PorrAsså jag kollade lite på porr igår och... asså vad fan är grejen med att man ska spotta på varandra hela jävla tiden?! SNUSK! Det finns något som kallas för glidmedel, hört om det?! Shit så snuskigt och ohyffsat det såg ut! Inte blev det bättre av att dom verkligen gjorde spottljuden också. Nej hujedamej!


Kommentarer
n3drid

Nu vet ju inte jag vad du ser på för porr men vad man hört så har ju porrindustrin gått mera mot vad de tror folk gör i sängen, och dom tror väl att vi spottar på varandra lol.

2009-07-05 @ 20:53:21
URL: http://n3drid.blogspot.com
Brutala Bloggen

det är lite dusgusting

2009-07-05 @ 21:24:05
URL: http://metrobloggen.se/brutalabloggen
Miko

Men lär er se skillnad på PORR och HARDCORE för fan!! Foofie har i det här fallet sett på Hardcore! Fan va tröga damnit!Och porrindustrin går inte efter vad folk gör i sängen! Då skulle inte porr sälja fattar ni väl?!

Porr finns för fantasins skull och dom tillverkar exakt 100% av all porr efter vad som efterfrågas inom alla kategorier.Och ni som inte uppskattar "snusk" (hardcore) kan se er själva som finare i kanten och förmodligen väldigt enformiga och begränsade i sängen. "Usch för analsex", "Usch för att svälja" "Usch för saliv och spott" osv säger nån som inte fullt ut njuter av vad ens sexliv kan erbjuda. Och näe, det är är inte tomma ord! "Jamen prova allt själv då så får du se hur jäkla roligt det är!", been there done that och allt som man kan tänkas göra, främst också för att jag är bi, så jag promotar allt hardcore och analsex och spott glatt bäst fan jag vill ;)Strap ons, spott, glidmedel, analsex, svälja, BDSM, fetish, bizarre, bi, gay etc, Prova allt innan ni dömer! Pryda, trista människor ;)smisk SMISK! =D

2009-07-05 @ 22:47:23
URL: http://elmiko.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback