Paranormal Activity



Jag har just sett filmen Paranormal Activity... Jag... mår nog inte riktigt bra. Jag är inte den som är svaghjärtad. Jag har sett "one guy one cup" och jag har sett filmen om the charles manson family... men det här är fan det äckligaste, obehagligaste, hemskaste, jag någonsin sett. Vid två scener i filmen började jag gråta, jag grät. Att man börjar gråta av en film är inget ovanligt fenomen, men oftast är det för att filmen är sorglig eller liknande. Jag grät av rädsla. I skrivande stund sitter jag och skakar. Endel som har sett en eller kommer att se den kanske inte tycker/kommer att tycka att den var så obehaglig eller hemsk. Men det handlar ju också om vad du mest av allt är rädd för. Man har sett många små läskiga klipp på youtube, man har fått lite kallar kårar men sen har man ju tänkt att det är så lätt att fejka sånt nu för tiden. Nu har inte jag gjort någon research till den här filmen men jag antar och hoppas att den inte är baserad på verkliga händelser.

Men jag varnar er, och jag skämtar inte nu, detta är ingen film för de svaghjärtade eller lättskrämda.

Jag har sett en hel del skräckfilmer, och det är få som biter på mig. Det är jävligt få filmer som jag blir skrämd av. Många gånger har jag tyckt "fan vilken usel skräckfilm, den var inte skrämmande alls". Men den här tar fan priset asså. Den här filmen har satt djupa spår inom mig. Det som utspelar sig i filmen är i princip det värsta som skulle kunna hända mig.

 

 

Nu ska jag försöka tänka på annat ett tag...




Kommentarer
stina

Jag har sett rätt många filmer och jag kanske är rädd när jag ser dom men efteråt tänker jag inte mycket på det.. Men alla verkar ha blivit typ psykist sjuka efter den här filmen?haha. Skulle gärna vilja se den men jag vill ju inte direkt bli sinnesjuk eller något sånt efteråt. Är den så jhemsk så att man inte ens kommer över det ? :o kan man bli så skrämd ?



kram :)

2009-11-14 @ 20:46:03
URL: http://stinahhansson.blogg.se/
malin och erika

Åh, fan när du skriver sådär MÅSTE man ju se den :D

2009-11-14 @ 21:25:02
URL: http://bloggystyle.blogg.se/
* K Y S S A R

hON SKRIVER ATT HON SKA GÖRA SIYYUPPS? daaaaaaaaaaah. De tär att punktförbränna om du är dum i huvudet och behöver översättning. När det kommer till träning och snygg kropp, kalla min expert!

2009-11-14 @ 23:52:30
URL: http://kyssars.se
* K Y S S A R

Ja det gör jag? Och detvore sjukt om du kränkte en som har en sjukdom. Lika jävligt som att kränka tjockiar och anorektiker. Tänk på det. Btw.Paranormal activity är så jävla kass!!

2009-11-15 @ 00:10:55
URL: http://kyssars.se
Miko

Sorry, men Paranormal Activity var inte det minsta läskig och den var verkligen ingen höjdare. En stor besvikelse. Kom över den innan den tog slut. Hatar sånt slöseri med tid ;P



Känns bara som ett långt utdraget avsnitt av Most Haunted eller nått annat skitprogram.

2009-11-15 @ 05:00:43
URL: http://elmiko.blogg.se/
Egoinas mamma

Jag skall helt klart INTE se den filmen. :D

God morgon!

2009-11-15 @ 08:06:19
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Liz

Andreas som aldrig blir rädd vart skiträdd och sa åt mig att inte se den då jag är väldigt lättskrämd av mig , men han skakade och kunde knappt sova och ändå såg han filmen mitt på ljusna dagen

2009-11-15 @ 11:33:55
URL: http://annliz.blogg.se/
Evelina

Såg den för ett par dagar jag också - såååå bra! =) Men iofs så älskar jag skräckfilmer som är riktigt kusliga! =)

2009-11-15 @ 12:52:49
URL: http://skrivbubblan.blogg.se/
modemix

jag skiter ner mig av att se på scream (och då blundar jag typ) så jag ska nog inte se denna. kommer få en psykisk störning alltså. hade nog inte ens fått fram några tårar! ångrar du att du såg den

2009-11-15 @ 17:34:11
URL: http://modemix.blogg.se/
angelica :)

SÅg denna förra helgen och jag grät också av rädsla, höll riktigt hårt om min kompis och kunde inte sluta skaka, hatar den filmen och det värsta är att det har spökat hemma hos mig lite då och då innan och nu vågar jag inte ens vara ensam hemma,hatar filmen och kommer ALLTID att göra!

kändes skönt att det var fler som grät haha;)

ha det bäst kramisar

2009-11-16 @ 11:48:16
URL: http://amazingangel.blogg.se/
Magica

Jag tyckte att den var bra eftersom man blev skrämd av sin egen fantasi och vad man antog dolde sig i mörkret...

2009-12-29 @ 17:04:15
URL: http://magicadespell.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback