Work work work

Det är mycket info som ska pressas in i hjärnan på en och samma gång. Vi går just nu en förberedande intensiv utbildning tills på nästa onsdag, sen börjar allvaret. Men det tar ganska mycket av min energi så då vet ni det, med andra ord kommer jag inte blogga så våldsamt mycket just den här veckan iaf. Nu ska jag lägga mig och läsa och sen sova. Toodles!

First day of work

Ja idag var första dagen på jobbet. Det har gått bra och så. Jag är bara så slut, jag har väl cyklat typ en mil idag skulle jag tro. Har fått låna Jens cykel och jag kan tala om att sadeln var inte skonsam mot mitt kära underliv så det är så gott som mos just nu. Jag ska nu ta en dusch och göra lite matlåta till imorgon, sen är det sängen som gäller! Over and out

Lord of the flies

Kvällens film blev Lord of the flies, vidrig film. Nu ska jag gå och lägga mig, work tomorrow ya know.



Oh poor Piggy...

Nostalgi del 16


Det här gick man upp kl 6 på morgon för att se när man var typ 4-5 år gammal haha!

 

Stadsfesten!


Japp, då var det klart och betalt. Jag och Jennie aka super hot niggah babe (fast hon är ju inte niggah på riktigt men skitsamma) har bestämt oss för en hel dag på stadsfesten på lördag den 10:e juli. Vi tänkte dit först på dagen och typ kolla smycken och kläder i stånden, sen äta något gott typ langos och sen kanske sockervadd i efterrätt. Sen hem till mig och förkröka, ni får osa på facebook sen. Sen drar vi till stan kring 22-ish och ser E-type, kanske sitta lite i öl tälten och allmänt leva rövare och flänga omkring på området. Så det blir jävligt nice! Nu ska jag kräla till duschen och sen kräla till coop. Laterz

Eva & Adam


Igår var det midsommar afton, jag var full och hade trevligt trots att det inte riktigt blev som vi hade tänkt. Kvällen började med grillning med några polare, sen for vi vidare ut i skogen till en grillplats där det fanns konstigt folk och massa mygg som ville äta upp oss. Vi var nog där i ungefär 10 minuter innan vi ringde taxi Bull och bad honom komma tillbaka och hämta oss haha. Så vi for hem till mig och drog igång musik och snackade under min köksfläkt. I vanlig ordning så var det jag och pojkarna som höll igång längst, men till slut bad jag dem gå hem då jag var så satans trött vid det laget. Då hände en lite oväntad grej men det behöver vi inte gå in på hehe.


Idag har jag bara tagit det lugnt. Var på coop och köpte lunch som jag kan äta min första dag på jobbet på måndag oohyäh hehe. På vägen tillbaka ringde jag och beställde en pizza. Satt och vänta på pizzan en stund men sen när den var klar så glömde dom ta betalt haha, gratis pizza var jävligt nice! Så jag har suttit och käkat pizza och kollat på Eva & Adam serien hahahahaha fan vad pinsamt kul det är haha, sitter bara här och håller på att skratta ihjäl mig. Men nu har jag sett klart alla avsnitt så nu ska jag kolla på Eva & Adam, fyra födelsedagar och ett fiasko!


Boooring


Ikväll har jag tråkigt men imorgon kör vi så håll hårt i hatten




Dagens


Dagens mål = Systemet och en shysst macka från Subway.

Gay?



Wihooo!


Jag har fått jobb, jag börjar på måndag yääh yääh. Jag jobbar på Xzakt nu, yäh yääh.

 

 

På morgon


Ungefär såhär klipsk kan jag också vara på morgnarna

Konstigt


Nej det där var mindre roligt asså. Men nu är jag så trött i hela kroppen, ska lägga mig och läsa och göra tidig kväll. More updates tomorrows

Farbror blå


Polisen ringde mig igår, dom vill att jag ska komma in för något förhör. Jag har seriöst inte den blekaste vad det handlar om, jag har inte varit indragen i något. Dom sa att jag inte gjort något fel eller brottsligt men att tydligen någon annan har det, som sagt ingen aning vad det är om. Men jag är ändå apnyfiken på vad det rör sig om så jag ska gå dit på ett tag. More updates laters

Monarkin

För första gången håller jag med Kissie om någonting, och det har aldrig hänt fören nu. För första gången tycker jag att hon har en vettig åsikt om något. Jag håller med henne om att monarkin bör avskaffas. Varför? Ja kanske för att det mest kostar pengar? Nu är ju inte jag någon skattebetalare men förr eller senare lär jag ju bli det. Vad gör kungafamiljen för nytta egentligen? Kan någon snälla förklara det för mig? Vad är det dom gör, som gynnar Sverige? Det enda jag kan komma att tänka på är att det kanske drar till sig lite turism, men inte kan det vara mycket inte. Åtminstone inte så pass att det väger jämnt i förhållande till hur mycket det kostar. Jag menar tyskarna som kampar på byske campingen eller campingen här i stan te.x är då fan inte här för att dom tycker att svenska kungafamiljen är fascinerande. Monarkin kostar bara pengar och gör ingen större nytta, vad är då meningen? Finns det inte viktigare saker att lägga skattepengarna på än något som finns där mest bara pga tradition och för att det är fint på något sätt? Om ni fick välja mellan en vacker klänning/kostym och bara käka en knäckemacka per dag eller vanliga kläder och kunna äta er mätta, vad hade ni valt? Inte så svårt val kanske. Nä, jag tycker det är dags att avskaffa  monarikin och börja lägga skattepengar på sånt som verkligen gynnar Sverige.

 

Jordnöts smör sylt tajm


Jag ska på a-a-arbetsintervju-u, yääh yääh, på måndag morgon, oh yäh yäh. Så nu är det....

 

 

Foki doki


Nu kände jag att det var dags att skriva om Foki igen, jag har tidigare skrivit om att jag tycker hon är fin i kanten osv. Men nu är det något helt annat jag tänkt skriva om. Hon har nyligt avslöjat att hon och Ricky reser till Italien i 2 veckor i slutet på juli månad och jag märkte då jag skummade igenom kommentarerna lite att många av hennes läsare undar hur hon har råd att resa så mycket.

Foki och Ricky har bara senaste halvåret hunnit med Thailand julen 09 (flyg ca 5000kr/person), Tokyo (flyg ca 10,800kr/person) nu i våras och alldeles nyligt New York (flyg ca 3800kr/person). Samt resan till Frankrike i samband med hennes medverkan i fångarna på fortet men det räknas inte då hon antagligen fått den resan betald. Och snart reser dom till Italien. Foki är student (studiebidrag ca 1050 kr) och går andra året på gymnaset och Ricky jobbar som lastbils chaffis (lastbils chaffis ca 20,000 kr) så vitt jag vet. Det är mycket shopping, äta ute och resor och folk undrar hur dom har råd?

Inte så konstigt att dom har råd att göra allt det med tanke på hur mycket hon tjänar på bloggen. Nu vet ju inte jag vilka summor det rör sig om men uppenbarligen tillräckligt mycket för att dom ska ha råd att göra allt sånt. Foki var nyligt med en sväng på Bella & Tyra show där hon berättade att hon sparar alla pengar som hon tjänar på bloggen till hennes företag som hon vill starta när hon pluggat klart, och jag antar att det är därför folk undrar hur hon har råd, om hon nu lägger undan alla pengar hon tjänar. Men uppenbarligen så gör hon inte det, för en student och en lastbils chaffis hade aldrig haft råd att shoppa, äta ute och resa så pass mycket som dom gör om hon inte hade spenderat pengar som hon tjänar på bloggen. Inget fel i det, jag hade också levt rövare om jag hade tjänat bra på min blogg. Men man behöver ju inte hålla på och låtsas liksom. Det var inte särskilt svårt att räkna ut hur dom har råd, men nu vet ni, ni som undrade.

Gubben som fes


Jag hade varit på Coop och köpt mjölk och dylikt. Påvägen hem går jag förbi anderstorp centrum där det sitter en gubbe. Just när jag går förbi lutar han sig på ett konstigt sätt "vad gör han?" funderar jag. Släpper världens brakskit är vad han gör, och tittar rakt på mig när han gör det dessutom. Haha jag vet inte vad jag ska göra så jag gick bara förbi som om inget hänt. Men väl hemma kunde jag inte låta bli att fnissa lite.

Nostalgi del 15



Film mys


Jag och loverboy har sett en film och myst lite. Jag har ätit lite kvällsmat men nu måste jag isäng. Jag ska på ett möte imorgon kl 09 så jag måste få min skönhetssömn. Mer update imorgon.

Vi såg Spawn

Sick shit



Jag vill nog inte veta vad det är som dinglar där mellan benen...

Student 2010



Ja student 2010, inte jag då men Johans (AKA loverboy) syster Jennie tog studenten igår. Det firades med smörgås tårta och annat gott.

Klot och den lyckliga studenten



Jag vet inte vad Johan försöker påvisa här men...



Klot och Jennie firade med banan också, jag tyckte Klot kunde
suga på bananen men så stoppa han den i munnen på jennie istället...



Jag var gangsta



Betting

Det händer att man slår vad om strunt saker, man slår vad om vem som kan spotta längst eller om vem som hinner först. Men man gör det mest på skoj. Men man kan även slå vad om vilken häst som hinner först i mål eller vilket fotbollslag som vinner, och samtidigt tjäna pengar på det. Min mormors karl brukar spela på hästar, han har känsla för såntdär så han vinner ibland. Jag har aldrig varit någon gambler men jag är övertygad om att det finns stora pengar att vinna om man kan sin sak. Men innan man ger sig in på sånt tycker jag att man ska vara välinformerad och ha koll, annars är det nog lätt hänt det går åt pipsvängen.


Läs mer om betting på http://www.bettingsajter.se/

Kickass


Nu ska jag gå över till grannen AKA loverboy och kolla på KICKASS!


Bild från www.imdb.com

Ögonbryn + naglar


Idag har jag fått tummen ur och plockat mina vildvuxna ögonbryn. Ni får inget "före", det vore för hemskt, men ni får ett "efter"



Som ni ser är jag ganska blek, men det gör inget, jag gillar att vara blek. Om ni tittar riktigt noga så kanske ni ser att jag har ett födelsemärke alldeles ovanför de undre fransarna på ögat till vänster. Coolt, eller något. Men ja ögonbrynen blev ju ganska bra.

Såhär blev naglarna, I have golden nails BIAAATCH!

 

Och ibland ser jag såhär rolig ut, haha!

 

 

Happyface


Man blir glad av att dricka ur happymuggen, det går inte att bli ledsen jag lovar.

Nostalgi del 14



Ny header


Jepp jag tyckte det var dags för en ny header. Bilden på mig på den var fan från nyårs, eeh lite längesen kanske. Kan ni inte se den så tryck F5.


Jag har dessutom tänk bjuda på en special, nämligen alla mina headers genom tiderna. Det börjar med den senaste före den nya och längre bak i tiden. Enjoy!





















Och slutligen headern som jag hade på min allra första blogg som jag inte har kvar längre.



Men ni måste ju erkänna att jag har lite skills ändå meehehehe

Sucky sucky


Jag har ett sugmärke på hakan, men det gör inget.

Beatbox

 

Det här kallar jag skills, you go girl!