Onsdag

Idag har jag sprungit på stan och uträttat ärenden och shoppat litegrann.
 

Lunch på Big Smajl med mamma.
 
 
Mamma gjorde duckface.
 
 
Jag gjorde ett vanligt face.
 


Väntandes på bussen, trött och ont i fötterna.

Nu är jag väldans trött så jag ska fan gå och lägga mig nu. God kväll!

Midnight snack 

Random update

Smakade macarons (eller makroner som de heter på Coop) för första gången, det var typ... äckligt...
Skellefteå centrum efter midnatt.

Tisdag

Idag har jag fan haft fullt upp alltså! Kl 11 var jag hos tandläkaren och sen efter det var jag på polisstationen och fixade till nytt leg äntligen! Efter det bestod dagen av shopping och lunch på Big Smajl.
 
Jag shoppade bland annat inne på CK
Rosa glittrigt nagellack och ansiktsmask från H&M
Cool tröja från H&M
Vårjacka från H&M
Skön tröja från Cubus
Mjuka byxor från Cubus
Likadana byxor från Cubus fast svarta
Snygg topp från Åhlens
Köpte lite litteratur från Bokia också

Igår

Igår sprang jag på stan med Jennie, vi var typ överallt! Men först blev det lunch på Tatung och det blev även en sväng till frissan för Jennies del. Jag såg fram emot att träffa hennes son Melker för det var ett tag sedan. Så när jag satte mig brevid honom bak i bilen så hälsade jag och jollrade lite med honom för att locka fram lite skratt, men han började grina haha. Jag försökte att inte ta det personligt. Han blev på bättre humör sen iaf.
 
Lunch på Tatung. Pappa Erik och Melker

Jag bad Jennie göra en mystisk min haha.
Och moi!

Måndag

Dagens planer: Springa på stan med Jennie!
 

Men gud förbannat

Åh nej!
En zombie åt upp min sims fina vinranka, nu blev jag lite upprörd alltså.
 

Inge snooze

Suck, detta är så störande. Är trött och orkar ingenting, gick och lade mig i sängen för att läsa en stund, lägger ifrån mig tidningen och släcker och tänker att jag kan ju lika gärna sova nu. Ligger och vrider och vänder på mig i drygt en timma innan jag ger upp. Jag kan inte somna.  Kroppen är trött och frusen men inte huvudet.Vad gör man åt det förutom att peta i sig piller som inte fungerar?

Män som näthatar kvinnor

Först och främst tycker jag att man ska ta en titt på Uppdrag gransknings reportage om detta.

Sen tycker jag att vi ska sluta förminska det här problemet. "Det är inte bara kvinnor som blir utsatta för näthat"
Det är klart att även män som har åsikter attackeras på nätet men det handlar nästan aldrig om deras könstillhörighet eller om att dom fått för lite eller om att dom är en hora/slyna/slampa och det sägs inget om att dom ska våldtas eller förnedras sexuellt.

Bland annat Blondinbella fick hotelser om att en man skulle steka hennes bröst i smör och äta upp dem. Jag har aldrig någonsin hört talats om en man som fått hotelser om att en kvinna tänkt steka hans kuk i smör och äta upp den. X antal kvinnor i dagens samhälle får hotelser om att dom ska bli våldtagna eller att någon hoppas att de ska bli våldtagna. Jag har aldrig någonsin hört talats om män som får hotelser om att de ska bli våldtagna.
 
Den som känner till att något sånt har förekommit får ju gärna hänvisa var man kan läsa om detta.

Det jag vill påvisa är att det är skillnad på allmänt näthat och näthat mot kvinnor. Näthat mot kvinnor går ofta ut på att vi hotas med våldtäkt eller att vi ska rent allmänt bli sexuellt förnedrade eller ofredade. Att över nätet bli dödshotad förekommer oavsett kön, men som sagt så är det sällan tal om att männen ska bli våldtagna eller sexuellt förnedrade eller kukar som ska stekas i smör etc.

Naturligtvis är det så att näthat som näthat, spelar ingen roll det är inte okey. Men bara för att man tar upp en debatt om näthatet mot just kvinnor så betyder inte det att man förnekar att det inte bara är kvinnor som är utsatta. Man kan dock inte undkomma att det generellt är mest kvinnor som blir utsatta, särskilt när det kommer till våldtäktshotelser etc

Man har även märkt vilken ställning polisen tar till allt detta. Polisen som är dom som man borde kunna känna en viss trygghet att dom finns. Jag känner mig numera mer mörkrädd än vanligt. Det känns som att det vore allra bäst att aldrig mer gå utanför dörren, stänga av datorn och gömma sig under täcket. Någon galen jävel kan börja hota mig via internet och även om jag anmäler detta så finns det en hög sannolikhet att det inte ens inleds någon för undersökning, att fallet läggs ner dagen efter. Tänk om denna galna jävel menar allvar, det är inte bara tomma hot, tänk om denna människa faktiskt skulle våldta mig, mörda mig, och steka mina bröst i smör? Och polisen bara "hoppsan".

Man vet att det vore olaga hot, men samtidigt vet man att polisen inte gör så mycket åt det, just för att det är skrivet via internet. Det har väl även hänt att folk fått hem rent fysiska brev med mordhot då polisen inte heller har gjort särskilt mycket åt det. Det verkar som att "det är bara på riktigt" om någon står öga mot öga och mordhotar en.

I övrigt känner jag bara rent allmänt ett behov av att varna just nu. Ni som läser detta: galningarna är lösa! Och dom kan skriva vilka tokigheter, kränkningar och hotelser som helst och man vet aldrig säkert om det bara är tomma hot eller om dom menar allvar. Blir ni hotade så tänk på att det finns en stor risk att polisen inte gör mycket åt detta så var rädda om er!

Berny Pålsson är med på tråden

På:
 

Såhär är det för många av oss som inte har en snopp

 

Lördag kväll

Hehe ja det var ju festligheter hemma hos mig igår. Vi hade väldigt trevligt och så. Vi var lagom antal, lagom mängd alkohol, det blev en lyckad kväll helt enkelt. Dumt som fan dock att det inte blev taget några bilder. Jag sa till Jennie före hon kom "ta med kameran så kan vi ju knäppa lite bilder vettja" också glömmer vi fan bort att göra det haha. Jag hade fullt upp att våldsstäda och duscha och göra i ordning allting innan kvällen från morgon fram tills första gästen anlände typ haha så jag glömde väl bort tanken om det där med att ta bilder. Egentligen skulle vi ha haft lagt fram kameran på bordet för det är kul att den som vill kan greppa kameran och ta lite bilder under kvällen och sen dagen efter när man kollar igenom kameran kan man få syn på bilder som man själv inte tagit.

Men ja som sagt lyckad kväll och det blev knappt nödvändigt med någon städning nu såhär dagen efter. Mest bara pant och lite sopor typ som redan var ihopsamlat. Vi var som ganska skötsamma igår ändå haha.

Jag minns dagen efter jag hade haft inflyttningsfest då det var valborgs samma dag då hade vi varit ganska många, då fick jag gå ut på framsidan och samla ihop ölburkar, tomma ciggpaket och diverse skräp haha. Så kan det vara.

Resterande tid av denna helg kommer ägnas åt att slappa.
 

Jättegammal bild på mig och Jennie från när vi gick i gymnasiet.