Svaren på frågorna


Frågestunden är avslutad, här kommer frågorna + svaren.


Vad tycker du om vår blogg http://klackarnaitaket.blogg.se ? :)

Jo men den är faktiskt helt okey

Om du bara fick äta en maträtt resten av livet, vilken skulle det vara?


Jag skulle nog välja grillad lax med kokt potatis och en kall sås på stenbitsrom och dill

Tre bloggar man måste läsa innan man dör?

http://www.argalappen.se

http://www.felsms.com/

http://egoinasmamma.nu

Drömresemål?


Oj, herregud det är många det! Låt se här... Dubai, Thailand, USA (New York och Miami), Nya Zeeland, Karibien, Kina, Australien, Italien och Grekland.

Är du kompis med mike å emma längre?

Mike, ja. Emma M, ja. Emma W, nja inte direkt.


Klämmer in lite humor också...


 

 

 

FrågestundVad sägs om frågestund? Fråga på så besvarar jag era frågor i ett inlägg inom en snar framtid =).
Jodå, när...

0-2b1b20bd0517319b6a9058830db53c88.png

Jodå, när istapparna blir snea, det är ett tecken på att det blåser mycket.

Look-a-likes?
Ja tack! 

 

 

 

 

Rocklegend
Boken jag läser just nu heter som sagt Inte som andra döttrar av Deborah Spungen.

"Hösten 1978 hittas Nancy Spungen, 20 år, knivhuggen till döds i rum 100 på Chelsea Hotel i New york. Hennes pojkvän, punkrocksjtärtan Sid Vicious i Sex Pistols, anklagas för mordet som get stort eko i pressen. Frigiven mot borgen dör han några månader senare av en överdos.
I den här starka och gripande boken berättar Nancys mamma om sin dotters plågsamma liv, allt från hennes traumatiska födelse till hennes tonår med självmordsförsök och heroinmissbruk. Under tjugo ångestfyllda år söker Nancys föräldrar hjälp åt sin intelligenta men kontrollerbara dotter.
Till en början säger läkarna att Nancys beteende är normalt, något hon växer ifrån. Senare att det är föräldrarnas fel. Nancys raserianfall och drogmissbruk förvärras hela tiden och hotar ödelägga familjen.
Först efter dotterns död får familjen veta att hon förmodligen varit schizofren."

Efter Sex Pistols turné i USA flyttade Nancy och Sid Vicious in på Chelsea Hotell, rum 100 och det var där Nancy hittades död i badrummet under ett tvättställ, den 12 oktober 1978. Hon hade mördats med ett hugg i magen av en cirka 18 cm lång jaktkniv som tillhörde Vicious dock köpte Nancy kniven åt Sid på Times Square. Han blev senare anklagad för mordet trots att Neon Leon (musiker) sa att det fanns en langare kvar när han och de sista gick. Sid hade däckat tidigare den kvällen efter att ha tagit en stor mängd tuinaltabletter och alkohol. Hon hade bara på sig svarta spetsunderkläder när man hittade henne. Man tror att hon fick kniven i magen mellan klockan sex och sju på morgonen och dog mellan klockan nio och tio på morgonen, efter att ha förblött. Både Sid och Nancy var höga på okänt antal droger eftersom vittnen på hotellet vittnat om att de skulle ha haft ett hundratal dollar att slösa på enbart droger den kvällen. Sid greps av polisen för mordet men släpptes mot borgen och dog av en heroinöverdos några månader senare, den 2 februari 1979, Och man tror inte att det var ett misstag, utan att det var självmord. Man tror även att det kunde vara Sid's egna mamma som tvingat i Sid drogerna till överdosen. Nancy blev bara 20 år gammal. (wikipedia)

 
Boken Inte som andra döttrar skildrar en mammas berättelse om hur hon och hennes man förtvivlat letar ett sätt att hjälpa sin djupt psykiskt störda dotter, men fann aldrig den hjälpen. Nancy vigde sitt liv åt musiken och drogerna. Hade Nancy fötts 30 år senare, hade hon då kunnat få den hjälp hon behövde, vem vet?

RIP Nancy Spungen & Simon John Ritchie "Sid Vicious"


Bög mamma kines


Wow vissa personer är verkligen bara så bra på att göra bort sig. Som tur är så är det ju inte mitt problem haha!
Nåväl, söndag idag, har inte gått många knop här hemma hos mig idag. Det jag har gjort i helgen är i stora drag att sova, tvättat och festat. Väldigt glamouröst, oja. Kommande vecka blir det nog till att söka lite jobb och antagligen inte så mycket mer än så. Har nyligt varit på arbetsförmedlingen och fått veta lite saker, så jag hoppas att lite grejer kommer att börja klarna osv. Hade som inte varit helt fel, men vi får se. Jag läser faktiskt en bok just nu för första gången på typ aslänge. Asså det måste ju ska vara något fel på mig? Tidigare i veckan gick jag och köpte en apelsin på konsum... en apelsiiin fattar ni?! Jag köper aldrig frukt och sånt också helt plötsligt kom jag hem med en apelsin man bah "WTF?!" liksom. Hur som helst, boken jag läser är Inte som andra döttrar av Deborah Spungen. Riktigt bra bok faktiskt, har läst 2 tredjedelar nu. Jag rekomenderar den varmt. Jag tror faktiskt jag ska ta och läsa en stund, later! 

 

Party igen.

3b20a7fdca332ed406da2b93c4ef84c1.png

Party igen. Snart utgång :-)

Lolz!Jag säger bara det, HAHAHAHAHAHAA!!


Hej jag heter Foofie och är mongo, åååhåhåhåå!!

Foofie listar vackra kvinnor


I det här inlägget tänkte jag göra en 10-i-topp lista över de vackraste kvinnorna jag vet!
(Ingen särskild ordning egentligen alla är vackra!)
1# Angelina Jolie

 

 

2# Dita Von Teese

 

 

 

3# Beyonce Knowles

 

 

 

4# Drew Barrymore

 

 

 

5# Lucy Liu

 

 

6# Evan Rachel Wood

 

 

7# Eva Longoria

 

 

8# Jessica Alba

 

 

9# Stacy Ann "Fergie" Ferguson

 

 

10# Robyn "Rihanna" Fenty


Mm-mm-mm ögongodis!


Jag har...

0-2e8d4a7401d4d5ba14aea541e8257eb8.png

Jag har blivit med katt flicka. Bull hittade en bortsprungen kisse som var skitig och hungrig. Nu har hon ätit och blivit badad. imorgon ska vi se om vi finner någon som saknar henne. Nu ska vi sova så gott och kurra

Eh what?...

5401228f86e0bf41087e09fdbc7f560d.png

Eh what? Que pasa? Sommar? Det snöar ju ute.

Vad alkoholen gör med män

Nu ska...

6c044b4a5760990346b06c9741dad130.png

Nu ska här blandas!

Vinterkyla i norrJa som ni kanske förstår så blir det inte mycket uppdatering nu när jag är hos pappa och så. Jag är inte här och hälsar på särskilt ofta så det är viktigare att vara social med far min än att uppdatera bloggen. Men som sagt, jag åker hem på söndag-måndag någon gång så. Ha det gott allesammans


JajemenJepp nu är jag hos far. Men jag har ändå hunnit med mycket idag sedan jag steg upp kl 09. Jag har läst bloggar, diskat, packat, gått ut med soporna, duschat, åkt buss, kommit fram, käkat middag, kollat på tv, läst ännu mer bloggar. Så nu är jag trött och ska sova. Sweet dreams!

 

Norrut


Idag åker jag norrut och hälsar på min far. Jag kommer stanna där veckan ut. Då vet ni det.
Far min.

Jag har hittat ett nytt spel


Och det bästa av allt, det är gratis att spela!Party :-)...

58112ffa27a4100472a993fc870eb0de.png

Party :-)

En blogghunds liv?


Jag blir så irriterad just nu eftersom flera av de större bloggarna/bloggerskorna har gått ut i sina bloggar och berättat att de ska/funderar på att skaffa hund
. Kissie och Amir ska naturligtvis köpa varsin Chihuahua. Jag hoppas verkligen att de skämtar hela högen och att ingen av dem alls ska köpa någon hund överhuvudtaget. Nu vill inte jag vara fördomsfull men jag tycker tyvärr inte att hundägande klaffar med deras livsstil. Vad ska de göra med hunden när dom drar ut och festar? Vad ska dom göra med hunden när de ska käka på restaurang? Vad ska de göra med hunden när de åker på kryssning? Vad ska de gör med hunden när de ska förlänga naglarna? Vad ska de göra med hunden när de förstorar läpparna? Ja asså jag tror ni fattar min poäng vid det här laget och jag kan göra den listan ännu längre.

Allt man ser i deras kommentars fält är kommentarer i stil med "en sån hund är asdyr", "en hund behöver kärlek också!", "hur ska du orka rasta hunden när du ligger bakis?", "du kommer säkert klä den i massa töntiga kläder, jävla djurplågare!", "en hund behöver rastas flera gånger per dag!", "man ska inte köpa hund för att ha den som en accesoar!" etc etc etc etc etc.

Men jag tror faktiskt att dom själva inser den problematiken. Faktiskt så anser jag att det är dom minsta problemen de hade haft som hundägare. Det jag är rädd för är att dessa hundar inte hade haft någon mening med sina liv. Att storbloggarna tror att de räcker att de älskar sina små lurvbollar och rastar dem varje dag. Men jag tror faktiskt att te.x Kissie eller Amir är kapabla till att älska  en hund om dom hade någon så jag förstår inte hur det ens är en nämnvärd problematik? Det är väl klart som korvspad att dom är kapabla till att ge kärlek till en hund!

Alla raser är framavlade för olika ändamål. Te.x Collies vallar, Stövare jagar, Blodhundar spårar osv, och dessa raser (+ ännu fler raser som är avlade för samma sak) har en given roll. Vallhundarnas mening i livet är att valla, vakthundarna ska vakta, spårhundarna ska spåra etc etc. Men de renodlade sällskapshundarna då? De har liksom ingen annan given roll annat än att de ska vara sin ägares trogne följeslagare i vått och torrt. Jag tvivlar på att storbloggarna eller deras läsare tänker på detta. Vad har Kissie te.x tänkt att hennes lilla Chihuahuas mening med livet ska vara? Sitta i hennes knä och se söt ut? Det räcker inte. Det räcker inte att du älskar din hund och att den får sina dagliga promenader. Alla hundar oavsett ras behöver så mycket mer än så.

En hund behöver en vettig uppfostran, fysisk och psykisk aktivering och en mening med livet förutom kärlek och simpla promenader. Bara för att en Chihuahua te.x inte är framavlad för det så betyder det inte att den inte klarar av att spåra te.x. Alla hundar har en nos och alla hundar har grymt mycket mer utvecklat luktsinne än vad vi människor har. Jag anser att spår/sök är den ultimata aktiveringen för alla raser eftersom lukten är den första sinnet en valp utvecklar.
Jag vill och hoppas att ALLA som funderar på att skaffa hund verkligen tänker igenom det viktigaste av allt, vad har du tänkt ge din hund för mening med sitt liv?

Min f*tta!!!
Haha nä men seriöst... gick ni på den?

Jag "skulpterade" en f*tta i min body butter burk för att lura er för att jävlas, haha!

Men nu är jag ohyggligt trött (därav den låga humorn), har varit vaken sedan 5 tiden imorse så nu ska jag sova!
Natti natti!


Tidigt


Jag sprang på stan hela dagen igår. Var så trött när jag kom hem så jag gick och lade mig direkt. Jag for till stan enkomt för att köpa Escada parfymen (Magnetism), har länge velat ha den så igår köpte jag den och nu doftar jag gott! Inte för att jag luktade illa innan men, haha! Men eftersom jag gick och lade mig så tidigt igår så resulterade det i att jag vaknade kring 5 på morgonen idag, så jag har redan ätit frukost och funderar på vad man ska hitta på idag. Mest troligt stanna inomhus så man slipper kylan och all jävla snö. Bara drygt 4 månader kvar tilll sommaren då! Yaay...Glass?

Någon som är sugen på glass?

2010Hej och välkommna till 2010. Jag festade in det nya året hos Thimmy. Jag hade riktigt kul. Det började med att Jennie kom hem till mig, vi drack vin och cider, lyssnade på peppmusik och fixade oss i typ 2 timmar hehe. Sen åkte vi till Thimmy, där var det massa trevligt folk. Det var kul att träffa lite nytt folk, jag gillar att festa med er också mina partypeeps, men ibland är det faktiskt lite roligare att träffa och festa med lite nytt folk för omväxlings skull. Vi dansade loss och röjde ordentligt jag och Jennie, det får vi göra om =D. Sen har jag så förbannat ont i svanskotan idag och kan inte riktigt röra mig normalt, ramlade baklänges haha. Nä men jag hade riktigt roligt igår och vill tacka Thimmy och alla som var där igår!