Korvstroganofflish

Såhär ser en korvstroganoff a la Foofie ut.
De bruna prickarna i riset är Quinoa, det är jättenyttigt ^__^I fartenJo idag är jag i farten. Jag har diskat, betalat räkningar och nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det korvstroganoff och ris till middag =D. Manic monday haha.

The voiceDet har varit ett jävla smattrande över tangenterna över det här med the voice där Katrin Zytomierska var med.
Asså jag orkar inte ens försöka lägga upp klippet här för att det är något fel så man kan inte lägga upp youtube klipp sen så antar jag att "alla" har sett det vid det här laget.

Jag säger bara det att Katrin har så jävla rätt, småflickorna tror att dom kommer bli kända och rika tack vare sina välbesökta bloggar. Men det dom inte anar, småflickorna, är att om dom fortsätter i denna takt så kommer det tillslut att börja gå nedförs. Flera av dem verkar ju redan ha tappat greppet totalt som Katrin säger. Dom är så sjukt naiva. Grejen är ju det som Kenza sa, att det finns inga seriösa företag som vill bli förknippade med dessa bloggerskor pga dom verkar för oseriösa. Dom går inte att ta på allvar så därför finns det inga stor pengar att tjäna för dem, åtminstone inte under några längre perioder (då menar jag år). Frågan är ju sen om dom tycker det är värt det när dom sitter på arbetsförmedlingen om kanske tio år utan någon vettig utbildning och ingen vill anställa dessa skandalprinsessor.

Katrin Zytomierska


Men asså jag kan ju ändå hålla med om att det är jääävligt roligt att kolla in deras videobloggar, för man skrattar ju, det är ju det man gör. Okey, jag brukar inte direkt skratta det brukar vara mer asgarv eller flabbanfall... ja något i den stilen ni hajjar. Det är ju bara så tragsikt att dom här småtjejerna inte inser att folk sitter och hånar och narrar dom och skrattar ut dem. Och det är dubbelmoral hit och dit, och skitsnack, men mest bara trams.

Isabella "Blondinbella" LöwengripEn annan grej som Katrin sa som är jävligt sant, och det är det där med Blondinbella. Liksom för kanske ett år se så tyckte alla att Blondinbella var sveriges största fjortis, diva och brat. Men om man nu jämför Blondinbella med Kissie, Dessie och Amandavardet så inser man ju det som Katrin säger; att Blondinbella är ju i själva verket en förnuftig ung kvinna som är driven och som håller igång sin karriär. Jag menar... vad pysslar Kisse med? Hon går gymnasiet, festar varje fredag och lördag i princip och har lite samarbeten lite här och där. Dessie börjar 9:an men hon har ju knappt varit i skolan än, hon har blivit placerad i en "ensamklass" för att hon stör andra elever så mycket och är allmänt stökig (ADD varning?) och även hon festar vareviga helg. Sen har väl även Dessie något enstaka samarbete på G. Amandavardet vet jag inte ett skvatt om annat än att det enda hon säger i princip är "MMM...och så....*smack*".


Men för att dra en slutsats... det är hur kul som helst hur mycket te.x lilla Dessie tog åt sig av deras diskussion i the voice! Men det enda man kan hoppas på är väl att dom tar sig samman någon gång i framtiden. Sen kan man ju undra som Katrin "vars fan är den här världen påväg".


Ut på äventyr


Nu far jag ut på äventyr på min vita ädla springare!Jaaaa, jag spelar alliance, något fel med det elleeeer?! =/TorrtHar inte blivit så våldsamt mycket bloggande på senaste. Men ni vet...
DessieHahaha asså jag döööör av skrattanfall! Är det bara jag som tycker att Dessie ser ut som en trolltant på den reklambilden eller? Hahahaha oj oj oj.

 

 

 

Svartsjuka och avundsjuka


Nu hade jag tänkt förklara en grej som väldigt många verkar ha fått helt om bakfoten, (eller framfoten...? Hursomhelst!) det är skillnad på svartsjuka och avundsjuka! Jag vet inte om folk tror att båda är samma sak eller om de helt enkelt blandar ihop det? I alla fall....


Svartsjuka

Exempel: Du och din pojkvän har varit tillsammans i ett år, ni är på en fest. Mitt i alltihopa ser du din pojkvän krama om en, för dig, helt främmande tjej. Du blir först rosenrasande, sen sur och undrar WTF is going on?! Vem är hon? Vem tror hon att hon är?! DET kallas svartsjuka! (Förhoppningsvis lugnar din pojkvän ner dig sedan genom att förklara att denna tjejen är en gammal klasskamrat som han inte träffat på flera år)

Avundsjuka


Exempel: Du och din vännina har hållt ihop sen dagis. Det går bra för henne med studierna, hennes hår är perfekt, hon har en übersnygg pojkvän som bjudit henne på en resa till kreta under jullovet, hennes pappa är rik så han köpte en sprillans ny Subaru åt henne. Du är skoltrött, ditt hår är risigt, du har ingen pojkvän och du ska åka till din mormor och resten av släkten på jullovet, och du fick en stickad tröja i julklapp... Aj aj, ja jag kan förstå att du är lite... ja just det avundsjuk!

Förstår ni inte mina förklaringar ja då vet jag inte vad ni ska göra av er själva! Då får ni väl slå upp det i en ordbok eller något. Nu har jag gjort mitt! Lateeer

Han den där Will Smith


Han är riktigt ball =D


Grillat


Det blev grillat ikväll, oj så gott det var =D
Våran fina brasa...Special designad grill a la Bull!Mmm marinerad kyckling filé...Sen har vi även spelat lite Overlord.Bye bye long nails...Miss ya already...Sparade lillfinger naglarna iaf ^__^


Måste ses


Haha asså shit så mycket kul man hittar på youtube! Kolla på klippet nedan, hur ballt som helst ju =D

Festligheter


I vanlig ordning så måste jag ju visa lite bilder från gårdagens festligheter, håll till godo kära vänner!
         Den ensamma skonJag och Bull var in till stan idag. Påvägen till Lilla Kina så hittade vi en stackars sko som var alldeles ensam.Stackars, stackars lilla ensamma sko...


A song


Här är en låt som för mig känns iaf delvis aktuell. Känns jävligt tufft. Jag önskade så hårt att det kunde vara jag och du. Du vet vem du är men ta åt dig om du vill eller inte. Vet inte vad det betyder för dig eller om det ens betyder något för dig överhuvudtaget. Du har väl så mycket annat att tänka på. Maybe another time, another place... I know and you know I can't wait forever.... Saknar dig....Äntligen en normal dygnsrytmÄntligen har jag lyckats med att ha en normal dygnsrytm. Just nu känner jag mig hoppfull, jag har inte haft problem att somna heller de tre senaste kvällarna. Kanske är detta ett slut på mina insomningssvårigheter? I drygt ett år har jag haft sömnproblem och haft oerhört svårt att somna. Oj det känns så skönt, för första gången på ett år så kan jag faktiskt somna om kvällarna istället för att ligga och vrida och vända på mig i sängen halva/hela nätterna. Håll tummarna för mig att detta håller i sig länge nu!Snälla säg att hon skojar?!Dessie skrev ett inlägg där hon hade lagt upp bilder på 6 olika outfits där hon undrade vilken outfit mellan 1 och 6 läsararna tyckte att hon skulle bära första skoldagen. Och då undrar jag bara hur hon tänkte med 2 och 6?!


Outfit nr 2

Okey för det första så ser outfit nr 2 ut som något som Paow skulle kunna ha på sig, "typisk Dessie outfit, egen stil" my ass! För det andra ser henne ben helt jävla skevt ut, vad har hänt?? För det tredje ska hon på fest eller? Ser inte ut som att hon är påväg till skolan i den där utstyrseln. Dessutom är det på tok för kort för att bäras i skolan, ta på ett par jeans eller leggings eller något! Böjer hon sig fram visar hon ju hela "härligheten". Och sen, palla högklackat i skolan?! Eh nej.
Out fit nr 6.


Okey och här fattar jag inte vad hon tänkte med? Glömde hon ta på sig byxor eller? Hon kan ju inte gå ut sådär! Speciellt inte till skolan. Jag menar sätter hon sig ner och bresar minsta lilla eller ska böja sig fram så visar hon ju trosorna! Ta på något på benen flickebarn! Glöm nu inte att det här hade hon allstå lagt fram som förslag att bära i SKOLAN! Hade jag varit lärare och en elev hade kommit sådär till skolan så hade jag ringt barnets föräldrar och sagt "du din dotter glömde ta på sig byxor innan hon kom till skolan, kan ni komma hit med ett par jeans eller något?". Jag fattar inte asså Dessie är 15 år och hennes föräldrar låter henne gå ut klädd sådär? Vart är världen påväg?

Världen är inte rosa och fluffig


Nej, den är inte det. Men många verkar helt övertygade om att den är det. Många verkar tro att livet handlar om smink, fester, löshår, mode och att bara göra roliga saker hela tiden. Men så är inte verkligheten tyvärr, och för dom som tror att livet är rosa och fluffigt, slår verkligenheten extra hårt på när den verkligen gör det. Tyvärr, livet handlar inte om fester och att se snygg och söt ut och att ha kul hela tiden. Livet handlar om att göra bra ifrån sig i skolan så man kommer in på en bra linje på gymnasiet och så man kan få jobb inom ett vettigt yrke i vuxenlivet så man har en lön man klarar sig på att få i sig föda och att betala hyra och för pengarna som blir över göra sånt man vill göra på fritiden. Sen ska man försöka se till att man har jobbat tillräckligt mycket i livet så man får en någorlunda bra pension sen när man blir äldre så man får det bra då också, och det är väl förns då man verkligen kan njuta av livet, på livets höst. Ibland festar man och har jävligt kul, men det är inte det i slutändan livet handlar om. Du kommer inte alltid att kunna göra sånt som är roligt och slippa sånt som är tråkigt och jobbigt. Men om du verkligen jobbar för det och kämpar för det, så kan du faktiskt få jobb inom ett yrke som man faktiskt tycker är roligt och som du finner givande. Så snälla inse det i tid gott folk, innan det är för sent, att livet är inte rosa och fluffigt och du kan inte bara ha kul jämt och glida genom livet. Det funkar inte i längden att leva som en golddigger...
Foofie tycker till om den skeva bilden av satanism


Jag är så jävla less på att folk frågar om man är satanist bara för att de sett en bild på en där man bär nithalsband eller om någon ser en på stan i svarta kläder. "Men satanister brukar ju se ut så?" snälla nån, vet ni ens vad satanism är för något? Ditt val av klädstil har inget med satanism att göra, satanism är inte ett utseende! Det är förbannat jävla stor skillnad på att vara satanist och djävulsdyrkare dessutom! Jag är så less på folk med förutfattade meningar om att man är satanist, är ni okunniga inom ämnet så har ni inget att uttala er om, läs på om ämnet innan ni uttalar er!En av de bilder som gjort att folk trott att jag var satanistLäs vidare eller fortsätt leva i okunnskap om vad satanism verkligen innebär, och fortsätt göra bort er genom korkade uttalanden och tro att satanister tror på satan och offrar lam och dricker blod från spädbarn. Ni är helt fel ute!
Om satanism på Wikipedia:


"Sedan 1960-talet har en modern form av satanism uppstått där utövarna kallar sig satanister och förespråkar en utpräglad form av individualism där den egna personen är i fokus. I motsats till traditionell religion underkastar sig en satanist enligt denna fåra inte någon högre metafysisk makt, vilket medför att man också har en moral som inte grundar sig i religiösa auktoriteter och närmast kan beskrivas som etisk egoism. Denna form av satanism omnämns inte sällan som LaVey-satanism eller LaVeyism efter grundaren av denna satanism, Anton Szandor LaVey.

Många har diskuterat huruvida LaVeys satanism ens är att betrakta som en satanism, även om gängse uppfattning är att den är det. Anton LaVey uttryckte i Den satanistiska bibeln De Nio Sataniska Yttrandena, Jordens Elva Lagar och andra paragrafliknande uttalanden som oftast (felaktigt) associeras med satanism."

Om etisk egoism på Wikipedia:

"Etisk egoism är tanken att man ska göra det som är i ens egenintresse. Det som är i ens egenintresse kan lika gärna vara skadligt för andra, nyttigt för andra eller neutralt för andra. Etisk egoism ska inte förväxlas med rationell egoism, som hävdar att det är förnuftigt att handla i sitt egenintresse, men inte att det är ett etiskt imperativt. Etisk egoism kräver inte att individer struntar i andras välbefinnande, inte heller kräver det att individen avstår från att ta andras välbefinnande i åtanke. Det tillåter möjligheten för bådadera så länge det som väljs är effektivt i att tillfredsställa egenintresset. För vissa, är detta den filosofiska grunden för deras ställningstagande för nyliberalism som innebär att individer inte med våld eller tvång får förhindra andra friheten att handla.

Etisk egoism är i kontrast med den etiska doktrinen altruism som innebär att individer är skyldiga att hjälpa eller tjäna andra. En filosofi som hävdar att man bör vara ärlig, rättvis, välvillig med mera, för att dessa dygder tjänar ens egenintressa är egoistisk; en som hävdar att man bör praktisera dessa dygder av andra skäl än ens egenintresse är inte egoistisk. Många anser att denna syn är osannolik vid första anblicken, att de som på allvar hävdar den vanligtvis gör det på bekostnad av att omdefiniera "egenintresse" till att innefatta andras intressen. Eller, kan kritiker hävda, att skada eller förslava andra är vad som är i ens egenintresse. En etisk egoist kan svara med att det ofta är främjandet av andras mål som bäst främjar ens egna intressen, eller att genom att helt enkelt tillåta frihet åt andra så är ens eget egenintresse till följd gynnat."


Jordens 11 Sataniska Lagar


1. Ge inga åsikter eller råd utan att vara tillfrågad.

2. Prata inte om dina bekymmer inför andra om du inte är säker på att de vill höra dem.

3. När du är i annans tillhåll, visa honom respekt annars; gå inte dit.

4. Om en gäst i ditt tillhåll irriterar dig, visa honom ingen barmhärtighet eller nåd.

5. Gör inga sexuella närmanden om du inte har fått någon parningssignal.

6. Ta inte det som inte tillhör dig såvida det inte är en börda för den andre personen och han ber att få bli lättad från den.

7. Erkänn magins makt om du använt den framgångsrikt för att uppnå dina önskningar. Om du förnekar magins makt efter att ha använt den med framgång, förlorar du allt du uppnått.

8. Klaga inte på någonting vilket du själv inte behöver underkasta dig.

9. Skada inte små barn.

10. Döda inte icke-mänskliga djur om inte attackerad eller för föda.

11. När du befinner dig på öppet territorium, stör ingen. Om någon stör dig, be honom sluta. Slutar han inte, gör slut på honom.Om ni kommit såhär långt så har ni förhoppningsvis insett vid det här laget att satanism sedan 1960-talet inte haft ett skit med satan att göra! Dom flesta verkar blanda ihop satanism med djävulsdyrkan vilket är felaktigt.


Så snälla nån, kom nu inte i framtiden och döm ut mig för att vara satanist (vilket de flesta felaktigt tror är = djävulsdyrkan) pga hur jag ser ut, sminkar mig eller klär mig. Jag är inte sådär megabeläst inom ämnet men ett litet tips till alla: man kan lära sig rätt mycket på wikipedia! Jag anser inte mig själv som satanist, men eftersom jag vet ungefär vad det innebär så hade jag likväl kunnat vara det egentligen. Men jag väljer att inte räkna mig själv som satanist eftersom jag inte aktivt lever efter dessa riktlinjer som en satanist ska.


Men som sagt, läs på innan ni uttalar er!En teckningBull ritade en teckning åt mig i paint!


Visst är den fin?Detta händer inte


Jag tänkte köra en "Detta händer inte" lista!


Sååå.... Detta händer bara inte!* Jag gör om bloggen och hela designen och allt blir rosa!

* Jag blir knäpp och blonderar håret och beställer hem löshår!

* Jag äter skrovmål varje dag och går upp 100 kg!

* Jag lägger till alla som ber om det på bloglovin'!

* Jag ställer frågor i random bloggar på deras frågestund för att dom bad om det!

* Jag blir galen och ändrar mina åsikter om plastikoperationer och börjar spara pengar till ett boob-job!


Som sagt... neeeeever gonna happen.


Peace på den!

Tävling


Tjohejsan allihopa. Jag känner att jag har nog lite bloggtorka just nu, så därför tänkte jag dra igång en tävling. Eftersom jag har inte sådär supermånga som läser min blogg så vet jag inte hur många eller om någon kommer delta, men det vore roligt! Såhär tänkte jag: Gör en "idolbild" åt mig! Den som gjort den snyggaste "idolbilden" (jag avgör) av mig vinner! Jag visar upp det vinnande bidraget + en länkning. Ni har till på onsdag kväll på er.

Maila in era bidrag till: Claustrophobia9@hotmail.com


Lycka till! =D

Tackar tackar
Jag får jätteofta komplimanger om min design på bloggen. Jag ville bara säga tack och kul att ni gillar min design! =D
IkvällIkväll dricker jag Caprice Kir...Kissie skämmer ut sig

Dessie skrev ett provocerande inlägg om hur en viss person förlorade sin oskuld, vilket var uppenbart att det var Kissie hon skrev om. Nu har Kissie sett till att Dessies blogg är lösenordsskyddad, dvs man måste skriva in ett lösenord för att kunna läsa bloggen vilket betyder att typ ingen kan läsa den. On top of that antyder Kissie i ett inlägg att hon ska tatuera in "Barbie" på svanken, det roliga är att Dessie skrev ett inlägg för någon månad sen om att hon vill ha just en sådan Barbie tatuering och just på svanken. Jag kan tänka mig att Dessie är flyförbannad över detta. För övrigt så har en före detta Big Brother deltagare just en sådan tatuering på just det stället.

Om hon verkligen tänkt tatuera in "Barbie" i svanken så kommer hon säkerligen ångra sig senare i livet, det kan jag slå vad om. Många tror att Kissie bara skrev det där inlägget enbart för att reta Dessie, och en del tror att hon ska göra det på riktigt. Jag vet inte vad jag ska tro men hur som helst så tycker jag inte att Kissie verkar vara riktigt frisk. Hon är 18 år och tycks vara besatt av att reta skiten ur Dessie som är blott 15 år. Hur länge har inte Dessie och Kissie hållt på att reta upp varandra via bloggarna? Visst att Dessie gör det, hon är 15 år vad förväntar man sig liksom. Men att Kissie som är 18 år inte är mogen nog att bara ignonera det utan måste alltid ge igen minst lika mycket eller ännu värre.


Om ni frågar mig så tycker jag att Kissie skämmer ut sig. Visst det Dessie skrev var verkligen over the line och smaklöst. Visst att Kissie såg till att Dessies blogg blev nedstängd, men att hon sen drar igång cirkusen ett varv till?!

Nej seriöst Kissie....
För det första: väx upp, du är för fan 18 år! För det andra: du har problem, sök hjälp! Seriöst du är besatt av att narra en 15 åring!

OMG!

Rövhattarna


När man har tråkigt så ritar man en serie stripp i paint!SkattkattNu är jag kattvakt igen. Dock bara åt Pippin denna gång.
PippinSjälvporträtt


Titta vilket fint självporträtt jag gjort i paint!


Kissie och Amir är ovänner


Nu är Kissie och Amir ovänner. Kissie skriver massa skit om Amir och Paow i sin blogg samt massa skit på facebook, endast för att hon inte har någon makt över vilka Amir umgås med. Herregud lilla stumpan Kissie, ta och väx upp. Att sitta och skriva på facebook att ens fd vän är en fet blonderad turk är fan lägre än glocalnet.

Less


Jag är så jävla less nu, så jävla less på att gång på gång få mitt hopp krossat. Kunde du inte ha tänkt på att du inte har tid INNAN du förförde mig. Jag pallar inte, jag ger upp.  Eftersom att jag är bortprioriterad så kan jag inte betyda för dig så mycket som du påstår. Hade jag verkligen betytt något för dig så hade du tagit dig tid. Men som sagt......

WHATEVEEEEEER!!!


Jag ger upp. Jag önskar bara du hade kommit på det från första början! Är så jävla less på att bli sårad hela tiden. Finns det någon vettig karl där ute som vill mig väl?!

Wow...


Idag har varit en tämligen bra dag. Åkte in till stan på förmiddagen och uträttade lite ärenden sedan shoppade jag lite faktiskt! (visar bilder imorgon) Sedan hade jag ett spännande möte hehe ;-). Men nu måste jag läsa lite bloggar och komma ikapp. Tjillivippen!

 

Men In Black


Har just sett klart Men In Black, som sagt älskar äldre filmer från 80 och 90-talet.  Längesedan man såg den ju. Har nu sett klart filmen lagom tid för att traska iväg till macken som just öppnat för dagen. Later


Unga mammor


Jag tänkte skriva vad jag tycker om unga mammor. Bara för att liksom.


Jag måste inleda med att säga att jag har inget emot unga mammor. Deras unge är ju liksom inte mitt problem eller hur. Många säger att mamma är inte en ålder, nej det är det ju inte. Men det handlar ju fortfarande lite om mognad och det är inte många 15 åringar som lever självständigt och tjänar sina egna pengar, så jag har svårt att se dessa tonåringar som ansvarsfulla, mogna, självständiga individer. Om du inte vet hur det är att ta hand om sig själv och stå på egna ben, tjäna egna pengar, betala räkningar, ta ansvar för sig själv, hur ska du då klara av att ta hand om någon annan och ta ansvar över denne?

Går du fortfarande skola och bor fortfarande hos dina föräldrar har du inte den blekaste om hur det är. Man mognar väldigt mycket när man flyttar hemmifrån, det vet jag för jag talar av egna erfarenheter. Du måste fixa allt själv, det finns ingen som lagar mat åt dig, tvättar dina kläder, städar ditt rum osv. Du måste se till att dina räkningar blir betalda, du måste tänka efter vad du köper för pengarna du har att leva på, du måste tänka på att ha mat hemma du kan inte bränna pengar på bio och shoppa kläder. Jag tycker att innan man ger sig in på att bli förälder så ska man iaf ha gått ut skolan och flyttat hemmifrån och se hur det är att ta ansvar för dig själv och leva självständigt. Tvätta dina egna kläder, laga din egen mat, städa din egen lägenhet, se till att räkningarna blir betalda.

Jag säger inte att bara för att man klarar av det som står ovan så är man redo att bli förälder, men det är en början.

En annan grej du ska tänka på om du blir gravid som 15 åring te.x är att din kropp är inte ens färdigutvecklad för att klämma ut en unge. Bara för att du fått din första mens och har lyckats bli gravid så betyder det inte att din kropp är mogen och redo för att klämma ut en unge.

Mamma är ingen ålder, nej. Det finns dom som blir föräldrar vid 30 och är ändå dåliga föräldrar. Men jag har ändå svårt att se 15 åriga småflickor som mogna och ansvarstagande mammor. Jag tror att om din kropp inte ens är mogen för att klämma ut en unge (vilket din kropp inte är redo och mogen fören kring 20 års åldern som yngst) så är du antagligen inte mogen och ansvarsfull nog i sinnet för att du ska vara en lämplig förälder.

Visst fnns det säkert många som fick sina barn när dom var 15 vars barn fick en superbra uppväxt, jag tycker bara inte att det är värt att chansa om att ungen kanske får en bra uppväxt.

Jag tror att som 15 åring har man svårt att förstå att ett barn är ett livslångt ansvar, även om ditt barn fyller 18 och flyttar hemmifrån så har man ändå en plikt att ställa upp som förälder om det skulle vara något. Ungar är ett stort ansvar, du ska lära dom allt du kan och uppfostra dem väl. Du måste åtminstone kommande 18 åren sätta barnet i första rummet, du kan inte gå och köpa de där snygga jeansen för 900:- hur mycket du än vill ha dem, för du måste sätta barnet i första rummet och se till att den har blöjor och kläder att ha på sig. Börjar ungen skrika mitt i natten så måste du gå och mata, vagga, rapa den hur trött du än är.Jag tycker bara att det är naivt att tro att man som 15 åring är mogen och ansvarsfull nog att bli mamma.

Foofie gillar skor


Nu har jag tipsat er typ hela dagen, nu är det eran tur att tipsa mig! Jag vill hitta internetbutiker som säljer skor till bra pris, då snackar jag max 300-400 kronors/ paret. Peace out! 
Bloggplus.se


Tänkte även tipsa om bloggplus!

Med bloggplus får du:

*Surf - du kan surfa genom massor av bloggsidor.
*Bannerbyte - 5 visningar från er sida ger 3 visningar på någon annans sida.
*Trafikprogram - 5 besökta sidor ger 3 besökare till er sida.
*Textannonser - 5 visningar från er sida ger 3 visningar på någon annans sida.
* Surfa på andra sidor och på så sätt få unika besökare till din sida.
*Träffa och läs andras blogg.
*Placera banners på din sida och få din banner visad på en annans sida.
*Placera textannonser på din sida och få din annons visad på någon annans.

Tjänsten är helt gratis. Som ny medlem får ni 2000 besökare, 2000 bannervisningar och 2000 textvisningar. För varje ny medlem som ni värvar får ni 2000 besökare, 2000 bannervisningar och 2000 textvisningar. För närvarande finns det möjlighet att lägga upp 3 sidor, 5 banners, 5 textannonser.

Gremlins is coming to town!Har just sett klart Gremlins. Åh jag älskar film och musik från 80 och 90-talet!


Dimman


Jag kom just hem från Bull. Fy tusan vilket dimma det var, man kunde knappt se 10 meter framför sig (det är mörkt ute också). Halvvägs hem upptäckte jag att jag blev typ blöt i håret! Sen när man gned fingrarna mellan varandra så kändes det som att man hade världens handsvett pga luftfuktigheten. Dessutom luktade det lite lurt, dvs det luktar som oväder är på gång.


Foofie gillar dinosaurier


Det har blivit mycket dinosaurie filmer på senaste. För inte så längesedan såg jag ju ice age dawn of the dinosaurs. Imorse tittade jag på jurassic park. Nu ska jag och Bull beställa pizza från Burebaren och dra hem till honom och se på jurassic park 2 the lost world. Jag vet att jag inte borde äta pizza, men jag har varit duktig på senaste och tänk efter lite vad jag stoppat i mig. Jag var jätteduktig som gjorde broccoli och spenat soppa ju ^__^. Aja, gotta run, later!Coca cola


Ni vet ju att jag typ älskar cola, det gör Kissie med, så vi har en sak gemensamt. Det vi dock inte har gemensamt är att jag kan lägga band på mig själv och klarar av en hel dag utan två liter cola till skillnad från Kissie som inte stiger upp ur sängen fören hon fått sin cola.... Uj uj uj. Dags att hon också kanske borde börja fundera på att dra ner på cola drickandet? Jag har fan fler tomma mjölkpaket hemma än pant nuförtiden! Go Foofie!
Peace på den som Amir brukar säga! =D

SkvallerbloggarJag tycker det räcker med skvallerbloggar nu. Som skriver skvaller om saker och ting som händer i bloggvärlden. Jag har märkt nu att det finns 2-3 st, säkert ännu fler som jag missat. Men som sagt, vi behöver inga fler nu. Jag menar i slutändan så blir det ju att alla 3 skriver om ungefär samma saker. Så om du funderar på att börja blogga, gör ingen skvallerblogg, det finns redan. Hitta på något nytt isf, som inte redan finns eller som är mer sällsynt. Jag har inget emot skvallerbloggarna, jag tycker dom är hilarious. Men dom befintliga skvallerbloggarna gör som ett rätt bra jobb så det behövs liksom inga fler nu.


Regn


Det kanske regnar i öknen en vacker dag... men innan dess har jag nog törstat ihjäl....
Årets första doppJajemen då var årets första dopp avklarat!


Kenza & Lil Jon


Fan vad fuskigt att Kenza fick träffa Lil Jon.


Svart, svart är själen


Nu sitter jag här igen. Och är hopplöst olyckligt kär... igen. Jag pallar inte...

Jag är inte tillräckligt trött för att kunna somna och har dessutom för mycket att tänka på. Men jag är för jävla depp just nu för att orka vara vid medvetande. Ååh jag orkar inte.

Wedding cake


Jag är skeptisk inför gitfermål... men jag skulle kunnat göra det för tårtan!Mmm, cake...


Vegetariskt


Idag har det hitils varit vegetariskt så vi fortsätter med det till middagBroccoli och spenatsoppa!Solen skiiinerIdag skiner solen, är det ingen som vill fara och bada eller något?

Gothic 3Imorse testade jag btw ett pc-spel som heter "Gothic 3". Tyvär måste jag säga att det var nog seriöst det sämsta jag spelat. Du kan inte bestämma hur din karaktär ska se ut  = trååååååååkigt. När man börjar på ett nytt spel så är det första som händer att man mitt i en strid med en massa orcher! Vilket tycker jag är ett jättedåligt sätt att, komma igång och börja lära sig att spela ett spel. För man blir stressad av situationen att man blir slagen på och är väl inte riktigt berred på hur kontrollerna fungerar. Men det första som händer är att jag lyckas komma på hur man slår med svärdet (eh tror jag?!) som knappt gör någon ska på orchen som tycks vara som att boxas med en motorsåg ungefär. Det andra som händer är att jag tappar mitt svärd! Så jag var snabbt tvungen att försöka komma på hur man skjuter men bågen och pilarna, gick inte sådär värst bra när man hade en blodstörstig orch på halsen. Sen tog pilarna slut och jag var chanlös och dog.
VÄRDELÖST SPEL!

Da di da di da da

Man måste ju få tiden att gå.


Haha varning för sjuk humor! =P

Jävla puckon

Eeh är dom helt jävla bombade i Nya Zeeland eller?! Om man vill att det ska vara lagligt att slå sina barn då ska man inte ha barn alls tycker jag! Läs hela artikeln här.

Tycker ni att barnaga ska vara lagligt?!

Dinosaurier och pungdjurNu ska jag göra frukost och sätta mig och se Ice age dawn of the dinosaurs!Foofie i sitt kök

Middag

Nyttigt a la Foofie


Kyckling med broccoli och ris.
Så nu ska jag äta detta medans jag ser på Brokeback Mountain!Storbloggarna


Jag tänkte skriva ett inlägg om vad jag tycker om storbloggarna. Och jag vet att min åsikt kanske inte spelar så stor roll, det kanske inte är någon som bryr sig om vad jag tycker om dem. Men bara för skojs skull så tänkte jag skriva vad jag tycker om dem. (Jag tar bara upp dem som typ alla vet vilka dom är)

Kenza.
Hon verkar vara en trevlig och glad tjej. Dock tycker jag att bloggen är sjukt tråkig.

Blondinbella.
Samma här, verkar vara trevlig och glad tjej, dock lite divig kanske men det må ju vara. Hon har kommit långt och är väldigt framgångsrik så hon ska ha cred tycker jag. Ibland är hennes blogg ganska intressant, medans den ibland inte är det. Det är lite olika.

Kissie.
Tyvärr har jag inget bra att säga om varken henne eller hennes blogg. Hon verkar vara en divig, självupptagen bitch. Hon skriver ju i bloggen att hon inte alls är så i verkligheten men det är ju lite svårt att tro. Väldigt ofta tycker jag hon provocerar onödigt mycket, det är väl visserligen det som gjort henne känd men. Jag tycker bara att hon tar i lite väl mycket många gånger.

Foki
Finns som inget dåligt man kan säga om henne, verkar vara glad och söt tjej. Ganska intressant blogg, hon har nästan alltid något coolt att visa. Dock tycker jag att hon skulle kunna skriva mer om hennes åsikter om saker och ting, hade varit intressant.

Dessirée Nilsson.

Hon verkar vara stockholms största fjortis. Skriver också ganska provocerna, dock inte lika provocerande som Kissie. Verkar inte riktigt kunna stå för vad hon tycker och skriver alla gånger. Ganska intressant att läsa hennes blogg IBLAND. Men mest tjoller för det mesta.

Paow.

Hon verkar rätt ball, dock verkar hon göra lita dumma saker utan att tänka efter före ibland men hon verkar alltid komma på att det var dumt gjort i slutändan. Dessutom har väl alla gjort dumma saker i hennes ålder. Annars verkar hon rätt mogen för sin ålder. Inte världens mest intressanta blogg dock. För det mesta är det typ "vi ska ut och festa bla bla" eller "nu ska vi dra på en restaurang och käka bla bla" eller något i den stilen. Men helt okey blogg egentligen.

Gaybloggen, Amir.
Hur ball snubbe som helst, jag hade lätt kunnat umgås och festat med honom. Verkar ha härlig personlighet. Ganska rolig blogg också faktiskt. Nej men jag tokdiggar honom han verkar ball.
Och det är vad jag tycker om storbloggarna, då vet ni det. Om ni vill veta vad jag tycker om någon annan storblogg så kommentera och länka till bloggen.

Bilder från igår


Jasi jag hade rätt så trevligt igår. Här kommer lite bilder.

   Kommer kanske fler bilder senare. Nu ska Foofie ut på jakt efter föda.

Partej


Yo yo yo, it's ya birthday, we're gonna party, like it's ya birthday. Grattis Tommy!

Yes fest ikväll hos Tommy för han fyller år.

Kvällens outfit:

Ha en trevlig lördag kväll allihopa!


HebreiskaJag har fått en dille mitt i natten att jag helt plötsligt vill lära mig hebreiska, vem skall finansiera det då?!Jag tycker det låter så jäkla sexigt när någon säger typ "jag kan tala 5 språk flytande" varför vet jag inte. Foofie tänder på intelektuella människor helt enkelt. Jag tycker det är så synd att min pappa och farmor inte lärde mig finska när jag var liten, jag vet inte varför dom inte gjorde det har inte frågat. Och ja min farmor och pappa är från finland and that makes me half a finne. Min pappa och farmor talar ofta finska med varandra och jag sitter där och förstår inte ett smack det är lite synd som sagt. Men fan vad ballt det vore att kunna totalsåga någon på ett språk dom inte förstår, fatta vad paff den skulle bli typ "eh... vad hände?". Eller överbevisa någon som tror att man är typ dum i huvudet eller något "jag kan minsann tala hebreiska flytande, sug på den du!". Jag skulle visserligen vilja lära mig att tala franska också, det talas i över 50 länder så det vore nog inte så svårt att hitta någon att surra med på franska. Nej gud vad jag svamlar, jag blir ju alldeles språkligt överväldigad.

God natt.