Hahaha!

Unwanted

 

Det var en härlig fredag

Fredags eftermiddagen spenderades i hundparken
 
 
 
 
 
 
 

To beliebe or not to beliebe...

Justin Bieber hade nyligt en konsert här i Sverige som vissa av er kanske visste. Och det fick mig att börja tänka på beliebers och haters, men mest haters faktiskt. Och jag måste säga att jag förstår mig inte på det här med att hata Justin Bieber.
 
Varför ska man slösa energi på att hata någon man aldrig ens träffat och mest troligt aldrig kommer att träffa heller?
Vad tjänar man på det liksom? Och på vilket sätt påverkar Justin Bieber livet så pass negativt att vissa känner att dom måste hata honom? Och jag tvivlar på att Justin gjort någon av sina haters någon som helst oförrätt på personligt plan. Hur skulle han ens gå tillväga för att lyckas förarga så pass mycket folk på personlig nivå? Justin gör ju säkerligen musik för att vara som en nagel i ögat (eller örat?) för alla.

Fine, diggar man inte hans musik så diggar man inte hans musik, det må ju vara, men att hata honom för att dom enligt deras åsikt tycker att han gör dålig musik måste ju vara bland det löjligaste jag vet. Dom hatar i så fall hans musik, inte honom, det är en viss skillnad. Men då säger man istället "jag hatar hans musik", men nu är ju inte jag ett fan av hat så ännu bättre vore ju om man kunde säga "jag ogillar hans musik". Jag gillar inte heller hans musik men jag hatar ju inte honom för det, jag har väl för fan bättre saker för mig än att hata någon som knappt nämnvärt påverkar mitt liv.
 

Pakeeet!

Igår fick jag paket, tjohooo!
 
 
 
 

Mys

Äntligen vår!

Jag tänker alltid på den här låten när det börjar bli vår.
 
 

Foofies smoothie, bättre än Kissies!

 
Min enkla smoothie:
* 1 ägg
* Blåbär
* Hallon
* Mango
* Akacia honung
* Verum hälsoyoghurt vaniljSen finns det ju naturligtvis massor med andra frukter och bär man kan variera med. Jag tror att det vore riktigt gott med banan i men dessvärre är jag ju allergisk :-P

Instagram

Ja jag trillade dit jag med till slut :-P
 
 
Jag heter "foofiebot" på Instagram, då vet ni det.

Vitsigt värre!

Cha cha, härligt väder idag jao!