Disney


Det här var seriöst det bästa ljud man visste när man var liten! När man hörde detta då visste man vad som var på gång, då var det full fart mot TV:n, inget tkunde stoppa en. Sen satt man fastklistrad tills det var slut. Jag minns en gång när jag hade fått en skål glass att äta till men så glömde jag totalt bort glassen när jag tittade på TV:n så när jag tittade ner på glassen en stund senare så var den flytande haha. Jasi, det var tider det.
Kommentarer
N3drid

Ah, den titeln var nog den bästa öppningstrailern till Disneydags i min mening. Alla karaktärer man gillade var där och det var alltid lika kul att se hur de vart målade. Det vart en kännsla av att man fick se hur de skyndade sig för att bli klara med att just underhålla tittaren. Nu för tiden är det bara en datoranimation om olika objekt som bildar grunden till musses ansikte, en stor cirkel med 2 små till öron. Liksom what gives? Tekniken går framåt men är kreativitet och faktisk kunskap om hur man gör animation omordärnt? Men min ranting om tecknat och animation generellt idag kan ta hela dan och det är inte min blogg det här haha. Men det var faktiskt bättre förr.

2009-07-08 @ 18:35:22
URL: http://n3drid.blogspot.com
Liina

Men så bra :D hehe, jaså, en trevlig kompis?;P Ja ligger på golvet och målar en tavla till frida i inflyttnings present:P Det är fan färg över hela jag! kaddarsom en femåring

2009-07-08 @ 20:08:08
URL: http://liinaw.blogg.se/
Nathalie

Underbart! Synd att det nu för tiden är så dåligt med barnprogram, inte alls som när man själv var liten

2009-07-09 @ 00:00:16
URL: http://nathaliegustavsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback