Inaktivitet


Det har inte blivit några inlägg här i helgen. Och jag tänker inte fåna mig och be så mycket om ursäkt till mina trogna läsare eftersom att ni är också människor som förstår att ibland har man helt enkelt bara vettigare saker för sig än att blogga. Jag tycker det är så fjolligt när bloggare ber om ursäkt för att dom varit inaktiva och skrivit lite inlägg, dom tar sina bloggar på alltför stort allvar. Seriöst, en blogg är en kul grej liksom, det är inget som du ska behöva känna ångest över för att du inte levererar intressanta och bra inlägg eller få inlägg. Om du får ångest över att du inte skriver tillräckligt intressanta inlägg eller över att du skriver för få inlägg så mår du antagligen bättre av att helt enkelt inte blogga. Och ja, det finns dom bloggare som mår dåligt och får ångest över att dom känner att dom måste skriva intressantare inlägg än alla dom andra bloggarna osv. Men seriöst, hur sunt är det på en skala? Visst, det är askul med en blogg som ofta uppdateras men man har ju full respekt över att personen bakom bloggen har ett liv och kanske inte ständigt kan leverera rykande färska inlägg.

Jag ser bloggen som ett bra sätt att låta mina vänner (typ dom som man kanske inte träffar varje dag) veta vad som händer i mitt liv osv. Sen är det även ett bra ställe att uttrycka sina åskiter på också, jag vet att det finns forum för det men forum är inte riktigt min grej. Det är väl kanske inte direkt så att jag försöker nå ut till en viss typ av målgrupp eller så via mina inlägg, jag bjuder ju på lite allt möjligt. Jag skriver ju helt enkelt vad jag känner för och framförallt NÄR jag känner för det. Har jag inget vettigt att skriva eller tillföra, nej då skiter jag i att skriva. Jag tycker det är onödigt att skriva inlägg som "hej bloggen, jag är jättetrött och orkar inte skriva något vettigt nu ska jag sova god natt" vad ger ett sånt inlägg egentligen? Det tillför ju ingenting, är man trött och har inget vettigt att skriva nej då skiter man ju i det. Man behöver ju inte uppdatera bara för uppdaterandets skull. Jag tycker det är bättre att skriva intressanta inlägg sällan än att skriva onödiga inlägg ofta. Ja, det är precis som ni misstänker... Jag har inte tillägnat mitt liv åt bloggen.

Bloggen är inte mitt liv. Det blir bättre inlägg när du bloggar sunt än när du bloggar för att inte få ångest.


Peace!


Våffeldagen


Idag är det våffel dagen och det är klart jag tryckt i mig lite våfflor! Jag tänkte bjuda på en dikt som en bra avrundning på våffeldagen. Den handlar dock inte om våfflor, men om slim shady minsann!

I love you baby said slim shady to his baby.
She looked at him sadly because she
new she was such a fatty.
Her name was Patty she was
about to marry her brother Larry.



Hahaha!

 
Det här är seriöst den roligaste lappen jag någonsin sett på en anslagstavla!




Det står: " Tjena :-P. Nu är det så att min katt Goddsilla inte är där han borde vara. Syntes sist hemma.
Om du ser honom "tipsa" honom åt mig, han vet för mycket! Obs! Katten röker inte jag tycker bara det vore festligt"

Sen hade han massa sånadär lappar man rycker med hans e-mail adress på :D.
Hilarious!


Festen


Ja, som dom flesta vet vid det här laget så fyllde jag 20 igår. Jag var på systembolaget för första gången och ja, det var en väldigt underlig upplevelse. Det kändes liksom "men...här får jag inte vara ju" eller något sånt hehe. Och hon som satt i kassan sa grattis haha ^__^. Det var en väldigt lyckad fest iaf. Jag hade jättekul och dansade och skuttade en hel del, så nu har jag träningsvärk i vaderna och kan inte riktigt gå normalt haha =D. Så man är väl lite sliten idag hehe. Det var ju en hel del folk också, vi uppskattade att vi hade varit uppåt ca 35 pers sammanlagt under hela kvällen. Inte alla sammtidigt då men folk kom och gick hela tiden ju. Jag ville hursom helst tacka alla som kom för en underbar och lyckad födelsedagsfest! Ni rockade! \,,/ (^__^) \,,/

 

Hahaha!

Hahahaha ååååh jag håller på att avlida av skratt!



Angående Lemon tree (dagboksinlägg skrivet 28 feb):
That is REALLY GOOD! Do you have it recorded?




Asså seriöst jag hade publicerat en låttext  "Lemon tree" av Fools Garden i ett dagboksinlägg
på ett community som jag är medlem på och en snubbe som är 38 skriver till mig och berömmer
mig för att han tror att det är JAG som skrivit texten. Seriöst  snubben är 38 fucking jävla år och har
inte hört Lemon tree, vad är det för fel på människan?? :D

Åh jag skrattar så jag kan inte andas, hahahahahaaa!!

Lolz


Danne säger: Visst har de sådana där förvaringsfack på busstationen så att man inte behöver släpa med sig väskan till partyt?

Foofie säger: jo det finns såna på bussgrillen på busstationen det kostar en timma och du får ha väskan där i ett dygn skulle jag tro.



Haha det är ju tur att man är virrig eller något :D

Välkommen till min nya blogg!


Hej allihopa! Detta är nu min nya blogg som jag kommer att skriva på istället för på min gamla blogg på blogspot. Det är några st som länge tyckt att jag skulle börja skriva på blogg.se istället för på blogspot. Och jag tänkte när det nu ändå var aktuellt med en hel renovering på min gamla blogg så tänkte jag varför inte byta blogg helt och hållet? Så som ni kanske märker så är denna blogg länkad i min gamla blogg och min gamla blogg kommer att vara kvar tills alla hittat till min nya blogg. Sen kommer jag att ta bort den. Men spara min blogg i favoriter eller bokmärken eller hur ni nu gör för att hålla ordning på era sidor/bloggar osv så har ni lättare att bara klicka er in så ni enkelt kan läsa min blogg varje dag, för det gör ni va? Man ska läsa min blogg flitigt varje dag ^__^