HH



 

Sam gillar lådor


Sam gillar små lådor ^__^



God morgon



God morgon på er, för att få er att verkligen vakna till såhär på morgonkvisten så tänkte jag bjuda på en bild från mitt läskiga hundar från blocket arkivet!


Är det bara jag som tycker att hunden ser ut som en cyclop?

Ansiktsboken


Jag måste bara säga det att facebook är faktiskt riktigt kul.


Mitt fina farmville

Gå inte på det


Jag blir så irriterad på såna shampoo reklamer där dom påstår att deras shampoo innehåller näring och att det är bra för håret. Det som är ännu mer irriterande är att vissa ljushuvuden verkar tro på det.

Newsflash gott folk, hår är död materia, varför gör det inte ont när ni klipper er tror ni?! Samma sak med naglar. Eftersom hår är död materia så kan de heller inte ta upp näring, enda sättet att näringen i shampoot ska bli gynnsamt är om ni häller i er det och det är ni nog inte så sugna på va?

Det enda ni kan göra för att påverka håret och göra så att det "mår bra" är genom att äta saker som är bra för håret, så möjligtvis behöver ni lägga om er kost om håret är viktigt för er. Det krävs inte direkt MVG i rocketscience för att fatta det här, och ni som går på det där med näring i shampoot och den skiten, ni är verkligen IQ-befriade.



Random shampoo bara

 

 

Craaazy


Åh vilken crazy dag, orkar inte ens gå in på det. Har uträttat ärenden idag och sådär, nu är jag helt jävla slut asså. Men imorgon blir det eventuellt lite shopping, yaaaay. Om inte annat ska jag shoppa på onsdag! Och förresten, jag hade snebena idag! Shit jag är ju fan född med mittbena liksom. Och en annan grej, jag finns också på ansiktsboken nu för tiden minsann, yep.  Nä men det blir att peppa hela veckan inför halloween festen, längtar alla mina party peeps, see ya on saturrrday!

Havet är djupt



Shit vad seg jag är idag. Har fan inte ens varit utanför dörren. Jag och Jennie var ju som sagt ute på partaj igår. Vi var ju visserligen nyktra, vi drack endast en drink var. Jag valde att fara hem vid 00:00 tiden ungefär, Jennie stannade, men jag tror dom drog ut på krogen sen. Tror inte jag missade så mycket. Jag var nykter igår eftersom nästa helg ska jag på Emma och Vincents stora halloween fest som dom planerat sedan länge och jag har velat ladda inför den. Sen fyller Jennie 20 helgen efter så det måste ju firas även det. Sen hade jag aldrig pallat att supa 3 helger på raken, fattar inte dom som pallar med det.

Hade jag varit berusad hade jag nog haft mycket roligare på festen igår tror jag. Då hade jag kunnat förbisett min irritation till den lilla fjortisen som satt och var ledsen för att hennes kille tydligen var en skitstövel. Jag satt bara och tänkte "men herregud om han nu är en sådan skitstövel dumpa honom då istället för att sitta här och whina om det" liksom. Jag tycker om man är på en fest och det dyker upp något som gör en ledsen, då går man hem. Man sitter inte kvar och ser ledsen ut och tigger sympati och sabbar stämmningen för alla andra. Hur fan ska man kunna vara pepp på party och tjoa och skoja och dansa om någon sitter och är ledsen liksom.

Nej gud, jag ser fram emot Emma och Vincents halloween fest, där lär det vara vettigt folk!

För övrigt sitter jag och längtar tills det ska bli måndag, det låter jävligt rubbat. Vem fan sitter och längtar till måndagen liksom?!  Nej men då ska jag se desperate housewives förstår ni, det är så spännande.



Party with the gubbs

Partey


Jag och Jennie ska på partey ikväll, vänta inte uppe ;-)

Wiiihooo


Idag kom moderkortet yaaayy. Har fixat och trixat en massa idag. Kanske jag fixar mig en facebook ändå yeheey!

Sliten




3 års knarkande och festande har satt sina spår för Lindsay Lohan :-P

Kattflickan


Låt er inte luras av rubriken, det kanske låter gulligt men jag lovar, det är det inte.

Ursäkta men det här, var inte gulligt. Hon lär bli oskuld hela livet.


Uppdrag granskning


Jag satt och tittade på uppdrag granskning där Jonathan hade blivit felaktigt diagnostiserad som lindrigt utvecklingsstörd och följderna blev två år på särskola där han egentligen inte hörde hemma. Jag blir så jävla sur på kärringen som säger sig vara "expert" på att bedömma den sortens utredningar när hon sitter och säger att båda utredningarna verkade riktiga och verkade stämma. Det skiljer två år mellan utredningarna. I första utredningen bedömmer dom att Jonathan var lindrigt utvecklingsstörd men i den andra utredningen två år senare bedömdes han vara normal begåvad. Nu satt ju denna kärring som sagt och sa att hon tyckte att båda utredningarna verkade stämma och att allt inte är svart och vitt, naturligtvis är det inte bara svart och vitt, det är väl oftast väldigt nyanserat och indivduellt. Men jag förstår bara inte hur fan det går till att han först är lindrigt utvecklingsstörd men sen två år senare är han helt plötsligt normalbegåvad?!

Okey nu är ju jag verkligen ingen expert på detta område och är inte direkt beläst om utvecklingsstörningar. Men jag har fått för mig att utvecklingsstörning är ju något man föds med? Stämmer inte det eller? Jag har också fått för mig att i och med att utvecklingsstörning är något man föds med så är det heller inget som man kan växa ifrån? Man kan väl inte växa och utvecklas ifrån en utvecklingsstörning? Jag kanske är helt fel ute jag vet inte. Jag tycker som sagt bara att det är jävligt konstigt att han först är lindrigt utvecklingsstörd och sen två år senare är han plötsligt normalbegåvad?

Sen kan jag faktiskt förstå hans höga frånvaro, tror dom man vill vara där man blir mobbad eller? Det är lustigt, ibland tänker man "vilket jävla skitland man lever i" och ibland tänker man "ja men har det ju ganska bra ändå jämfört med vissa andra".


Present tips


I det här inlägget hade jag tänkt tipsa om vad ni kan köpa i present om ni är sent ute i sista minuten och får panik och vet inte vad ni ska köpa. Din vän kanske fyller år och du ska uppvakta denne och vill ge en present men du är sent ute och hinner inte köpa något genomtänkt. Här kommer tips på sånt du kan få tag i snabbt i de flesta butiker.


*Blommor, det är orginellt men det funkar alltid.

*Tidning/tidsskrift. Gärna en inplastad som det följer med en "present" till tidingen. Det brukar bland annat följa med sminkpennor, ögonskuggor, solpuder, armband, scarfs, m.m. Vad är din kompis intresserad av? Det finns många olika tidsskrifter att välja bland, gillar din kompis hästar? Köp en hästtidning, eller kanske en cosmopolitan? Solo? Frida? Din polare kanske är en grabb? Köp en herrtidning, kanske en Café? Eller tidsskrifter om bilar, motorcyklar eller jakt&fiske.

*Presentkorg. Du köper en korg i valfri storlek, sen fyller du den med vad du vet att din kompis gillar. Godis/naturgodis, choklad, frukt, ölkorv, nötter, snacks, trisslotter. Låt fantasin flöda.

*Presentkort. Kanske från H&M eller Ginatricot? Eller ett presentkort från SF bio?

*Skräddarsydd pizza. Gå in på den bästa pizzerian du tar dig till och be dem göra en special pizza. Kom överens om vilka ingredienser det ska vara på och hur du vill att det ska stå på pizzan, rita gärna så resultatet sen stämmer överens med hur du hade tänkt att det skulle bli. Du kanske vill att det ska stå "Simon 18 år" med oliver te.x. Om du vill vara säker på att dom går med på att göra en skräddarsydd pizza åt dig så kan du ju erbjuda extra betalt. Se bara till att göra detta på vägen till kalaset så pizzan fortfarande är varm när ni kommer fram.






Lycka till nu hehe!


Laptop latpot


Jag har fått tag i en laptop som jag ska få låna i veckan. Jag beställde ett moderkort tidigare idag och den bör komma i veckan. Den här datorn är lite seg men det funkar nu i veckan, är glad att jag kan sitta på internet iaf.

Jag hade en idé om vad jag skulle klä ut mig till halloween och det var en awesome grej men jag måste prioritera ett nytt moderkort så jag tar det jag har hemma men jag lovar, det kommer bli minst lika awesome som det jag hade tänkt från början. Det kommer bli skitbra. Men jag ser fram emot halloween festen hos Emma och Vincent, det ska bli kul. 

Och snart kommer jag börja på en arbetspraktik på Kitchen uppe i CK, och jag kommer ha en ganska bra lön så det känns bra. Kommer vara där fram till jul iaf, sen får vi se. Så ja, det är mycket på gång.

Hur går det för er då?

Dum dator



Bull är snäll och låter mig tjuvlåna hans dator. Men min dator är fortfarande sjuk och behöver ett nytt moderkort. Så det kommer vara ganska dåligt om update kommande veckan tyvärr. Jag och Jennie har haft slumberparty fre-lör, gottat oss och haft ansiktsmask. Men nu måste jag hem. Men kommer uppdatera när jag kan men jag bör nog vara back on track till nästa vecka. Ha det gott allesammans

Datorn är...

33bad356c1f7bbdaf70889a41186e28d.png

Datorn är fortfarande sjuk och det är inte så mycket jag kan göra åt det just nu. Så jag gör det jag kan göra, äta kex och se film.

Min dator...

372c6929b03ba89a604a5461ffcf8391.png

Min dator mår inge bra :-(

En till...

086c0d9c4f898ddf27129644862a6e9e.png

En till arbetsintervju avklarad. Nu, en tidig lunch.

Mitt internet...

53f484e6f69eb02c61046fc4284fbffd.png

Mitt internet är cp, fan vad sur jag blir. Jag kan vara på msn och vissa sidor kommer jag åt typ som helgon men jag kommer inte åt någon sida som har med bloggar att göra, fan vad störande, jag som ville läsa bloggar. Vad fan ska man göra istället då. Ska nog se lite på Joey, han är kul, ibland är han så dum i huvudet att han är smart istället.

Jag vet


Jag vet att det är många av er som sitter och funderar på hur Foofie hade sett ut i lila hår när ni sitter och filosiferar...




Nu vet ni

Mer party...

0-1f0b5d92c0806da3dadd43a1f8c05b94.png

Mer party people från igår. Nu sitter jag på bussen på väg hem. Är hemma om någon timma. Då blir det till att läsa massa Blogg inlägg som jag missat i helgen. Men jag har haft riktigt roligt igår på förfesten samt på greyscale. Tack alla party peeps från umeå som gjorde min kväll, det här får vi göra om någon gång!

Mat. M...

0-7acc295c18708514f65ff634f032d6e2.png

Mat. M gott

Party people...

0-7e420f9292cb9034cb28a1406e5e9e78.png

Party people från igår.

Jag och...

0-3ccaeccdad50142637586ea9034fa8a6.png

Jag och andreas har ätit nudlar och han har tvingat i mig en återställare. Nu ska vi ta en rök.

Pikachu iaktar...

0-40c81111319628d30e1d09311f591973.png

Pikachu iaktar oss.

Party :-)...

122d10b171c470bb425fc81e353d19fd.png

Party :-)

Gissa vad...

0-3b129717e4c6ee9a45f23ef3ceaaf48b.png

Gissa vad jag ska göra?

Åh Jennie



Jennie min vännina, är verkligen världens bästa skvallerblaska! <3




OMG!


Ååh, desperate housewives är så jävla spännande!! Vill se nästa avsnitt nu, nu, nu! Men kan inte göra det förens på måndag, men då blir det jävlar i mig det första jag gör.

WTF?


Eeeh, någon som känner igen den där typen?


Supernatural



Jag och Bull har just senaste avsnittet av Supernatural, det var awesome! =D






Frukost. Det...

-dfe565735eeaf66e5ec1b4e7b3eac13.png

Kolla varifrån!

Frukost. Det här är ingen U-båtsmacka, det är en titanic macka!

Handväskor



Jag är sugen på en ny handväska, kan ni inte tipsa mig på sidor där man kan klicka hem fina väskor?



Gärna i något tjusigt märke

Dissar/gillar



Då var det väl dags för en dissar/gillar lista då!














*Svininfluensan, den suger och den är ful!

*Nykterister som säger att dom inte gillar att vara full och att fulla människor är störande och jobbiga. Dom som säger så är oftast såna som aldrig varit fulla och är rädda för hur det är att vara full och det är väl klart som fan att fulla människor är störande och jobbiga när man själv är nykter!

*Golddiggers, att inte kunna leva självständigt och att snylta på andra hela tiden är så oattrakivt som det kan bli.




*Min nya mobil, den är så bra!! 5 megapixelkamera, touchscreen, kan hantera filer av XVID format. Behöver jag säga mer?

*Stieg Larrson, han är ett geni!

*Mig själv såklart. Jag är smokin' hot!



Karantän





Jag och Bull ska bygga ett underjordiskt valv!

FUCK YOU 118800!!!


Jag skriver ett sms till 118800 och frågar: "Vem är foofie?"

Detta är vad jag får som svar:

"Fofie författas av en mycket söt ung flicka som har en massa härliga intressen som hon berättar om på sin blogg sotiws.blogg.se. Fofie är en upplyftande och läsvärd blogg som kan rekomenderas! MVH 118800"



"Fofie" ?!?!?!? Asså ursäkta mig, har dom ingen jävla koll på 118800 eller?! Dom vet vem Kissie är och Egoina och alla, men mig förväxlar dom men någon sketen 98:a gluttare! Vad fan är det här, vet dom inte vem jag är?! OMG asså hänger dom inte med eller?! Googlar man på "foofie" så hittar man mig längst upp! LÄNGST UPP! Näe skämmes på er 118800!


Grrr, min ärkefiende!

arbets intervjun...

0-2fb343f2f207616f60c3edde11604382.png

Kolla varifrån!

arbets intervjun gick bra. Nu flickan som lekte med elden på bio.

. Nu,...

-7b68c45fdb0bfb5480ba0547f4d5c7a.png

Kolla varifrån!

. Nu, arbets intervju. Önska mig lycka till och håll tummar och tår.

Mitt första...

0-5b73d4dd3dcfdbbd03f3f528ae20c6d5.png

Kolla varifrån!

Mitt första mobila Blogg inlägg. Sitter och knappar på min nya mobil. Super sweet! Det här är för övrigt mitt nya mobil fodral, handsydd i iran. Men nu är det sov dags. Ching

ÄNTLIGEN!!


Nu äntligen ska jag se desperate housewives, har även köpt coca cola! Åååh Foofie är så klaaaad idak!


 

 

Secrets


Tidigt imorgon bitti åker jag hem igen, och det är en fullspeckat schema jag har framför mig i veckan. Imorgon ska jag hem, se desperate housewives (ÄNTLIGEN!!) ta det lugnt och ladda inför morgondagen. Då på onsdag ska jag på arbets intervju. Torsdag städa och fixa hemma. Fredag har jag tvätt tid och ärenden att uträtta i stan. Party på lördag. Dessutom sitter jag på en massa hemligheter just nu, but my lips are sealed. Annars hade det ju inte varit hemligheter längre eller hur. Så tyvärr, ni får inte veta något, moahahahahahaa!

Anyways... sovdags nu.

WTF?!



Varför i hela friden är alla så jävla fixerade vid analsex!? Jag får jätteofta mail på olika communitys där snubbar undrar vad jag tycker om analsex =S. Asså jag fattar inte, vad är grejen med analsex egentligen? Endel kanske gillar analsex men om ni frågar mig så tycker jag att det är överreklamerat. Sen fattar jag inte vad en random snubbe har för nytta av att veta vad en random brud tycker om analsex? Gör en undersökning istället om du nu är så jävla nyfiken. Samma sak med snubbar som addat en på msn alldeles out of the blue och sen det första dom säger är att dom frågar om man gillar analsex eller liknande, dom åker på blocken direkt. Tror dom seriöst att jag kommer sitta och slösa tid på att konversera med en sådan idiot?! Eeeeh nej tack. Jag har bättre saker för mig än att sitta på msn och förklara för någon random jävla snubbe vad jag tycker om analsex. Hujedamej säger jag bara.

Getingar


Man ska inte kasta getingar i garderoben.

Foofie ledsen



Alla har blivit bjudna till blog awards, utom JAG!! ORÄTTVIST!!




Foofie ledsen i ögat!

Den kinesiska zodiaken


Foofie, född 1989 = Orm

(Tog med det som stämde helt eller delvis på mig, det som inte stämde har jag utelämnat)







Ormar är romantiska och charmerande. De är djupsinniga och alltid lite mystiska. De är graciösa och talar lent. De älskar en bra bok och beundrar konst mycket. De har en förkärlek för allt det fina i livet. Ormar litar helt på sig själva och har sällan fel. Bakom denna sofistikerade front, är ormen ofta vidskeplig.

Ormar har god hand med pengar. När pengar behövs så finns de där på något sätt. Trots sin tur med pengar skall en orm aldrig spela. De kan lida stora förluster men som tur är lär de sig fort. När de väl har gjort ett misstag, upprepar de inte det igen. De förlåter inte heller dig om du bryter ett löfte. De är skeptiska till sitt sinne men behållet det för sig själva.

Deras datoraktiga hjärna arbetar alltid på en komplott. När du har förargat dem hör du deras isande kyla istället för arga ord. De bidar sin tid för hämnd så se upp om du har förargat dem. Ormar klär sig elegant, är väluppfostrade och alltid diskreta. Även om de uppträder väldigt belevat är det svårt att se vad som händer under ytan. De gömmer sina sanna känslor väl. Deras handling är väl planerat sedan lång tid. De håller sina positioner in i det sista. De kan lätt undfly dig. Just när du tror att du har dem kommer de med en undanmanöver.

Ormar blir bra politiker eller diplomater då de kan förhandla om precis allt! De har även en stor portion humor. Även i spända situationer kan de lätta upp atmosfären. De tappar aldrig gnistan, inte ens när de själva ligger risigt till. De behåller alltid sin skärpa i tanken, även under en kris eller i underläge.


 

Ormar har en underbar hy. De har en klassisk kyla och aura. De älskar dyra saker. En orm sparar hellre sina pengar för att köpa originalet än att köpa en billig kopia. Ormar beundrar makt och omger sig själv med framgångsrika människor. Deras många talanger och naturliga ledarstil gör dem eftersökta som just ledare. Människor beundrar och stödjer ormar, även om de inte förstår dem helt.

Oavsett vad som händer så märker man alltid en orm. De vet hur man skall använda människor och situationer som uppstår. De är ödesbestämda att få framgång och berömmelse.

Helgen


Helgen i kort sammanfattning i form av bilder:










I can has cheeseburger



Man ska inte kasta pil i kuvös

Visningsbild på msn


Det är några stycken som bett mig byta visningsbild på msn, för att den är tråkig? Okey bilden är grovt redigerad men det är min signaturbild, min logga, ungefär som batmans logo i skyn. Varför ska jag byta bort den? Jag ger väl blanka fan i om någon tycker den är tråkig liksom. Det är fan deras problem, inte mitt. Sen kan man ju fråga sig om det vore givande på något sätt överhuvudtaget att fortsätta konversera med någon som hakar upp sig på om ens visningsbild är tråkig. Vem fan bryr sig? Det som är huvudsaken är väl ändå om personen i fråga är intressant och att man har givande konversationer med denne. Är man bara ute efter något fint att vila ögonen på så finns det ju gott om lämpliga sajter för det ändamålet.


Och för att spinna vidare kring detta så...


Blir jag ofta besviken när jag chattar med nya personer på msn... Jag är ute efter intellektuella, självständiga, självsäkra, färgstarka personligheter. Men ni anar inte hur mycket idioter det är som addar mig på msn. Det är egentligen ganska fånigt hur ofta jag blir besviken över alla korkade typer, jag borde ju ha lärt mig vid det här laget. Visst min msn adress står öppet på helgon, men jag hoppas ju på att om någon nu addar mig på msn, att dom addar mig för att jag verkar vara en intressant person som dom kanske kan ha givande konversationer med. Jag blir irriterad när det är uppenbart att någon bara tvärkikat i mitt galleri och sen addat mig utifrån vad dom såg på bilderna. Sånt märks ju extra tydligt när dom förklarat att dom hittat ens msn på helgon och sen börjar fråga saker som står klart och tydligt på min presentation, såsom hur gammal jag är eller vars jag bor. Ja ni, den enkla lösningen får nog bli att jag gör så att min msn inte syns så dom får helt enkelt fråga efter min msn.

Ja, jag är less på ärthjärnor

 

Saknar


Suck, vad jag saknar att ha hund. Det skänkte så mycket glädje. Men det dröjer nog länge innan jag kommer ha möjlighet att äga hund igen. Kom ihåg att jag finns ifall ni skulle behöva hundvakt någon gång, ställer gärna upp.



Boston Terrier


Chinese food



Ja idag blev det kinesiskt till middag. Oj så gott, åt min favorit som vanligt. Nu sitter jag här med coca cola och lördagsgodis och funderar på om man skulle ta och se en film. Det är fan inget bra på tv ikväll och pappa har en samling med dvd filmer så. Det är rocktoberfest på hotell valhall ikväll men jag tror inte jag far dit, vafan kul att fara dit helt själv liksom och känner inte en jävel i den här stan. Nja jag tror jag stannar här och fiser i mina mjukisbyxor istället.


Fiddelimumma


Blir som smådåligt med uppdatering även om jag bara sitter här i pappas lägenhet och ugglar större delen av dagarna. Men saken är ju den att jag sitter ju inte på min dator och där har jag ju allting så fint sorterat och ordning och reda, men här kan jag liksom inte göra några förändringar för då bli far skogstokig och vet inte vad som är vars och var som är vad osv. Det känns liksom inte helt rätt när man inte sitter på sin egen dator.

Hursomhelst så känner jag mig fnissig och jag är allmänt tisslig och tasslig, känns som att jag sitter inne på tusen hemligheter. Men det är tyvärr inget som jag kan delge er för tillfället.

Saknar för övrigt att röja och leva rövare med sockersöta tösen McKie, party du och jag snart snuttan!

Jag ska på arbetsintervju nu på onsdag btw, wish me good luck!




Apelsiner



Du ska inte kasta apelsiner i trapphus.

Kenzas boyfriend



Kenza har just gått ut med vad hennes pojkvän heter. Innan har det varit hemligt för att hon varit rädd att folk ska förstöra och lägga sig i osv. Hemligt förhållande... det känns lite som om det är på lågstadie nivå. För det var senast i lågstadiet som det var hemligt när man var ihop med någon, ni vet på den tiden då man "frågade chans". Jag tycker det är lika bra att säga på en gång att man är tillsammans med någon som heter "blabliblublä" men att man kommer inte att skriva om det i bloggen, då slipper man ju att folk spekulerar och att folk börjar säga sig veta vem hon är tillsammans med (när dom egentligen inte vet, men dom tror att dom vet), och man slipper en massa missförstånd etc etc. Nä asså det där med hemliga förhållanden det har man som vuxit ur tycker jag. Det ska isf vara under speciella omständigheter om man ska ha ett hemligt förhållande för att det inte ska vara fånigt, extremt svartsjuka expartners eller dylikt. Kenza är en känd bloggprofil, då är det jävligt svårt att lyckas hålla ett förhållande hemligt och att se till att folk inte börja spekulera. Jag tycker det verkar lönlöst, iaf om man heter Kenza.

Orientaliskt


Idag blev det orientaliskt till lunch. Middag får vi väl se. Sen ikväll blir det jordgubbar =). I helgen är det bara slöa och svulla och lyxa som gäller.

Höga på svamp


Nu är jag i Kalix sedan länge. Vi har käkat chicken fajitas och jag har hällt i mig snart 2 liter coca cola!


Här kommer lite bilder på hur det ser ut när farsan min och hans fru blir höga på svamp!