni kanske inte visste om Foofie...


* Jag är halvfinne.
* Jag klarar inte av doften av kaffe på morgon.
* Jag är född i Överkalix.
* Jag tycker att Eniro är bättre än Hitta.
* Jag vill vara blek.
* Jag kommer ihåg när alla mina ex fyller år.
* Jag blev mobbad när jag var liten.
* Jag föredrar fisk eller kyckling över kött.
* Jag tittar nästan aldrig på TV.
* Jag dricker alltid Koskenkorva till fest.
* Jag har nästan aldrig nagellack på mig.
* Jag hade en piercing i underläppen en gång i tiden.





Gammal gymnasie bild.



En sak


En sak ska jag tala om för er... Det är fan omöjligt att sova när man har ett lager svett över hela kroppen!

Hur ska detta gå?


Jag känner mig inte kry idag. Jag tror jag har feber. Ååååh varför ska detta drabba mig NU?! Jag vill kunna vara på stadsfesten och äta thaimat och sockervadd!