Happy halloween!

Tiiiihiii!

^__^

Nya skor!

Här är mina nya skor! Fy fan vad skönt det är att slippa få sten i skon och bli blöt om fötterna hela tiden!

 

Min nya blogg!

Jag har senaste veckan jobbat en hel del med min nya blogg, det är bland annat därför denna blogg blivit en aning lidande. Jag kommer naturligtvis att fortsätta blogga på den här bloggen. Det här är ju min personliga blogg om mig och mina vardagsbetraktelser osv. Förhoppningsvis så får sig även den här bloggen en renovering till veckan.

Den nya bloggen kommer var betydligt mer fokuserad på min personliga stil vad gäller musik, filmer, litteratur, mode etc. I den bloggen kommer jag att skriva om allt som jag tycker rockar, den handlar om rock/metal musik och den alternativa kulturen. Så om det är något som tilltalar er så tycker jag definitivt att ni ska kika in, ni får jättegärna följa den via bloglovin' eller blogkeen och trycka på like knappen om ni gillar't!

Klicka på bilden för att komma till bloggen!Enjoy!

Vad är Foofie?

Eeeh, jag fick en "fråga" som jag tänkte svara på, haha.


För det första, din mamma är ett handikapp. Och för det andra, vet du själv vad foofie är för något? Det kan nämligen vara flera olika saker. Här är två exempel från urban dictionary:


Det kan även vara ett annat ord för fis, kommer ni ihåg Scrubs avsnittet när gänget är i en allvarlig situation varpå Turk säger att han är fisnödig då Carla svarar "don't you dare make a foofie!". Det är också ett relativt vanligt namn på hundar i USA, i ett avsnitt av Simpsons då Flanders fru har dött så dejtar han en kvinna vars hund heter Foofie.

I den här låten med Weird Al så sjunger han om att han har gjort en hemsida om sin hund, som råkar heta just Foofie!


Så bitch puh-leeaase, jag har nog bättre koll än dig vad gäller mitt nickname!

Och varför jag heter så? För att jag är coolare än dig!

Sorry men du blev just ägd!

 

Halloween hos Lina!

Bilder från halloween festligheter hos Lina!Någon blev visst lite för överförfriskad, haha!Partypeeps!En ond varelse och en luffareMer partypeepsEgo bild #1Ego bild #2Egobild #3Egobild #4Ego bild #5
Jag var trasdocka!

Hope...?

Jag har så mycket att skriva om egentligen... Men jag orkar bara inte just nu...

Konstverk

Kolla vilket fint konstverk jag gjorde på http://pixlr.com/editor/

VILL HA!!!

Who is Slipknot?

Haha aaw, Corey är så söt!

Desperata husfruar

Jag har sett de 3 första avsnitten på åttonde säsongen av Desperate Housewives, det är mer spännande än någonsin och det är så hemskt! För jag vet att det här är sista säsongen som görs! Man förstår ju själv att det går inte att hålla igång en sådan serie hur länge som helst med tanke på hur mycket som hänt och allt drama osv. Men på något sätt så vill man ändå aldrig att det ska ta slut. Jag har för tredje gången gilt sett om alla avsnitt från första avsnittet och nu måste man vänta i en vecka på varje avsnitt och sen kommer ett säsongsuppehåll över jul och nyår och det känns också hemskt jobbigt. Ska man börja se en serie så ska man börja se en serie som redan släppt en massa säsonger så man slipper sitta och vänta på nya avsnitt. Det är så jävla awesome att kunna sitta och se avsnitt efter avsnitt. Men snart kommer inga fler avsnitt av Desperate housewives och jag kommer att sakna det så mycket :-(

Boom crunch

Oktoberfest hos Thimmy the man ikväll, syns där!

Watch my shoes

Jag upptäckte just varför jag får sten i skon hela tiden...Dags för nya skor...

Feelin' it

A spark to pierce the dark

Det händer en hel del just nu. Både spännande, roliga saker och tråkiga och jobbiga saker. För min egen del så har det mesta ordnat upp sig. Har fått en del nya vänner och bekantskaper senaste månaderna, bland annat en speciell dam. Hennes första månader i norr har inte direkt varit något att hurra över men hon har min fulla support och jag tänker se till att alla vet vilka svin dom är. Dom jävla grisarna ska veta var skåpet ska stå. Vi brudar måste hålla ihop.

Jag tar ställning, behandlar man mina vänner illa då blir det dissen och onda ögat och i värsta fall får man känna att man lever. Fear the mighty Foofie. C'mon bro I got tiger blood. Och man tar ställning för sina vänner, så är det bara, thats how I roll.

På lördag är det fest och jag ser fram emot det som fan! Jag har festat nykter hur länge som helst men på lördag då jävlar smäller det haha, det kommer bli awesome! Hoppas att alla kan komma. Jag och Thimmy planerar en fest någon gång kommande månaderna och det kommer också bli fucking awesome! Och jag har kommit på värsta roliga dansen, det är i samma stuk som "Lina-dansen" för dem som känner till den hehe ;-). Im a total frickin' rockstar from mars.

Kanske gör en vlog sen och visar om ni vill haha, kan visa både Lina-dansen och Foofie-dansen!

Nu har ni fått en liten rapport! Nu ska jag fixa musik listor. Todeeels!

Jag kan också se pretto ut!

Sweetheart

Helgen var minst sagt intressant. Det blev nykter utgång både fredag och lördag, och träffade massa trevligt folk. Hade sovkamrater både lördag och söndag hihi! Idag blev det latte i solen och sen lunch med Jennie. Nu är jag hemma igen och tar det lugnt resten av dagen! Fest i helgen igen!