I natt jag drömde


Tänkte bjuda på en gamal svensk goding. Enjoy

 

 

Lila naglar


Jag har lila naglar och nu är det sängdags. More updates tomorrows.AVPR


Alien vs Predator var en rätt jävla grym film, nu är det dags för Alien vs Predator Requiem!Hey Vasquez


Då har man varit och klippt sig, det blev riktigt bra. Nu sitter jag med hårfärg i håret, ska skölja ur det snart. Under veckan har jag sett alla alien filmerna, ikväll är det dags för Alien vs Predator. Klockrenaste kommentaren i andra filmen haha.

Där satt den


Sådärja nu har jag betalat räkningarna och sånadär nödvändiga grejer. Har även bokat en klipptid på attityd på fredag. Sist jag klippte mig var i slutet på juni 2008, så ja det börjar väl vara dags nu igen. Talar inte om hur jag ska klippa mig, det får bli en överaskning. Färgade ju håret för inte så längesen, jag upptäckte att det inte riktigt varit tillräckligt med färg. Har nog lite för långt hår för att det ska räcka till. So I figured om jag färgar det igen sen när jag klippt mig så blir det nog bättre. Oj tusan vad tiden går fort, nu måste jag isäng. Börjar kl 08 imorgon bitti, jobbar delat pass, ledig fredag, jobbar lördag, ledig söndag. Tack bra då vet alla det. Tjallah!

Frisyren jag klippte i slutet på 9:an, även då klippte jag mig på attityd.

So kissie style!


Narcissistisk personlighetsstörning är en personlighetsstörning som kännetecknas av narcissistens extrema känsla av självhävdelse, bristande verklighetsuppfattning, sitt stora behov av att befinna sig i centrum och brist på empati. Denna patologiska narcissism skiljer sig från den naturliga narcissismen vi alla bär på, känslan av att vilja vara omtyckt. Personer med denna störning utmärker sig genom krocken mellan två motsatta självbilder - den idealistiska bilden av sig själv som storslagen och grandios, gentemot känslor av skam och självhat. I relationen med en partner kan narcissisten inledningsvis vara utomordentligt charmerande och karismatisk, för att plötsligt växla till ett obehärskat och kränkande beteende. Narcissisten har ett behov av att ha kontroll och kan i relationen te sig maktfullkomlig och/eller paranoid. Kontrollbehovet kan ta sig uttryck i ett tvångsmässigt beteende som han själv ser som fullt naturligt och där han kräver efterlevnad av omgivningen.

Alexandra "Kissie" Nilsson

Individen uppvisar ett ihärdigt mönster av grandiositet (i fantasi eller beteende), behov av beundran, brist på empati, börjar i det unga vuxenlivet och finns i varierande samband indikerat av fem (eller fler) av följande:

  1. Har en grandios självbild (till exempel överdriver framsteg och talanger, förväntar sig att bli betraktad som överlägsen utan lämpliga meriter).
  2. Är besatt av fantasier om obegränsad framgång, makt, briljans, skönhet, eller perfekt kärlek.
  3. Tror att han eller hon är "speciell" och unik och bara kan bli förstådd av, eller bara borde umgås med, andra speciella eller högstatuspersoner (eller -institutioner).
  4. Kräver stor beundran.
  5. Har oresonliga förväntningar på speciella förmåner eller omedelbar respons på hans eller hennes förväntningar.
  6. Är interpersonellt exploativ, det vill säga utnyttjar andra för att uppnå sina egna mål.
  7. Brist på empati; är ovillig att känna igen eller identifiera sig med andras känslor och behov.
  8. Är ofta avundsjuk på andra eller tror att andra är avundsjuka på honom eller henne.
  9. Uppvisar arrogans, hotfulla beteenden eller attityder.Alien och choklad


Jag har kommit hem för ett litet tag sedan. Har duschat och käkat lite smörgås till middag. Hade tänkt se Alien 2 ikväll så jag har laddat upp med choklad och coca cola. På tal om choklad. Innan jag började med min medecin så hade jag knappt ätit choklad alls på ett halvår, tyckte typ inte ens om det. Men nu är det så gott så gott sedan jag började med medecinen. Och det får inte vara såndär billig skit heller, njä det ska vara Lindt choklad helst... Marabou funkar också. Så jag ska se Alien 2 och mysa och sen är det sängen som gäller igen, börjar jobba kl 08 imorgon bitti. Over and out

Bild från IMDB

Jobb jobb jobb

Yes, så är det. Jobba, jobba och jobba. Så nu är det sängen som gäller. Smell ya laters

Nostalgi del 19


Trästock i en kvart


Här kommer bilderna från gårkvällen. Det var fest hos Lina för att fira att hon och Markus förlovat sig samt att Tommy fyllde år som var uppe och hälsade på! Blev inte så mycket bilder. Vi drog till trästocks och var där i en kvart och sen for vi igen haha. Men kul var det =D

Det börjar bli tradition det här att jag ska dricka ur happymuggen

Födelsedagsbarnet!

Jag och Markus tog kort på varandra

Lina och Tommy

Lina, Tommy och Jessica som är Jennies syster, jättelika är dom.

Mullster och the kangelbär var också med och firade

 

 

Hurry hurry rice and curry!


Oj oj oj måste skynda mig, nu äre party!Vi kan ju iaf låtsas att det är inne att se ut såhär...

Color


Nu ska jag färga håret! Här kommer en före bildJa, jag ser lite mongoloid ut idag, kan bero på att jag inatt drömde att en blå varelse med glasögon stod i mitt sovrum. Fan vad förbannad jag var på den där blå fjanten som störde min sömn, i drömmen försökte jag skrika och skrika åt den att försvinna men inga ljud kom fram. Försökte sparka på den också men kroppen var sådär seg som den är i drömmar ni vet. Men nu ska jag färga håret och bry mig lite om mitt utseende för en gångs skull. Kanske jag lackar naglarna till och med, vi får väl se. More updates när håret är färgat och torrt.

Friday night


Jag slutade 20:00 ikväll och inte 21:15 som jag skrev igår. Men det har ändå varit en lång dag. Började 08:00 imorse, lunch 12:00-16:00 och sen slutade jag 20:00. Mellan 16-20 tog jag ett enda samtal haha, på fyra timmar fick jag ett enda samtal som varade i typ 15 minuter så det var rätt segt.

På lång lunchen for jag och Bull och handlade. Sen när jag slutade for jag och Bull och hämtade mammas lille kissemiss Shadi som jag ska låna några veckor så Prisma har en lekkompis när jag är borta så mycket när jag jobbar. Jag har märkt att hon blivit lite ledsen då hon fått vara ensam så mycket och jag ska ju jobba en månad till och hon kan inte vara ensam så mycket. Första stunden gick rätt bra, dom nosade på varandra och tittade på varandra och sa inte så mycket. Just nu vetefan, dom jamar lite konstigt åt varandra och har fräsit lite grann. Tror mest det beror på att Shadi haft en jobbig dag. Jag tror det blir bättre sen.

Har äntligen fått trycka friscomål med mozarella sticks och green & garlic dip and it was goood. Tar det chillidill resten av kvällen. Imorgon blir det lång sovmorgon, försökta städa liiite grann iaf, färga håret och sen lite party party till kvälls. Om det är fint väder på söndag så drar jag och Jennie till vitbergsbadet och glassar, måste passa på innan hösten kommer. Har inte badat något än i sommar så det börjar bli dags. Usch bikini ångest. Jag kanske inte är slimmaste bruden men jag har fan saftig stjärt och är stolt över det. Big booty bitches ska det va, ni vet.

Nu har jag inget mer att tillföra, more updates tomorrows
Almost friday


Har kommit hem, duschat och druckit vaniljte och nu är det snart dags för sängen. Jag bestämde mig för att den här veckan skulle gå fort och det har den och det är bra, för imorgon är det fredag och löning. Då ska jag mysa hemma och kanske städa lite grann om jag orkar. Har inte städat hemma på flera veckor för jag har varken hunnit eller orkat. Antingen har jag festat på helgerna eller så har jag varit för trött. På tal om fest så verkar det som att det blir fest på fredag. Jag jobbar till 21:15 imorgon så jag kommer nog inte orka, kommer bli så sent också om jag ska cykla hem som en idiot och sen våldsduscha så missar jag ändå halva festen. Men det är fest på lördag också och då är jag ju ledig så då kommer jag hinna vara med från början.

Jag har fått bonnbränna, det är int najs!

Nä men nu är det fan dags för sängen, börjar kl 08 imorgon bitti.
Nighty night ya´ll!zZzZzZz


Just nu är jag bara jävligt trött.
Längtar till löning på fredag.
Nu ska jag isäng. Natti natti

En dag i taget


Just nu får jag ta en dag i taget. Jag vill inte låta otacksam men det är rätt tufft att jobba heltid samtidigt som man ska tampas med biverkningarna från min antidepressiva medecin. Prova själva att gå från att vara djupt deprimerade och majoriteten av dagarna går ut på att ligga i sängen och försöka bestämma sig om man ska kliva upp eller om man bara ska ligga kvar, inte orka hålla rent och fint hemma, ibland inte ens orka svara i telefon när någon ringer/inte orka träffa någon eller inte ens orka gå utanför dörren ... till att jobba heltid och den lilla energi du har ska räcka till så mycket, orka cykla drygt en mil till jobbet, orka fixa matlådor, orka tvätta kläder så du har något att ha på dig, orka träffa folk varje dag (ganska oundvikligt), se till att komma i tid till jobbet. Det är inte det lättaste när jag samtidigt ska tampas med att medecinen ger mig yrsel och dåligt i magen, samt att den gör mig rätt trött och dåsig. Jag har inte mycket till liv just nu och jag hinner liksom inte känna efter hur jag mår under veckorna. Dagarna ser ut ungefär såhär: stiga upp, cykla till jobbet, jobba all day long, cykla hem, slänga sig i duschen, knapra i sig lite mat/smörgås om man hittar någon, och isäng så fort som det bara går. Jag antar att medecinen börjat hjälpa en del iaf eftersom jag somnar om kvällarna, men jag är så grymt trött om morgnarna. Just nu tar jag en dag i taget, annars orkar jag inte.

 

 

Än sen då?


Asså seriöst jag fattar inte. Om nu Littorin har köpt sex av en prostituerad, än sen då? Vem bryr sig? Det är väl hans ensak i så fall. Om Foki dricker en smirnoff ice eller två, vem bryr sig? Hon är myndig och då får man dricka alkohol.
Att folk orkar hetsa upp sig så mycket över vad andra människor gör, jag förstår inte hur dom bär sig åt för att palla med att bry sig så mycket över saker andra människor gör. Nä allvar, vi behöver spänna av lite och bry oss mer om sånt som faktiskt berör oss. Och då menar jag inte "sköt du ditt så sköter jag mitt" jag menar bara att det är enbart a waste of time att sitta och reta upp sig på vad Kissie skriver på sin blogg te.x. Så ta det lite chillidill så blir det nog bra ändå.

Btw så har jag slut cigg och bara 27 kr att leva på till på fredag, någon som vill skänka några kronor till en stacaks röksugen Foofie?

Vitlöks salami


Idag har jag fått sluta tidigare än tänkt, skulle ha slutat jobbet om 25 minuter egentligen. Men det ringde så lite så det kändes bra att få fara hem tidigare. Har hunnit ta mig en kall dusch och nu sitter jag och smaskar på lite vitlöks salami som mamma skickade med mig då jag var hos henne igår. Imorgon har jag sovmorgon till kl 10:30 och jobbar till kvälls någon gång. Nu ska jag bara slösurfa och ta det lugnt resten av kvällen och sen ska jag lägga mig och läsa och sen sova.

 

Min favvo just nu helt klart haha!

 

Nostalgi del 18


Dags för söndags nostalgi igen dårå. Jobb imorgon så nu äre go natt!

 

Saturrrday


Ja idag är det lördag. Jag har sovit typ hela dagen för att återhämta mig efter arbetsveckan. Har inget att göra just nu. Har inte så jättegott om pengar just nu, men annars hade jag dragit till MAX och käkat ett friscomål med mozarella sticks och gren & garlic dip. Det får vänta till nästa helg då jag har fått pengar. Jag funderar på att lira the sims 3 drömjobb några timmar, jag mår inte så bra idag känner jag och då kan det kännas nice att bygga upp ett perfekt och lyckligt virtuellt liv i the sims. Är så sugen på cola och godsaker, har ätit upp pepparkakorna från i julas i ren desperation efter sötsaker. Medecinen jag har börjat med har en bieffekt som gör att jag får ökad aptit efter lite allt möjligt. Men imorgon fyller mamma år som jag nämnde i något tidigare inlägg och då blir det nog lite gofika, får hålla mig till imorgon och spela the sims under tiden för att ha annat att tänka på.


Kommande vecka kommer se precis likadan ut som den som varit, så det gäller att vila upp sig och ladda inför den kommande veckan så man orkar med den också. Nej nu är det the sims tajm, later folks!

Lång dag


Det här har varit en lång dag, jag har varit igång sedan 7 imorse. Började jobbet kl 08 till 12 då jag hade lång lunch (delat pass) till kl 16 sen jobbade jag till kl 19:30 ungefär. Det är två mil att cykla fram och tillbaka från jobbet. Sen när jag kom hem hade jag tvättid, så jag började med första tvätten direkt. Nu har jag tvättat fyra tvättar och var klar för bara ett litet tag sedan. Ena tvättmaskinen i tvättstugan var trasig så det fanns bara en. Har även tagit mig en dusch och glidit i myskläder. Känner mig allmänt sliten och stel efter den här dagen, tur det är helg! Nu är klockan efter 1 på natten och det är dags att glida ur myskläderna igen och lägga mig till sängs. Sova, sova, sova, säng, säng, säng!

...Sovdags...

Flippat


Ja som de flesta vet vid det här laget så jobbar jag numera som telefonist för Com Hem kundservice. Idag var den mest flippade dagen på jobbet hitils. Imorse ringde en kund och gnällde över 3 kr för mycket på dennes faktura som jag fick justera bort, det kostade kanske någon krona att ringa för att gnälla över dessa 3 kr för mycket så kunden gick väl + - 0 där. Sen blev jag mer eller mindre uppraggad av en annan kund som ringde, det var en kul omväxling från att bli gnälld på. En kollega berättade att en kund ringt henne medans han satt och onanerade haha!

Så ja den här dagen har varit lite flippad på jobbet. Imorgon är det fredag och sista arbetsdagem för den här veckan, så det känns skönt. Jag ska inte göra ett skit i helgen, bara ta det lugnt och vila. Mamma fyller år på söndag så då ska jag dit och fika, det är väl det enda som är inplanerat inför helgen. Men nu är det nighty night för mig som gäller.

Detta vore inte helt fel...

Foofie längtar till


Jag längtar till hösten, då löven ser ut som rostbiffar
på marken och luften är sval.Sen längtar jag tills jag blir pensionär också.

Dag 4


Efter den här dagen är jag bara så jävla slut, det var det enda jag ville skriva.
Tur att jag har sovmorgon imorgon. Nighty night ya'll!Thong song


Ikväll tänkte jag bjuda på en goding från slutet på 90-talet.

Nostalgi del 17Walk like an egyptian

Ja ordentligt med röj blev det då igår kan jag tala om, är så jävla sliten idag. Steg upp ur sängen ganska nyligt, har ätit smörgås med jaktkorv på och druckit vatten. Det blev mycket bilder igår, så jag tänkte som så att jag skulle återberätta gårkvällen med hjälp av bilderna. Enjoy!

Ja, här har vi då en facelook bild på mig. Kvällen började med att Jennie anlände, vi korkade upp vinet och satt och snacka. Jag drack Black Tower och Jenie drack Relax, båda riktig goda vita viner.

Sen när folk blivit tillräckligt dragna så blev det pusskalas! Vi snurrade en flaska och man skulle kyssa den som flaskan pekade mot, och sen skulle den som blivit kysst snurra flaskan osv osv. Pojkarna vågade inte riktigt pussa varandra dock hehe.

Men vad händer här då?! :-O

Jennie och Emelie ramlar när dom hånglar upp varandra haha! Samtidigt så lyckas dom spilla så Emelie landar rakt i det blöta haha!

Emelie fick låna min hårtork så hon kunde blåsa sin tunika torr. Sjävklart skulle detta dokumenteras!

Dessvärre övergick det till modell fotosession haha.

Allmäna tokerier haha =D

Vi drog vidare till Emelies hotellrum där det fanns champagne och choklad.

Tjejerna provar sängen haha!

Utsikten från hotellrumet, långt ner, det är på sjätte våningen.

 

Efter det for vi in mot stadsfesten, jag och Jennie hade biljetter redan så vi gick in före. Dom andra hade inte det dessvärre så dom var tvungna att ta ut pengar för att betala in sig på plats, så vi tappade bort dom. Jag och Jennie drog till Johanna på kullen där vi drack cider, dansade, träffade folk och bråkade med ett gäng brudar vid bajamajorna haha. Sen ville vi gå vidare så vi skulle tvärsvepa det sista av cidern, då gick det inte så bra för mig som spydde haha. Det kom 4 väktare och 2 sjukvårdare som skulle kolla till mig och höra hur det var med mih "ja nu mår jag bra!" sa jag haha. Men vi blev utslängda ändå haha =(. Sen blev det fyllekäk på MAX och sen for jag hem och lade mig. Men jag hade jävligt roligt, det här får vi göra om någon gång hörni! =D

 

Nu ska jag ta mig en dusch och sen ska jag bege mig till coop för att panta lite haha.

 

 

Macarenas


Nåväl, den här dagen har då gått lite bättre iaf. Och man märker verkligen att stadsfesten är igång, det är fest överallt och det är massa folk ute. Jag har ju nyss kommit hem från jobbet så man var väl inte så pepp. Men imorgon gäller det att tagga till för då blir det röj med Jennie aka super hot niggah babe =D

Jag och Jennie

 

Fy faaan


Ja! Fy fan vilken dag det varit. Idag arbetade jag mitt första pass på Xzakt som comhem kundservice/faktura. Jag är helt slut i skallen, känns som om någon våldtagit den eller något. En av de första kunder jag pratade med satt jag i telefon med i 1½ timma ungefär för han vägrade förstå sin faktura. Sen har jag stött på en massa problem med kunder som jag inte kunnat lösa på egen hand och varit tvungen att fråga någon om hjälp ifall det funnits någon i närheten att fråga eller varit tvungen att koppla dem vidare. Vi har fått lära oss hur alla program funkar osv och vi har haft en genom gång om alla com hems tjänster. Men vi har aldrig blivit upplärda olika scenarion. Te.x om en kunde ringer och vill bla bla bla så gör ni si och så. Vi har bara fått lära oss hur programmen funkar och sen har vi fått medlyssna med andra ungefär hälften av utbildningsperioden, och nu ska vi sitta i telefon och hjälpa kunder.

Jag är jätteglad att jag har fått jobb, för jag vill ju jobba, men asså snälla kan jag inte bara få bli påkörd eller något och ligga i koma till i slutet på augusti... snälla snälla snälla. Allt är så svårt. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag måste orka det här i två månader. Men jag är fast, jag kan inte säga upp mig för då får jag inga bidrag. Nä nu måste jag isäng om jag ska orka, ska upp 06:30 imorgon för jag börjar kl 08.

HÄJDÅ!!

 

Brittan


Asså jag vet inte om det bara är ett uselt photoshop jobb eller vad det är, men det spelar egentligen ingen roll. För seriöst, Brittan bruttan är inte ens lite snygg längre.Whitney Houston är typ sönderpundad och dubbelt så gammal och ändå ser hon fan bättre ut asså.Brittan bruttan ser fan bara skev ut.

Demonia


Säljer nu mina fina platåstövlar, dom finns på traderaIt's not unusual


Lätt skönaste låten av Tom JonesNu är det dags för sängen! Mjeaow


Faster pussycat, kill kill!


Då var man hemma efter en lång dag på jobbet. Har duschat och nu sitter jag och äter middagen framför datorn, det är ett enkelt liv man lever. Sen ska jag göra absolut ingenting. Typ slösurfa, sen blir det sängen. Nja som sagt, inget vidare intressant liv man lever för tillfället. Men helgen blir kul! Laters

Mwaahahahah!

Tjolahoppsan


Oj oj, nu har jag duschat och fixat matlådor. Idag har vi fått schemat hur vi jobbar den här månaden. Jag kommer jobba mestadels delade pass. Det innebär att jag börjar på morgon kring 08 och har en lunch på ett par timmar och jobbar till kring 21 på kvällen. Veckan som varit har vi jobbat 08:00-16:45, då har jag sen kommit hem, slösurfat en stund, duschat och gått och lagt mig för att sova kring 20-21. Bloggen kommer bli aningens lidande av detta då jag i princip måste bums isäng när jag kommer hem kring 22 för att orka stiga upp igen 06 på morgonen efter.

Men misströsta ej, nu måste ni tagga till inför helgen. På lördag blir det förkrök hos mig inför stadsfesten då vi ska se E-type på kvällen, osa på facebook. Nu måste jag bums isäng, nighty night ya'll!

Foto: Nicklas/Sandra - Kreta

Funny stuff


 

Skön remix =)

 

Balkongfestival


Ja igår var jag på balkongfestival och såg mullster och the kangelbär. Jag orkade inte ta någon outfit bild, sorry.

Var tvungen att ta en rolig bild iaf.
FestivalbandKonsert!Publik

Romeo/Juliet

Swoshlish

Ikväll äre partey så jag ska kila iväg till systemet och införskaffa alcoholics. Kvällens tema hos Lina är white trash/redneck! Lägger upp kvällens outfit om jag hinner. Nu måste jag skynda mig, laters


Antidepp

Nu har jag fått en antidepressiv medicin utskriven som jag ska börja ta, den heter Mirtazapin. De ska hjälpa mot min depression och mina sömnstörningar. Jag har nyss börjat med dem så det kommer inte börja göra skillnad fören om några veckor. Så det blir nog bra hoppas jag. Det är så skönt med helg. Nu ska jag lägga mig och läsa och sen sova och imorgon blir det nog party. Laters

Jahapp


Fjärde gången gilt man fått nobben och blivit ljugen rakt i ansiktet då, det börjar bli rätt tröttsamt det här. Asså seriöst är det ens lönt att försöka längre? Jag borde ju ha lärt mig vid det här laget, jag är inte älskvärd. När man fått nobben för fjärde gången är det kanske dags att fatta det. Just nu orkar jag ingenting, jag vet inte ens om jag orkar leva just nu. Och det har inte enbart att göra med att jag fått nobben för fjärde gången om ni tror det, det är en massa annat som spelar in också. Jag skriver på ett tangentbord jag har lust att bara slita isär, men jag gör det inte, jag orkar inte. Kanske jag borde ringa någon och se om jag kan få proffesionell hjälp med det här, eller kanske jag bara borde skära upp armarna och lägga mig i badkaret. Kanske jag bara känner såhär just nu, kanske det går över, jag vet inte man kan ju hoppas. Men det värsta är nog att jag är helt ensam, det finns ingen jag kan ty mig till, ingen som finns där för mig fullt ut. Jag måste bära allt inom mig. Nä men på allvar, dra åt helvete.