Ikväll äre fest

Kvällens låt!


 

Sublimt medelande på 2:00

Fånigt tycker Foki


Foki skrev nyligt ett inlägg om om en kollektion korta kjolar med inbyggda shorts från Harajuku. Hon hade läst en artikel där det stod att många kvinnor är rädda för att någon ska titta under kjolen eller att det ska blåsa till så kjolen far upp. Men hon tyckte att hela idén om korta kjolar med inbygga shorts var fånig? Jag förstår inte vad som är fånigt med det? Jag hade använt det! När jag fyllde år hade jag på mig en jättekort och tight klänning, men jag hade då ordentliga trosor på mig under. Jag tycker det är lite små slampigt att gå på stan med kort kjol och string under (på stranden gör det ju detsamma, för alla är ju halvnakna där ändå). Men jag hade använt korta kjolar med inbyggda shorts iaf, hade ju varit jättebra när man ska cykla eller bara göra en sån enkel sak som att böja sig fram eller sitta ner utan att någon ska kunna sneakpeaka under kjolen. Fånigt? Nej verkligen inte.


Roberth


Roberth sa: "Jag körde in huvudet och armen i samma hål... typ eeehh"

Nu dricker han kaffe och sjunger "we sell crack all over the world", jag vet inte varför men. Roberth skrattar åt mig, jag vet inte varför men. Roberth tittar på mig, jag vet inte varför men. Roberth hävdar att han inte gjort något, jag vet inte vad han pratar om. Roberth pillar sig i håret. Roberth flinar åt mig. Jag dricker trollkarlssaft och Roberth dricker kaffe. Emma sminkar sig, jag vet inte varför men. Det ligger en kinapuff här, jag vet inte varför men. Här ligger även en burk vasselin, undrar vad han har den till. Jag sög en klubba idag, den va stor och rosa och i mitten var det ett tuggummi. Nu ska vi ha trekant hejdååå!


Snyft, snörvel

Foofie är ledsen i ögat, han som spelar den sexiga doktorn i Luftslottet Som Sprängdes är redan gift. Uääääääähh!Synd om Foofie!

Im in löööv!

 

...Come to mama...

Nostalgi del 9

Shit pommfritt

Hoppsan, jag har varit typ sämst på att updatera. Var ju fan en vecka sen sist. Såhär dålig brukar jag inte vara på att updatera asså. Men jae har inte hänt så himla mycket. Förra lördagen satt jag och Jennie hos Tommy hela natten det var rätt kul haha. Veckan som var har int hänt så mycket. Har nu börjat på något som heter Miroi, ska dit typ en gång i veckan och matchas mot jobb och sånadär grejer ni vet. I fredags var det fest hos grannen så jag gick över dit en sväng och var social, lyckades charma till mig en flaska Kir av Marcus, ska bjuda igen sen någon gång när jag får chansen. Sen har jag bara tagit det lugnt och sett massa filmer i helgen, bland annat The Jacket och The Village, båda filmerna är skitbra ni borde se dem. Idag har jag vaknat tidigt som fan, får väl se vad som händer idag. Ta sig ett bad kanske nu när man faktiskt har badkar hemma hehe, vi får väl se. Nu ska jag se mer film, nostalgi del 9 sen, stay tuned!

Haha den här tokdiggar jag!

Nostalgi del 8

Sen, men bättre sent än aldrig!


 

Grattis till Amir

Grattis till Amir som gått ner 11 kg på en månad!


ojdå

Ojdå, jag kom hem för typ en timma sen. Jag har varit ute och haft hyss för mig med Jennie hela natten. Kom hem och var ashungrig. Ställde mig och steke en hamburgare och så mos till det, åt typ hälften sen bah nää det här gå int. Men nu så är jag ganska så jävla slut, jag var ut i fredags också. Då drog jag ut med Lina på en fest hos hennes polare i stan och sen drog vi ut på Nocks på reggae kväll. Det var rätt kul, där träffade jag någon dude som jag hade hånglat med på nyårs. Han mindes visserligen inte att vi hade hånglat på nyårs, men han trodde på mig och det var bra för det är sant haha! Fattig är jag nu också, fan jävla fan. Nä det är fan helt jävla galet nu när man bor i stan, drar ut och gör massa spontana grejer, det gillas! Vaknade upp på lördag och upptäckte att jag sovit med kläderna på, det var awesome eller något. Ska nog göra likadant nu, så ring då fan int och väck mig före kl 16 asså... om det inte är viktigt förståss... eller roligt... eller mysigt... eller gott... eeeeh... hejdå!

Jag är sugen på grillat!!

Eyjafjallajökull

I Island har en vulkan just nu ett utbrott, experterna säger att utbrottet kan pågå under dagar månader eller år. Sist vulkanen hade utbrott höll det på drygt ett år, från december 1821 till januari 1823, säger vulkanexperten Reynir Bödvarsson. Pga askan så påverkar detta flygtrafiken som är avstängd i stort sett hela Europa. Jag har även hört att det kan hända att det flyger aska ända hit till Sverige, men det lär vi väl märka, här har jag inte sett någon aska än iaf. På aftonbladets hemsida kan ni läsa mer samt chatta med en expert.


Så sämst

Jag har varit utan internetuppkoppling sedan söndags kväll, men nu är det igång igen. Jag mobilbloggade två inlägg igår men dom kom aldrig upp här ser jag, så jävla sämst. Hur som helst så har jag förstått att alla är lite nyfikna på vad som hänt med mitt hår, well, jag ska lägga upp bilder senare. Har tagit några bilder men ska ta fler sen så snart jag duschat. Jag har struntat i att duscha håret för att det ska återhämta sig, att blondera håret sliter ju rätt mycket på det. Men nu är det dags för en dusch också ska jag sätta en hårinpackning. Så jag lägger väl upp bilder ikväll... stay tuned!

Vad hände?

Har Amir gått ner i vikt? Numera bloggar han dessutom på improveme.se, va?! När hände detta? Wiiiooh, vad hände liksom? Och när hände det? Jag brukar ju fan ha koll, men nej nu har jag typ glömt bort att kolla hans blogg på länge. Konstigt nog så upplevde jag att den blev tråkigt sen han ordnade den nya designen... Men nu har jag ju inte läst den på ett tag så den kanske är rolig igen?

(Inte Amirs hund)Och vad Kissie ska leka porrdocka hela tiden? Jag förstår att inga seriösa företag vill förknippas med henne, ingen tar henne på allvar. Silikonbröst, redigerade bilder och allmänt ansvarslöst och nonchalant beteende har en tendens att göra att folk slutar ta en på allvar. Jag fattar inte varför hon är Sveriges största bloggerska, jag menar... allvar? Är inte Sverige less på alla dessa tuttifruttibrudar vid det här laget? Uppenbarligen inte, tragiskt.
Sen är det 10 gånger mer intressant att läsa om Foki i Tokyo än Kissie i Gran Canaria
Nu blir...

1cb8f16a71e77905f9cd1163ce25e7b4.png

Nu blir jag blond!

Hip hop

När grannarna lever om, då spelar jag arg hip hop eller spice girls på hög volym som hämnd.

Aaaw!

Men gud, hur sött är inte detta?

Jag har ju visserligen alltid varit svag för trubbnosiga raser!

 

Snor

Usch, katten nös mig i ögat.

Nostalgi del 7

 

 

Stadsbo for the win

Allt har gått bra, har internet och allt wihooo! Här är kaos iaf, orkar inte skriva något märkvärdigt just nu. Ville bara att alla skulle få veta att flytten gått bra och sådär, så nu bor jag på skiftesgatan hahah =D. Uppdaterar väl mer imorgon kanske. Har fullt upp att få ordning här nu.

Gammal bild