Winning!

Det här gillar vi!

What the...

Haha asså vad hände??

Vad i helv...

Vad är det här för jävla ripoff!?!I AM THE ONE AND ONLY!

Tappat gnistan...

Jag har tappat gnistan lite grann. Jag har inte säckat ihop totalt, absolut inte. Men det händer inte så mycket som jag vill delge er trogna läsare för närvarande. Det är mycket familjeangelägenheter som ställer till det just nu iaf så vet ni det, mer än så behöver jag inte säga.

För övrigt mår jag helt okey. Det är nu höst vilket jag tycker är ganska skönt, jag gillar hösten. I veckan ska jag ta itu med lite grejer och hoppas att det mesta kommer klarna mot slutet på veckan.

Hoppas ni har det bra allihopa!

Singel

Jag har varit singel i 2½ år nu och börjar vara rätt trött på det. Man funderar lite titt som tätt hur man ska gå till väga för att hitta en bra partner. Krogen känns inte som ett alternativ då vi har så dåligt utbud på det här i stan. Jag har börjat fundera på datingsidor faktiskt. Tidigare har jag tänkt typ "men nää, hur seriöst kan det vara på en skala?". Men nu har jag börjat tänka om litegrann, jag har kollat runt lite och det finns faktiskt seriösa datingsidor. Jag har hört att om man vill vara säker på att det är en seriös datingsida så ska det kosta pengar. Men jag tycker att det ska det inte nödvändigtvis behöva göra. Hur konstigt skulle inte det kännas? "Jadu älskling, tänk att tack vare att jag betalade den där datingsidan så fann vi varandra" haha, hur lustigt skulle inte det vara? Jag har kikat på Spraydate som ser snyggt och seriöst ut. Där kan man dessutom hitta singlar i alla län i landet. Jag funderar faktiskt på att själv bli medlem!

Clown

Let the guilt go

Keep holdin on
When my brains tickin like a bomb
Guess the black thoughts have come
Again to get me

The heart inside is fading
This shit’s gone way too far
All this time I’ve been waiting
Oh, I cannot greave anymore
For once inside I’m waking
I’m done, I’m not a whore
You’ve taken everything and
And oh I cannot give anymore

My mind’s done with this
Ok, I’ve got a question
Can I throw it all away?
Take back what’s mine

This pain is elevating, as the hurt turns into hating
Anticipating all the fucked up feelings again
So I take my time
Driving a blade down the line
Each cut, closer to the vein
Bleed, Bleed

Since I was young
I tasted sorrow on my tongue
I’m trying to hold it together
And it’s like I’m never better
Looks like I’m not getting better
Not getting better
Pity me
In the end

KoЯn

Det är helt sjukt. Jag är seriöst kär i Jonathan Davis. Jag känner ju inte honom och har aldrig träffat honom så det är ju som när folk är kär i Johnny Depp, och ja jag säger folk och inte tjejer för jag slår vad om att det inte är bara tjejer som blir kär i honom, speciellt med tanke på hans medverkan i Pirates of the caribean filmerna. Jonathan har tre söner och jag är rätt säker på att han för närvarande är gift. Vilket suger, det suger också att jag bor i Sverige och han där. Han är dessutom 41 år och jag är 22. Men jag bryr mig fan inte haha. Hade han inte varit gift så. Men jag vet inte om jag någonsin kommer att träffa honom, men jag hoppas det. Jag är rätt övertygad att min uppfattning om honom enbart skulle förändras till det ännu bättre av att träffa honom.

Jag älskar KoЯn, jag älskar Jonathan, jag älskar hans personlighet, jag älskar hur han ser ut, jag älskar hans sätt att göra sin grej, jag älskar hans stil, jag älskar hans humor, jag älskar hans utstrålning, jag kan hålla på hur länge som helst. JAG ÄLSKAR JONATHAN!


Härligare människa får man ju leta efter!

Ja! Kom och bit mig var som helst, när som helst!

 

X-(

Jag är hård och besynnerlig

Konstigt skratt

Asså det här är nog det konstigaste skrattet jag någonsin hört haha!

Facelook

Foofie spänner blicken i kameran.