Säsongsfärger

Detta är typ första mode inlägget som jag publicerar. Mycket pga att jag tycker att mode är relativt ointressant. Däremot gillar jag det här med olika stilar. Men det här inlägget handlar om säsongsrelaterat mode, inte mode som helhet. Främst sommar och höst mode. På vintern är det svårt, iaf här i Sverige, att "regelrätt" följa modet hela tiden för att årstiden kräver att du tänker mer på att att hålla dig varm än att följa modet. Jag är ju inte särskilt insatt i mode i sig men någonting som jag uppmärksammat är färgerna/teman som är på mode.

Vår/sommar

Det här med att det är mode med pasteller på sommaren har nog ingen missat, det har nog varit på modet många sommrar på raken nu. "Pastellfärger brukar ingå i vårmodet och förekommer ofta på barnkläder" - står det på wikipedia. Turkos, mintgrön, rosa, persika, babyblå, ljusgul. Jag gillar pasteller, men jag klär mig inte efter det. Det är trevligt att titta på bara. Jag tror att pasteller har en positiv verkan på humöret hehe, allt verkar så glatt och problemfritt.

 

Höst

På hösten brukar det bli en helomvändning vad gäller färgerna. Och det är samma sak här, i princip varje höst gäller dessa färger te.x plommonlila, vinrött, grått, brunt, mossgrönt. Jag kör ju på mörka färger i stort sett året om så det är ju min kopp av te kan man säga.


Vinter

Finns inte mycket att säga om denna årstid...Såhär ser det ut i norrland.Såhär ser det ut söderöver.Det var allt för denna gång!

 

Fodervärd

Nu är jag fodervärd till Alma :-)

Lördag

Här sitter jag med två små djur som trängs i min famn haha. Men ikväll blir det festligheter :-)

Söndag

Jag sitter och dricker iste och tänker att livet känns ganska komplicerat just nu. Jag är sjukskriven nu och jag fick oväntat bra och förstående respons från vissa källor. Andra är mindre förstående vilket gör mig en aning frustrerad. Jag har ett läkarbeslut på att jag ska vara sjukskriven av en anledning liksom. Till att börja med är jag sjukskriven fram till den första september men sjukskrivningen kan förlängas upp till 2 år. Det jag kommer göra under tiden är att försöka få ordning på saker och ting. Just nu är jag som i en period då jag inte orkar bry mig om särskilt mycket alls, speciellt vad andra tycker om mig. Vissa saker kan ju vara svårt att undgå förståss. Grejen är väl mest det att jag har större bekymmer än att folk tycker si och så. Jag är te.x inte särskilt engagerad vad gäller mitt utseende. Men det är väl sånt som kommer tillbaka senare. Men i det stora hela känns det ändå bra att det är sommar och att jag inte behöver stressa och oroa mig över saker som jag gjorde innan.