Minns ni?

Minns du barnprogrammen?

[x] 100 kilo godis
[x] Abrakadabra
[ ] Allis med is
[x] Anki & Pytte
[x] Arthur
[x] Babar
[x] Bananer i pyjamas
[ ] Barnen på luna
[ ] Barnens detektivbyrå
[x] Bert


[ ] Biker mice from mars
[x] Brum
[x] Bröderna Fluff
[ ] Bullen
[x] Dagensvisa
[x] Disneydags
[ ] Dj kat show
[x] Doktor mugg
[x] Doktor snuggles
[x] Doug


[x] Ducktales
[ ] Ebba & didrik
[x] Fem myror är fler än fyra elefanter
[x] Hajk
[x] Hjärnkontoret
[ ] Ika i Rutan
[x] Joelbitar
[ ] Jupiter
[x] Kalles klätterträd
[ ] Kannan


[x] Kenny starfighter
[x] Kosmos & kattis
[ ] KTV
[x] Leksakernas hemliga liv
[x] Lilla aktuellt
[x] Lilla sportspegeln
[x] Långbens galna gäng
[x] Nalle har ett stort blått hus
[ ] Olle ek
[ ] Pellepennan & suddagumman

 

[ ] Pip-larssons
[ ] Pippi pelikan
[ ] Planeten pi
[x] Pokémon
[x] REA
[x] Rummel & rabalder
[x] Rädda joppe - död eller levande
[x] Skrotnisse & hans vänner
[ ] Skuggornas hus
[x] Teletubbies


[x] Trasdockorna
[ ] Tarzan & banarne
[ ] Williams önskestövlar
[ ] Volrammos
[ ] ÖkenbioDock måste jag säga att dom glömde ett viktigt barnprogram i den listan! Nämligen my little ponys!
Det tittade jag mycket på när jag var liten.
My litte pony

Dusch


Sådärja, nu har man då tagit sig en dusch. Och oj så skönt det var! Jag hade ju inte duschat sen i fredags före det. jag duschade inte innan vi for till lassa för jag var ju inte direkt berred på att bli kvar där. Sen orkade jag inte duscha när jag var där heller för jag hade ju droppen i större delen av tiden. Men fy satan så besvärligt det var att duscha, det sved ju så hemskt i armvecken! Ser ut som ett knarkarluder i armvecken men vad kan jag göra =P. Känner mig för övrigt lite svag och öm i armarna så jag vill inte anstränga mig i onödan och vill mest bara ta det lugnt.
Foto: El Miko!

Hej


Hej på er alla. Det har inte blivit mycket uppdaterat här på senaste. Ja de beror på att jag varit inlagd på lassa sedan i söndags. Bull Skjutsade dit mig på söndagsmorgon eftersom jag hade haft ont i höger sida av magen sedan dagen före (dvs lördag). Vi kom väl till lassa kring 11 tiden kanske. Sen fick jag träffa en undersköterska som undersökte mig sen fick jag komma vidare och gjorde en kissprov, sedan blev jag ytterligare undersökt av en doktor som tog blodprov på mig, jag lag och väntade på svaret från blodprovet i ca tre timmar så jag var otroligt less. Till slut kom en doktor som undersökte mig ännu mer sen så kom dom fram till att det var bäst att jag lades in. Jag fick inte äta eller dricka något ifall det kunde ha varit något fel på blindtarmen (ifall de skulle bli aktuellt med operation) så jag låg på dropp och det var så jävla jobbigt och smärtsamt. Jag bröt ihop flera gånger och grät, och en sköterska kom och undrade hur det var med mig, då drog jag till något om att jag saknade min kattunge. Jag orkade inte förklara att det var jätteobehagligt för mig att ha en kanyl i handen och att det var jobbigt att höra tanterna som låg i samma rum gråta och oja sig. På tisdagen kom Bull och hälsade på mig, när vi satt ute och rökte så höll jag på att svimma, av vad vet jag inte riktigt. Men det gjorde oerhört ont i hela underarmen antagligen pga droppen. Sen stängde dom av droppen då slutade det göra ont. Efter många om och men så slapp jag tillslut droppen och fick lite käk. Sen idag blev jag utskriven och fick åka hem. Dom hittade heller aldrig vad som var fel, men enligt proverna så hade jag ju någon liten infektion/inflammation av något slag iaf, men var det är ju fortfarande oklart vars. Jag är öm i armarna och ovanpå händerna pga droppen och från alla blodprov, sammanlagt har jag väl blivit stucken ca 10 gånger på båda händerna och armarna. Så jag känner mig ganska så sönderstucken vid det här laget.

Och det är så jävla skönt att äntligen vara hemma. Senare idag ska jag och Bull äta oss något gott sen får vi väl se vad som händer.
Armbandet jag hade.

 

Mina stackars händerIgårkväll


Jag tänkte väl visa er lite bilder från igårkväll. Jag och Bull drog på fest hos Nicke och Markus och vi hade hur kul som helst haha! Men vi drog där vid 12-1 för Nicke och Markus vill dra ut på krogen så jag och Bull for hem, vi tycker inte det är så märkvärdigt krogarna i Skellefteå. Jag drar iaf hellre ut på krogen i Umeå för dom har betydligt bättre utbud där. Här kommer bilderna iaf!


   
   
   Heheh oj jasi vilken kväll det var ^__^


YähJust nu hör man Michael Jackson på hög volym ur mina högtalare. Jag bestämde mig för att lyssna på lite best of Michael Jackson, för att hedra, och skruva upp lite extra förståss. Nu blir det tvättstuga och diverse förberedelser inför kvälla som gäller.


Sims 3


Sitter och spelar sims 3 för tillfället. Jag kan meddelade att min sim nu (sedan långt tillbaka) fått sin livslånga dröm uppfylld. Numera arbetar hon dock som galen vetenskapskvinna och tjänar nu för tiden 534 simdaler/timmen, inte illa va? Hon har hittat massor med rymdstenar, fiskat upp vampyrfiskar och pirayor, och planterat en dödsblomma. Dessutom är hon delägare av markövertagföretagens forskningsanläggning, och tjänar då en hacka på det, dvs hon är rätt rik. Dessvärre är hon nu inne på livets höst och har kanske inte så länge kvar, det känns lite surt men hon har då levt ett förbannat bra liv och är en oerhört respekterad sim i staden. Så ja, jag är nöjd med vad jag åstadkommit ^__^

Gräset


Visst är det jättekul när dom kommer på att dom ska klippa gräset sådär kl 8 på morgon? Det är så härligt att vakna till gräsklipparens höga brummanden... eller inte...*Skriva inköps lista.... "köpa... basebollträ"...*Mardrömmar


Jag måste berätta om mardrömmarna jag haft senaste nätterna. Natten mellan lör-sön drömde jag att jag mördade en snubbe med kniv (jag högg honom med en kniv i armbågen... det dog han av... eh...) sen styckade jag honom och gömde delarna på diverse olika ställen. Blev lite rädd för mig själv men som tur var så blev jag väckt på ett jävligt trevligt sätt.

Men den absolut värsta mardrömmen ever drömde jag nog inatt. FYFAN vad obehagligt det var! Jag drömde att Paow och Dessie hade gjort inbrott i min lägenhet! Jag fattar att Dessie gjorde det men jag fattar inte varför Paow gjorde det. Jag vet att alla tycker säker att Paow är värsta fjortisen och yada yada, men jag gillar faktiskt henne. Jag gillar Paow betydligt bättre än Dessie, Paow verkar oerhört mer mogen än Dessie. Dessutom gör hon inte till sin i sina videoblogg inlägg som Dessie gör. Hursomhelst, det var en jävligt obehaglig mardröm. Men bara så ni vet... Dessie och Paow... gör inbrott i min lägenhet... DÅ JÄVLAR asså.

Svaren till frågestuden


Hej alla sköna bloggläsare! Jag kan ju börja med att berätta att jag haft en fin och mysig helg i Umeå. Hoppas ni inte saknade mig alltför mycket iaf! Jag fick intressanta och roliga frågor att svara på =). Här kommer frågorna + svaren!Är du förskyld?

Nej inte just nu iaf, skönt! =)

Hade du kul på midsommer lr ville du bara gömma dig?
Hehe jag hade faktiskt rätt kul, men mest mysigt ;-)

Hur många shots/huts drack du i helgen?
Jag var faktiskt nykter i helgen!

Brukar du runka ofta?
Asså det är lite ovisst just nu, det är inte så regelbundet direkt.
På senaste tiden har det blivit mycket på helgerna =D

Vill du ha fler husdjur?
Jag hade faktiskt en hund tidigare, Rex, men jag var
tyvärr tvungen att omplacera honom då tiden inte finns
eller kommer finnas. Pga det tog slut mellan mig och
min exsambo (som jag hade hunden tillsammans med
från början) så hinner jag inte ta hand om hunden helt själv.
Det var inget jag kunde förutse från början att det skulle bli så,
det känns jättesurt att jag var tvungen att omplacera honom
men jag bedömde att det var det bästa för honom. Han har det
jättebra hos sin nya familj. Men jag funderar kanske på att skaffa
en katt, men jag avvaktar tills vidare.

Gillar du guldfiskar?
Jag tycker dom är fina, men det är ju mest bara det dom är.

Har du syskon?

Nej jag är faktiskt ensambarn. (AMAAAGAAAAAD så skönt!)

Hur går det i sims 3? berätta om din familj där! =D

Det går riktigt bra faktiskt, trots att jag inte fuskar med simdaler eller så. Just nu spelar jag en vuxen sim (kvinna) vars livslånga dröm är att bli uppfödare av cyborgs. Det innebär att hon har en karriär inom vetenskapen. Just nu är hon på nivå 7 och högsta är nivå 9. För att klättra högre upp i karriärstegen inom vetenskap så behöver du ägna dig åt trädgårdsarbete, fiske och händighet. Just nu tjänar hon faktiskt riktigt bra, 190kr/timmen om jag minns rätt, jag hade inte tackat nej till en sådan lön irl kan jag ju säga! Hennes personliga egenskaper är: geni, händig, perfektionist, gröna fingrar, och kockbegåvning. Hon har en riktigt fin trädgård faktiskt, men den är lite stor för tillfället så den är lite jobbig att underhålla. Och hon har några sällsynta plantor på tomten, bland annat en "livsplanta" eller vad den hette, om man äter dess frukt så föryngras simmen en aning. Tips: Man kan hitta små frön på marken lite här och var!  Vissa kanske inte är så märkvärdiga men en del är ovanliga, speciella eller till och med sällsynta. När man kommit till en tillräckligt hög nivå på trädgårdsarbete så kan man plantera dom och det är jättespännande att se vad som växer fram! För övrigt så har
simmen grönt hår och turkosa ögon ^__^.

Har du skaffat dig nån i Umeå eller?
Hmm, jag vet inte riktigt vad jag ska svara på den. Det är en kille som heter Jonas. Jag tycker om honom väldigt mycket och det vet han om, om han vill att det ska bli mer än vad det är just nu så är det upp till honom. Just vet jag inte riktigt vad det är vi har, en liten romans kanske?

Om du har 3 önskningar och fick önska dig precis vad du ville, förutom flera önskningar, vad skulle det vara?
Okey jag kanske låter knäpp nu men det absolut första jag skulle önska mig är typ en 10 miljoner kanske... Jag vet att
pengar inte = lycka... men det hjälper ju en hel jävla del. Hade jag varit förmögen så hade jag köpt en bil till mamma så
hon lättare skulle kunna få jobb. Sen hade jag betalat av pappas lån. Sen hade jag haft en stor fest för mig och alla mina vänner. Sen kanske jag hade rest lite. Sen hade jag skänkt pengar till olika organisationer som te.x cancerfonden eller liknande. Sen hade jag väl unnat mig lite kläder och sånt. Och hade jag varit ekonomiskt oberoende så hade jag kanske startat upp ett eget hunddagis.

Det andra jag hade önskat mig vore ett slut på lågkonjukturen.

Det tredje och sista jag hade önskat vore såklart fred på jorden. 


Tack så mycket för alla frågorna, det var jättekul att svara på dom! Hoppas ni haft kul att läsa svaren!

Nu vet jag


Nu kan jag faktiskt avslöja vad jag ska göra i helgen, det blir en sväng till Umeå faktiskt. Jag vet inte hur mycket bloggande det blir under helgen så om jag säger som såhär... jag drar igång en frågestund! Som räcker hela helgen. Svarar på alla frågorna på söndag! Så fråga på om allt möjligt! Varsågoda!

Öööh


Jag har nyligt fått veta att nästa avsnitt av desperate housewives inte kommer ut fören till höst! Jag blev typ lite ledsen, måste vänta hela sommaren, nåväl. Inte mycket att göra åt.

Idag har jag och Bull uträttat lite ärenden i schtan. Sen har vi ätit chicken fajitas, sen blev det en middagslur på det.
Nu tar jag det bara lugnt resten av kvällen.

Har läst i ett antal bloggar (som har sina bloggar på blogg.se) att dom haft problem med att publicera inlägg.
Jag fattar inte, jag har ALDRIG haft problem med att publicera inlägg på blogg.se. Men jag har väl bara haft tur kanske.

LeverJag lever!

Umeå


Nu drar jag till Umeå och festar arslet av mig, wiihoo.
Vi får väl se hur mycket bloggande det blir under helgen. Hemma igen på söndag

Joddla med Tiffany

Check this shit out!

En rök på balkongenFoofie: *Pillar i sitt hår* Kolla en kluvet hårstrå
Bull: Får man önska sig något då?
Foofie: Hahahhaha va?
..........................................
Foofie: Kolla den är kluven på tre
Bull: Får man önska sig tre gånger då?
Foofie: Asså...HAHAHAHHAHAHAAA!!


Det är inne


Varför är det så inne nu hos kändisbloggerskorna att avstå från alkohol? Jag säger inte att det är dåligt att avstå från alkohol, det är ju bara bra. Dom säger att dom gillar inte alkohol och dom gillar inte att vara fulla och bla bla, men ändå kan man relativt ofta läsa i diverse av de kända bloggerskornas bloggar att dom ska ut på krogen eller någon nattklubb. Bara för att ta ett exempel, Kisse säger att hon gillar inte alkohol och hon gillar inte smaken av det och hon kan ha kul utan alkohol och yada yada. Men sedan hon fyllde 18 så tycker jag att man kan läsa att hon ska ut på någon klubb oftare än att man kan läsa om att hon är i/ska till skolan. Visst nu är det ju typ sommarlov, men det var ju längesen hon fyllde år. Hon är ute på klubbar mitt i veckorna ibland, det tycker jag är lite rubbat. Orka ut på klubb/krogen mitt i veckan liksom. Man håller sig till helgerna tycker jag.

Men det är ju bara bra att dom kända bloggerskorna ser till att det är inne att vara nykter, dom är ju förbilder för många unga tjejer så, oavsett om dom vill det eller inte. Kissie har ju en hel del läsare varje dag och säkert en hel del fans också som ser upp till henne, hon vill inte vara någon förebild. Men hon är det (tragiskt nog) vare sig hon vill det eller inte, så hon kan ju tänka efter litegrann vad hon skriver om på bloggen. Att hon börjat med bantingspiller te.x tycker jag inte var så smart att skriva i bloggen, hur många fjortisar kommer inte börja jaga efter bantningspiller nu? Asså är huvudet dumt så får ju kroppen lida, så är det ju, men Kisse tänk efter lite grann. Som om hon behöver bantningspiller överhuvudtaget men whatever.

Det blev lite of topic det där men, hursom helst. Eftersom att min blogg är inte särskilt stor och jag är säkerligen ingen förebild för någon så jag kan säga rakt ut att: Jag gillar alkohol, jag gillar känslan att vara full, jag gillar när alkoholen får mig på G, jag gillar när alkoholen får mig på danshumör, jag gillar när alkoholen får mig att känna mig som en hotness. Så är det.

Också måste man ju bjuda på en fyllebild
 
 
Här var Foofie ganska full =P

Yo yo yo


Hejbah!

Tänkte bara visa att jag lever fortfarande. Blev då inge fest för mig igår iaf, jag hade varit vaken långt över ett dygn och tyckte det att fest på det var nog ingen bra idé. Men jag hade ju fest förra helgen så jag känner inte direkt något supersug efter fest. Jag festar kanske en gång i månaden eller så, max två, annars blir jag less. Jag fattar inte dom som orka festa varenda helg. Visst kan man festa varenda helg om man vill men supa varenda fest, usch fy fan vad sliten man skulle bli. En sommar hade jag festat två kvällar på raken och var otroligt less och sliten.

Sen vet jag inte vad som händer idag? Det är ju fan lördag och skit. Jag känner mig nästan smått isolerad här i Bureå. Innan bodde man ju i stan och hade nära till kompisar, nu när man bor i Bureå så åker man ju inte in till stan i onödan
direkt... Men va fan mina polers därute, ni måste fan höra av er om ni ska hitta på något!

Va fan


Asså nu är jag fan besviken på er allihop. VARFÖR HAR INGEN TALAT OM FÖR MIG ATT FISKBULLAR ÄR GOTT?!?!?! Det är fan mumma ju! Också har jag gått omkring och trott att det är äckligt för ingen har talat om för mig att det är gott. Åååh ni är så onda!

Diversity

Jag är väldigt impad måste jag säga. Oerhört grymt framträdande, dom rockar!
Kattbröder


Idag (och igår) har jag hjälpt Bull att flytta till hans lägenhet. Hjälpt till att bära grejer och sådär. Han tog även hem Sam och Pippin hem till sig... jag har inte hunnit känna efter hur det känns än att dom inte är här längre. Jag har ju varit så van med att ha dom här och det har ju känts helt naturligt att ha dom här eftersom jag träffade dom ju mycket när Bull bodde i Umeå då jag var och hälsade på. Men jag tror det kommer kännas lite konstigt att inte ha dom här längre, jag kommer ju självklart träffa katterna hemma hos Bull men det är ju inte samma sak. Jag kommer inte längre bli mött av två söta kattbröder innanför dörren när man kommer hem... Och dom är ju hur fina och mysiga som helst, Pippin brukade komma och mysa med mig i sängen på morgon och Sam var alltid nyfiken på vad man satt och åt och ibland ville han smaka (speciellt om det var ost, Sam älskar ost). Jättesociala katter är dom, men nu är dom inte här längre. Buhu det känns nästan lite vemodigt faktiskt.

Vad händer annars då. Jag brukar ju faktiskt inte skriva såmycket om vad jag har för mig om dagarna i bloggen. Jag vet inte om jag tycker om det är så relevant att skriva vad man gör hela tiden. Visst det skulle ju uppdateras oftare, men hur intresserade är ni egentligen av att veta typ "nu ska jag och Bull spela Diablo 2" eller "nu ska jag gå på konsum och köpa mjölk" eller "nu ska jag gå och lägga mig och sova". Jag tycker ju det är mer givande att skriva inlägg som har något vettigt att komma med.  Sen tror jag heller inte att ni är särskilt intresserade av min kost, eller?

Hursomhelst. Imorgon kommer soc hit på hembesök, dom ska väl se hur det går för mig och sen ska dom väl avgöra om jag ska få mer bidrag ifall det är något mer jag behöver (som te.x sängkläder och handdukar skulle jag behövt). Jag har ju som det mesta jag behöver nu, har ju till och med en soffa nu. Men jag måste verkligen tacka alla som jag har fått grejer till lägenheten av, alla som jag har fått grejer av kanske inte läser bloggen. Men iaf, varmt tack till er alla som har kommit med grejer till "rädda Foofie fonden" (höhö). Men här måste iaf städas och diskas så det ser trevligt ut då soc kommer imorgon.

Men nu har ni ju iaf fått en liten update om vad som händer i Foofies liv hehe ^__^