Vampyrer och epilepsi

Idag har jag sett Vampyrer suger, den var awesome. Och min kissekatt hade ett epilepsi anfall... det var inte awesome

Who ya gonna call...? GHOSTBUSTERS!!!

Jag har byggt värsta bästa simmen ever i the sims 3! Här får ni se lite tuffa bilder!
(simmen + huset har jag laddat hem från the sims resources, men jag har modifierat efter eget tycke och smak!)Chill i matsalenMan måste träna så man blir FITT!PoseTv hörnan, cupcakes och teacups!Chill i soffanHon jobbar som ghostbuster!Hon suger in andar i sin manickBaksidan belysning variant #1Baksidan belysnings alternativ 2#Hon var ute på uppdrag och snubben kissade ner sig och luktade nastyChill i badetHusnegern (bokstavligt talat) fixar käkFörfest pizzaPoolparty

Snö?

Inte för att jag klagar men asså vart är snön?

Sick derp

Jävla fan jag har blivit förkyld, förbannelse. Jag ska ju på finmiddag imorgon. Varför går jag alltid och blir sjuk lagom till när jag ska träffa släkten? När morfar begravdes hade jag magsjuka of doom.

Annars gör jag inte så mycket, gosar med katten och fixar med musiklistor. Bra hobby, göra musiklistor pfft.


Snart kommer snön

Om drygt 2 månader är det jul. Och jag vet inte vars jag ska eller vad jag ska göra. Jag längtar till julen men ändå inte. För jag vill inte direkt vara i Skellefteå till jul egentligen. Helst far jag nog till pappa till jul för då äter vi massa god jul mat och myser. Men på ett sätt orkar jag inte fara dit för sist jag var där gnällde dom om att jag är fet. Jag kommer varken orka eller hinna banta ner mig tillräckligt för att det ska bli märkbart tills jul. Jag tycker själv att jag hade kunnat vara smalare men jag känner att jag har andra bekymmer så jag orkar inte riktigt ta itu med det just nu. Men jag har ju nästan 2 månader på mig att bestämma mig så.

Just nu sitter jag och väntar på att Family Guy ska ladda klart så jag har något att titta på. Sen vette tusan, känner typ inte för att göra någonting alls. Bleh vad tråkig jag är. Jag är så  omotiverad till typ allt. Huvvaligen!

Nighty night!

Dom bästa grabbarna!

Design

Oj oj vad mycket jag pysslat med designen till mina bloggar på senaste. Man blir alldeles snurrig i huvudet av alla html koder. Nu ska jag i alla fall dricka cola och se Desperate Housewives!